Hankintoja!

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Miten on toiminut Logitech?
No mulla on ollu tuo sama kapula (eli Hamrony One) jo kohta vuoden ja todella loistavasti on toiminut, ei kyllä löydy moitteen sanaa.

Ne viiveet (latency) muuten ovat ohjelmoitavissa ;), niilä on kyllä ihan perusteetkin. Nääs kun ongelma on se, että kun lähetät yhden infrapunakäskyn, niin kaikki hollilla olevat laitteet tottakai ottavat sen vastaan (tosin vain se yksi laite ymmärtää sen), jotkut laitteet vaativat pitkän viiveen virheellisen käskyn jälkeen ennenkuin osaavat taas ottaa vastaan oikeita käskyjä, tämän vuoksi Logitech on ohjelmoinut joihinkin laitteisiin pidempiä viiveitä, mutta kuten sanottua, se on ohjelmoitavissa. Mulla oli Sonyn telkkarin toiminnoissa standardina 10 (!!!) sekunnin viive, heitin sen viiveen helvettiin (eli ts. minimoin sen) ja toimii loistavasti.

Melkein siis tekis mieli sanoa, että vika löytyi käyttäjästä, mutta en toki rohkene moista sanoa, kun en ole itse koskaan 525-mallia käyttänyt :frank:
 

Ode

Maailmanlupaus
Liittynyt
7.6.2008
Viestit
4178
Sijainti
Oulu
Nyt saa tuulettaa

Vaikka on monta kertaa tullut ilmoiteltua näistäkin jutuista forumille eri toikkien muodoissa, niin pakkohan se on nyt laittaa tänne, kun asia on varmistunut ja lukkoon lyöty: Nyt on uusi runko tilattu ja moottori menee vuosihuoltoon sekä päivitettäväksi helmikuussa. :thumbup:

Intrepid Sirius 2010



Ja

Rotax Max FR125



Ja rahaa palaa reippaasti yli 4000 euroa. Otan muuten ensi kaudeksi mahdollisesti numeron 107, kun omat lempparit 3, 13 ja 33 on viety.
 
Viimeksi muokattu:

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Otan muuten ensi kaudeksi mahdollisesti numeron 107, kun omat lempparit 3, 13 ja 33 on viety.
Ymmärrät varmaan että 107 symbolisoi hitautta? Mutta olishan se komiaa jos 107 oliskin tasan 100, kärkipaikalla.
 

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
Toi on hyvä laittaa virvelin siimaan kiinni ja eikun videokuvaus päälle ja heittelemään. :ahem:
Tuohon tarkoitukseen pitäisi olla keksittynä jonkinlainen gyroskooppikamera, joka ei hyrrää ja venkoile heiton aikana miten sattuu, vaan pysyy vakaana. Villisti kiemurtelevaa heittokuvaa ei katso pirukaan. (naaras ja heittokuva poikkeavat tässä kohtaa toisistaan)
Ajattelin muuten hommata jonkun RC-kopterin joka jaksaa kantaa tuon kameran. Saa sitten esim ilmakuvia tontista ja naapurin tontista kans. Ihan ilmatteeksi!

Kjäh kjäh, jää ilmakuvapalvelut ilman rahaa lain!
 
Ylös