Forumeihin liittyvät unet?

Makkonen

Guest
Ethän sä ole koskaan siellä vaan hengailet jossain loungessa!
Nyt olisi karu tarina Rööperistä. Tilanteeseen kuulemma mm. kuuluu ruhjeita, haavoja ja kadonnut pankki/luottokortti. Alppu kertoo lisää syksyllä 2000, tsägällä ehkä hieman aiemmin.
 

Örfil

Guest
Mä herään edelleen joka aamu jossain thaihotellissa ja menee minuutti että tajuan olevani kotona.
Kiitos koirien.

Kauankohan tätä jatkuu?

Alppua en avuksi huuda.
 

DW

2009-2016
Liittynyt
13.5.2009
Viestit
6137
Jostain olin porukan suututtanut ja ilman varoituksia puolen vuoden bannit. Privatkin toimi vain yhteen suuntaan ja pian olikin parisataa tappouhkausta siellä. Jopa forumin naiset...
Kovin oli aidontuntuinen. Unikaljamerkki tulee ainakin vaihtumaan, se on varma.
 

Zoe

Maagikko, noituja
Liittynyt
25.11.2002
Viestit
9925
Sijainti
Nollola
Viimeöisessä unessani täyttelin Alpun forumille laatimaa Google Forms -pohjaista F1-kausiveikkausta, joka oli todella monimutkainen ja moniosioinen. Muistan manailleeni sitä, että lomakkeen parissa vierähtäisi useampi ilta.
 

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
Joskus taannoin näin unta, jossa totesin Jonille, että sen parhaat tsäänssit olisi olleet tossa kymmenen vuotta sitten.
 

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
Unessa. Parhaat (mitätönkin on enemmän kuin ei mitään?). Mihin?
 

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
Viime yönä unessani porukka oli kirjoitellut muista foorumisteista (lähinnä naisista) kuvauksia ja liittänyt niihin jonkun osuvan kuvan. Jonkun postauksessa piirroksien koko symbolisoi hahmon merkittävyyttä Vapaalla.

Melinda oli kohtuullisen karhealla otteella photoshopannut iltapukuvalokuvaa enemmän Estateksi. Silmät olivat jostain oikeasta kuvastani ja mekkoon oli vaihdettu tälläistä tyyliä edustava miehusta. Unessa kiittelin erityisesti tuosta rintamukseni esiintuonnin eteen nähdystä vaivasta.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Viime yönä Il Tempo Gigante, joka näytti erehdyttävästi isotätini jo edesmenneeltä mieheltä Veikolta, tuli uneeni utelemaan, että mikähän se mahtaa olla sellainen meemi, joka hänenkin sanotaan olevan. Siinä sitten asiaa selviteltiin. Lopuksi ITG iski silmää ja lähti nauraen pois.
 

Quasimodo

Well-known member
Liittynyt
30.6.2008
Viestit
5455
Sijainti
Helsinki
Fagerholm pyöri rapussani umpikännissä ja tuli lopulta soittamaan mun ovikelloa taukoamatta. Päästin Faggiksen sisään ja tämä oli niin sekaisin, etten saanut edes puheesta selvää.
 

DW

2009-2016
Liittynyt
13.5.2009
Viestit
6137
Oltiin Cmoneyn kanssa jossain peliluolassa ja onnistuin voittamaan 22638€ yhdestä pelikoneesta. 20k sain jotain ihme tositteita, jotka piti veikkauksen pääkonttorilla vaihtaa rahaksi. Lopuista 2263 eurosta heitin 5satkua Cmoneylle ja hyppäsin Hesan junaan, kun piti samana päivänä vaihtaa tositteet. Rataa oli paranneltu ennen Saloa jonkun salihousuisen insinöörin toimesta(vr:n kuulutus) laittamalla yksi niin tiukka mutka, ettei matkustajavaunut enää kääntyneet siitä. Valtavalla trukilla Racer X oli nostelemassa vaunuja yksi kerrallaan mutkan yli. Kiitos vaan, myöhästyin. Synkemmäksi vaan meni, kun ex pomonikin oli konduktöörinä ja jakeli lehtiä samalla asiakkaille, jossa Iina Kuustosen kerrottiin olevan Oulun yliopistollisessa kriittisessä tilassa. Uni katkesi heti, kun tuli kohdalleni ja kysyi töihin.

Lääkkeet?
 
Ylös