Hankintoja!

lfb

Flavio
Liittynyt
8.2.2004
Viestit
9965
Sijainti
Helsinki
Huomenissa (tai siis tämän vuorokauden puolella) pitää käydä hakemassa uusi reppu. Vanhasta on vetoketju hajalla ja se vituttaa muutenkin. Vetoketjuongelmaan ei auttanut edes vappuna keksimäni niittiviritelmä, jolla sain pidettyä tavarat bägin sisässä ainakin sen illan.
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24280
Sijainti
lappeen Ranta
Henrik Laine: Outo Hollywood - Elokuvahistorian kummallisuuksia
Näytä liitetiedosto 8937

Mitä alustavasti olen tuota selaillut, niin aika ovelia jutskia on kirjassa listattu/kerrottu. Vois melkein jossain vaiheessa kokeilla järjestää jostain listasta tietokisailua täällä foorumilla. Jos vaan jaksaa ja muistaa.

Pistänpä tähän yhden pikku lainauksen kirjasta:
Henrik Laine: Outo Hollywood sanoi:
Charlie Chaplinin vaikea kehonkuva
Maailman hauskimmalla elokuvatähdellä ja rakastetuimmalla kulkurilla oli ongelmallinen kehonkuva - ei omasta tahdostaan, mutta kuitenkin. 1910-luvun Yhdysvalloissa järjestettiin runsaasti Chaplinin näköiskilpailuja (joista yhden voitti nuori kyky nimeltä Bob Hope), ja Charlie päätti osallistua San Franciscossa pidettyyn kisaan.

Hän ei päässyt edes loppukilpailuun.
 

Örfil

Guest
Portugalin reissun 2 viikoksi ens syyskuussa. Hikiset 1360 e yhteensä kahdelta.
 
Viimeksi muokattu:

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24280
Sijainti
lappeen Ranta
Musiikkia ja uusi Visa-kortti

Dreadful Shadows: Beyond The Maze ja Nightwish-visa, alempi kortti on uus ja sen yläpuolella vanha. Kertaakaan en ole vanhaa käyttänyt enkä meinaa uuttakaan käyttää, tulipahan vaan hankittua.
Näytä liitetiedosto 8944
 
Ylös