Hankintoja!

IceManFani

Tunari
Liittynyt
10.9.2006
Viestit
1547
Sijainti
Lohja, valitettavasti...
IceManFani Onko uusi NFS hyvä vai täydellinen floppi.
Mitä NFS sarjan peliä muistutaa?
(olen asiantuntia)
No sepä hyvä. Ittellä on NSF sarjasta Undeground 2, Most wanted, ja Carbon.
Tunnelmaltaan ja toki tyyliltään (tapahtuu "päivänvalossa") Muistuttaa Most Wantedia, Tässä tosin Poliisien kanssa ei tartte leikkiä sitä pirun "kissa ja hiiri" leikkiä, eli sun ei tarvitse saavuttaa mitään virstanpylväitä. Toki ne häiritsee sua paljon enemmän (siis ne poliisit) ku Most Wantedissa. Ja pieni varoituksen sana: Tässä pelissä osavaltion poliiseilla on käytössä Porsche 911 Turbot, ja ne ei anna tosiaankaan helpolla periksi, ne seuraa sua vaikka helvettiin, jos on tarvis. Ja muuten ne maasturit kulkee jostain syystä mukavasti yli 350 km/h... Muuten ihan mukava peli. :D Iteltä muuten löytyy myös Underground 2, Most Wanted ja tuo Carbon. Ennen Undercoveria suosikkipelini NFS sarjasta oli Most Wanted, muttei enää. Nyt se on Underground... Pitäsköhän tämmöselle keskustelulle muuten tekasta oma topic tuonne tietokoneet puolelle? Sori, meni vähän off topiciks... :alppu: Toki siellä on jo "Legendaarisimmat pelit" topic, muttei mitään muuta peleihin viittaavaa. :confused:

EDIT: Haha, löyty, vieläpä ite tekemäni: http://www.f1-forum.fi/vb/showthread.php?t=24173
 
Viimeksi muokattu:

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Sä et kait sit vissiin ookkaan niin hullu Star Wars fani, ku mie. :tongue: :wink:
Nojaa, mun mielestä toi peli vaan ei ole hyvä, diggas sitten Star Warsista tai ei (periaatteessa kyllä diggaan, siis niistä alkuperäisistä, noi uudemmat oli aika kökköjä). Mutta makuasia tietysti.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Miksi kaikki Star wars pelit tuntuvat olevan leffoja huonompia, kun Star trekin kohdalla päinvastoin? Hihi, tarttuukohan kukaan provoon.
 

IceManFani

Tunari
Liittynyt
10.9.2006
Viestit
1547
Sijainti
Lohja, valitettavasti...
Miksi kaikki Star wars pelit tuntuvat olevan leffoja huonompia, kun Star trekin kohdalla päinvastoin? Hihi, tarttuukohan kukaan provoon.
Johtunee siitä, että George Lucas ei ole ollut niiden käsikirjoittamisessa mukana, lisäksi ne eivät kirjojen ja sarjakuvien tapaan ole Lucasin mielestä virallista Star Wars "storylineä" eli ne eivät kuulu Lucasin visioihin aidosta Star Warsista, mistä syystä Lucas ei oli tyytyväinen Episodeihin 5 ja 6, koska hän ei itse niitä ohjannut. Toki tuo on vain veikkailua sieltä sun täältä, mutta niinkuin sanoin, Lucas, jolla on todella hyvä mielikuvitus (alunperin laatinut Star Warsista 12 osaa sisältävän "raakakässärin") ei ole ollut minkään Star Wars pelin käsikirjoituksessa tahi toteutuksessa mukana, lisäksi LucasArts teki tuon The Force Unleashedin vain PS3:lle ja XBox360:lle, muille alustoille sen teki jokin pieni Australialainen pelistudio, ja ko. pelihän ei ilmestynyt ollenkaan PC:lle. :alppu: OoPee: Ite taas diggaan enemmän uusista, johtuen ehkä syntymä vuodestani 1989. Ja muuten sanoin: "Sä et kait sit vissiin ookkaan niin hullu Star Wars fani, ku mie." Ja sen voin taata, että mä oon pikkasen hullu. :D Paitsi tietenki Episodi 1 oli aika kökkö, vaikka se onlikin ennen Episodi 3:a eniten rahaa Home Box Officessa tienannut Star Wars filkka. Tykkään kuitenkin EP6:sta enemmän kuin tuosta EP 1:stä.
 
Viimeksi muokattu:

Makkonen

Guest


Pari tuntia eilen illalla pelasin, on kait niitä huonompiakin tennispelejä, tiijä sitten kun viimeks niitä pelannut kuusnepalla.
Ja sitten jotkut Sonyn nappikuulokkeet, €29,90
-edit- Itseasiassa 8-bit Nintendolla viimeksi, kun alkaa oikein tarkasti miettimään.
 
Viimeksi muokattu:

Örfil

Guest
"Kakkoslaadun" mikkejä:

t-bone mb75
t-bone bd300

Yks Mapexin virveli, Extreme Isolation -29dB studiokuulokkeet. Viisuja väännetään Kometin kanssa ....
 

Vilperi

Välimallin jätkä
Liittynyt
20.7.2001
Viestit
4593
Sijainti
Tampere
Tajusin tossa illalla että ennen yhen megan nopeudella toiminut netti olikin noussut arviolta 20 megaseksi. Hankintanahan tää on siitä erinomainen että tuli ilman eri hankkimista!
 

Zoe

Maagikko, noituja
Liittynyt
25.11.2002
Viestit
9925
Sijainti
Nollola


Uusi Fingerpori-albumi. Ja sain vielä Pikku-Fingerporin kaupan päälle, mukava yllätys!
 
Ylös