F1-uutisia

Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Liittynyt
12.4.2008
Viestit
5797
Sijainti
Kerava
Niin ja miksi ihmeessä tänne lentäisi ulkomaisia, kun niitä kisoja ajetaan kuitenkin monen F1-fanin "takapihalla" näin Suomesta katsottuna.
Riippuu siitä miten hyvä rata tänne saadaan. Jos on melkein Spa-materiaalia ja ohituspaikkoja löytyy niin mikä ettei.
 

Torres

Well-known member
Liittynyt
15.3.2008
Viestit
2011
Riippuu siitä miten hyvä rata tänne saadaan. Jos on melkein Spa-materiaalia ja ohituspaikkoja löytyy niin mikä ettei.
Villeimmissä päiväunissa nämä.

Saatais edes joku rata, missä vois ajaa esim. A1GP:tä, F2 jne. Siitä tulikin mieleen, että A1GP:hen pitäis ehdottomasti saada Suomi mukaan. Mutta se ei ole tämän toikin aihe se.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Iltalehti sanoi:
Ecclestonen hurjat väitteet: Hitler sai hommat hoidettua, Mosleysta pääministeri

Lauantaina ilmestyneessä The Times lehdessä Bernie Ecclestone kuvasi Adolf Hitleriä johtajaksi, joka saa hommat hoidettua. Ecclestone piikitti jokin aika sitten Max Mosleyta sanoen, että hänestä tulisi hyvä pääministeri, koska demokratia ei ole Britanniassa vielä toiminut kunnolla. Haastattelussa toimittaja ja Ecclestone keskustelivat erilaisista johtajista ja kun Ecclestonelta kysyttiin tästä kyseisestä diktaattoriväitteestä, hän alkoi puhua Hitleristä ja Irakin entisestä johtajasta Saddam Husseinista.

- Luulen, että on kamalaa sanoa näin, mutta monella tapaa Hitler pystyi johtamaan useita ihmisiä ja sai asioita tehtyä, jos ei ajatella sitä, että Hitleriltä homma lähti vähän käsistä ja hänet suostuteltiin tekemään erinäisiä asioita. Minulla ei ole tietoa siitä, halusiko Hitler tehdä ne vai ei, Ecclestone taiteili.

- Lopulta hän joutui harhateille, joten hän ei ollut kovin hyvä johtaja, formulamoguli jatkoi.

Ecclestone oli haastattelussa vahvasti myös sitä mieltä, että oli väärin tukea Saddam Husseinin syrjäyttämistä, koska Hussein oli miehen mielestä ainoa, joka pystyi kontrolloimaan Irakia. Britannian tähän asti ainoan naispääministerin Margaret Tatcherin Ecclestone laski myös niiden ihmisten joukkoon, jotka saivat hommat pelaamaan.

Jokin aika sitten Ecclestone täräytti, että Formula 1-sirkus tarvitsee juutalaisen, tummaihoisen naiskuskin, jotta lajin vetovoima saisi lisää pontta.

Viime kuussa puolestaan Ferrarin Luca di Montezemolo syytti Max Mosleyta, 1930-luvun brittiläisen fasistijohtajan Sir Oswald Mosleyn poikaa, diktaattorimaisesta käytöksestä.
Onko tässä käännetty taas google translatorilla ja apukoululaisen voimin, vai onko se Ecclestone noin sekaisin?
 

CARTer

Well-known member
Liittynyt
20.9.2004
Viestit
2315
Bernie Ecclestone sanoi:
Hitleriltä homma lähti vähän käsistä
Melkoinen understatement kyllä... :rolleyes:

Ja kyllähän Bernard näin The Timesin laajassa jutussa sanoi. Alkuperäisenä sen voi lukea lehden nettisivuilta.

TseiTseitä lainatakseni Ecclestone "pelaa nyt peliä ja jännä nähä kuka pelaa pelin oikein." Se nyt ainakin näyttää selvältä, ettei F1 tunnu nyt millään pystyvän elämään ilman sensaatio- ja shokkiuutisia.
 

Alpertti

Well-known member
Liittynyt
17.3.2009
Viestit
519
Kas, kun ei herra luetellut itseään moisten mahtihenkilöiden joukkoon.
 

PeeVee79

Paksu ja pehmeä.
Liittynyt
21.6.2006
Viestit
3348
Sijainti
J:vi
Maikkarilta:

- Tämä on varmaankin kauheaa sanoa, mutta jos ei oteta huomioon sitä, että Hitler saatiin tekemään asioita joista minulla ei ole mitään tietoa, halusiko hän niitä tehdä, hän kykeni käskemään ihmisiä ja sai asiat tehtyä, Ecclestone sanoi.
Mä luin tuon puolentusinaa kertaa, mutta silti en oikein sisäistä tuota sanomaa. Iltalehden suomennos toimii hieman paremmin.
 

tieri

Banned
Liittynyt
12.3.2009
Viestit
571
Kerrankin seniili ukko puhuu järkeviä. Oikeassahan ukko on väittäessään, että diktaattorit saavat päätöksiä helpommin aikaan, olivat sitten hyvä tai huonoja. Demokratiassa taas lopputuloksena on yleensä kaikkia miellyttämätön kompromissi ja päätöksenteko on yleensä tuskallisen hidasta. Se kumpaa koulukuntaa kannattaa missäkin instanssissa on jokaisen oma asia. Molemmissa on omat hyvät ja huonot puolensa. En ymmärrä miten tuosta jutustaa saa sellaisen kuvan, että Berni jotenkin ihailisi Hitleriä tai Husseinia? Lähinnä toteaa tosiseikkoja.

Vituttaa miten teköpyhät pyrkyrit ja muut idiootit rupeavat heti suuna päänä syyttelemään antisemitistiksi, natsiksi ja vaikka miksi, jos nimen Aadolf Hitler mainitsee jossain lauseessa joka ei sisällä sanoja, massamurhaaja, lasten raiskaaja, munaton ja homo. Kannattaa ihan oikeasti lukea se alkuperäinen haastattelu. Eikä vain pelkkiä otsikoita laatulehdistä tyyliin "Huhhuh! F1-moguli kehuu Adolf Hitleriä ja Saddam Husseinia".

Ettei nyt jää joillekkin pikkusieluille epäselväksi. Itse olen erimieltä Bernien kanssa totalitarismistä ja tuomitsen myös kansallisosialistisen saksan juutalais vainot.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Kyllähän tuolla kulukatolla, kaksilla eri säännöillä ja muulla diktaattorimaisella jyräyksellä oltaisiin saatukin hyvää aikaan


Jos talleille ei annettaisi mitään valtaa, niin olisivat lähteneet lätkimään omaan sarjaansa jo aiemmin.
 

Pärre

Well-known member
Liittynyt
15.4.2008
Viestit
3304
Sijainti
Lahti
Demokratiassa taas lopputuloksena on yleensä kaikkia miellyttämätön kompromissi ja päätöksenteko on yleensä tuskallisen hidasta.
Ei kait kompromissi tarkoita sitä, että kukaan ei ole tyytyväinen? Kukaan ei ehkä ole täysin tyytyväinen, mutta sellaista se elämä on, epätäydellistä ja epävarmaa. Kompromissi on yleensä aika hyvä juttu. Se, että päätöksenteko vie jonkin verran aikaa, ei välttämättä ole lainkaan paha asia. Hyvä on asioita märehtiä ja nukkua useammankin yön yli. Siinä ehtii kuumat tunteet laantua ja ylilyöntien laineet tasaantua, ja lopulta kompromissi voikin lopulta vaikuttaa ihan hyvältä vaihtoehdolta. Kukaan ei ehkä halkea riemusta, mutta ei myöskään joudu repimään raivoissaan pelihousujaan. Good enough.

Näin sen näen.
 

Banaani

In stereo where available
Liittynyt
29.3.2006
Viestit
5232
Sijainti
Manse
Melkosta settiä Bernardilta, saipahan hyvät naurut näin lauantai-iltaan.
 

zhavite

New member
Liittynyt
23.6.2009
Viestit
2
En ymmärrä miten tuosta jutustaa saa sellaisen kuvan, että Berni jotenkin ihailisi Hitleriä tai Husseinia? Lähinnä toteaa tosiseikkoja.
Todellakaan ei Ecclestone totea tosiseikkoja, vaan vääristelee niitä aivan surutta omia argumenttejaan ajaakseen. Ja vaikkei suoranaisesti ihailisi Hitleriä tai Husseinia, niin kuitenkin on selvästi sitä mieltä, että molemmissa tapauksissa oli mies paikallaan maansa johdossa.
 

Vice

Reality bites
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
6418
Bernie selvästi keskustellut alaan suuntautuneen piiska-Mosleyn kanssa Fuhrerista ja tämän ideologioista kahvikupposten ääressä.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Bernie selvästi keskustellut alaan suuntautuneen piiska-Mosleyn kanssa Fuhrerista ja tämän ideologioista kahvikupposten ääressä.
Eiköhän kohta paljastu, jotta vietetty saunailtoja ja vaaseja lahjoitettu, mutta kukapa nyt tuollaisia muistaisi.
 

Tommi123

Namiskuukkeli
Liittynyt
7.9.2008
Viestit
1828
Sijainti
<:
F1- sarjaa johtava Brawn GP:n brittikuski Jenson Button ei ole turhan vaatimaton mies.

Mies oli voittanut ennen kuluvaa kautta vain yhden osakilpailun, mutta näkee nousseensa kauden kuuden voittonsa siivittämänä lajin legendoihin.

- Minä. Minä olen paras, vastasi Button GQ Magazinen haastattelijan kysyttyä britiltä hänen näkemystään kaikkien aikojen parhaasta kilpa-ajajasta.

Britti ei juuri jaksa innostua muiden kuljettajien menestyksestä, mutta myöntää, että hänen maan miehensä, McLaren-tallin Lewis Hamiltonin viimevuotinen maailmanmestaruus palveli häntäkin.

- Minua ei kiinnosta kuka voittaa, ellen minä. Välitän vain omista voitoistani ja olen kateellinen jokaiselle joka voittaa.

- Lewisin viimevuotinen voitto oli hyväksi lajille ja minulle, koska pystyin keskittymään ilman suurta huomiota ja valitsemaan hyvän auton. Minun ei tarvinnut välittää median kirjoituksista, koska Lewis sai kaiken sen osakseen, Button lisäsi.
MTV3
Tais nousta kusi päähän jo ennenkun edes on voittanut MM Saatanan britit on tyhmiä muahhaha:D:D
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös