Hankintoja!

Örfil

Guest
Ihan kohta hankinnan alla: 2 viikkoa kauko-idässä, tää tulee taas yllärinä vaimolle :) Nyt saa Intiat olla tänä vuonna, joku VietAlbnam olisi hyvä kohde!
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Tää on pakko olla taas joku sadomasokistinen lelu. Toi on sellanen, joka työnnetäänHYIS SAATANA!!! Nyt jäi iltapala syömättä :yuck:
Ääni on kieltämättä vähän sellainen, kuin koko soitin olis perseestä. Ja kyllä tuolla varmasti voi kanssaihmisiään kiduttaakin. Kyseessä siis maailman ehkä helpoin instrumentti, kazoo.
 

Tolerantti

Well-known member
Liittynyt
8.8.2000
Viestit
4704
Aika lähellä. Maalämpöpumppu. Vielä pitää hankkia 200 m reikää tosin.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Viiden vuoden turvallisuustakuu kuulostaa hyvältä.

Kuudentena vuotena radioaktiivinen aines muuttuu epävakaaksi ja se on sitten vaan voi voi.
 

Tolerantti

Well-known member
Liittynyt
8.8.2000
Viestit
4704
Huoli pois! Laite sijoitetaan kellariin, joka on valmistettu pula-ajan haperosta betonista. Kyllä se tuollaisen pienen miilun vihreät mönjät pitää!
 

Tolerantti

Well-known member
Liittynyt
8.8.2000
Viestit
4704
Reikä on noin 30 €/metri. Aivan tarkkaa hintaa en osaa sanoa, koska ostan reiän, pumpun ja asennuksen pakettina. Lisäksi vähän kikkaillaan kotitalousvähennyksellä, joka koskee työtä vaan ei laitteita. Mutta laillisesti, ja tästä ollaan muutoinkin hiljaa. Pitäisi tulla aktiivista reikää tuo 200 m. Aktiivinen reikä tarkoittaa kalliossa olevaa osuuutta, sorassa ja savessa olevaa osuutta ei lasketa mukaan.
 

Mehe Rienarsuo

Lupaavin tulokas
Liittynyt
9.3.1999
Viestit
20163
Sijainti
Konnektikuti
En aio kommentoida reiän metrihintaa vitsikkäästi. Voitte kuitenkin vähän hymähdellä, sillä juttu olisi ollut aivan tappohauska.
 
Ylös