Mielialasi ja päällimmäinen tunteesi just nyt?

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Ihan ok.
Ylitöitä on tarpeeks, eikä ehdi nukkua kunnolla. Öisin pitää herätä mm. toisten oksennusääniin ja palohälyttimen ulinaan.
Tämän lisäks töistä on pari työkaveria ollut muissa hommissa pari viikkoa, ja niitä kahta tuuraamaan tullut YKSI ihminen oli esim. eilen poissa.
Tänään just karkeloin, kun sain tietää, että ens keskiviikkona olis aikaa nukkua, mutta onneks myöhemmin sitten muistin, että ainakin ens viikko menee likimain samoilla kuvioilla ku tämäkin. Eli jos hyvin menee, niin ei ens, vaan sit seuraavana maanantaina saa jo levätä, ja nukkua melkein kymmeneen. Jipii.
 

Puhis

Banned
Liittynyt
20.11.2009
Viestit
1449
Sijainti
Pukinmäki, Helsinki
Karmea vitutus. Pyysin kaveria hakemaan päivittäistavarat kaupasta, kun satuin itse olemaan tunnilla ja autokouluakin oli. Tämä janari osti sitten tupakkaa itselleen samalla, näytti paperit ja olin lainannut omaa korttiani hänelle juuri siksi koska suurin osa tavaroista oli minulle paitsi tupakat joita on omasta takaa. Tottakai myyjä oli huomannut eri nimet kortissa ja papereissa -> kortti pois ja pankista voin hakea uuden. Helvetin hienoa. Teki muuten mieli lätkiä kaveri tasaisiksi paloiksi lattialle mutta en sitten kehdannut, totesin vain että hän saa luvan maksaa kaikki kulut mitä tuosta nyt tulee jos tulee. Kokemuksia?
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Päivällä vitutus ihan tapissa, siirtyi yks homma pahimmillaan puolellatoista vuodella. Kirosin aikani ja sit päätin että vitunko väliä. Näillä mennään tai vaihdetaan maisemaan. Noin kauas en näe. Ainakaan kovin tarkasti, fokuskin on ihan toisaalla.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Yhtäkkiä rupes vituttamaan, minkälaisia muka-hienoja nimiä nykyään lapsille annetaan. Voi helvetin kevät.
 

Totke

Psyykeenmurskaaja
Liittynyt
24.2.2007
Viestit
1787
Sijainti
Hämeenlinna
Aika huonosti alkaa tää viikonloppu. :thumbdown

Tuli Kelalta se peljätty lappu, joka ilmoitti mun tienanneen liikaa vuonna 2008, vaikka jo tukikuukausia silloinkin palauttelin. Omia tuloja tarkastellessa en tietenkään tajunnut ottaa huomioon semmoista saraketta kuin "luontoisedut", joita muutaman satanen kertyi työpuhelimen ja lounareiden muodossa ekaa kertaa elämässäin. Niin, ja tuli tehtyä pari kertausreissuakin (valmistava + sota), joissa väkipakolla halusivat maksaa mulle rahaa parin viikon lomailuista. Enhän mä niitä muistanut edes kaiveskella esiin kun räknäsin paljonko pitää maksaa takaisin.

Nyt ku hokasin, että nekin kuuluu pottiin niin laskeskelin ja pääsin samaan kuin mitä Kela oli laskeskellu. Eräpäivä 15.4, summa 574,54 e (298,00 e + 201,60 e + 15% kiinteä korko. Hyvin menee, opiskelijoilla tunnetusti on taskut täynnä rahaa näin keväisin. Täytynee jonkun toisen lompakolla käydä.

Eniten tässä hommassa taas vituttaa ajankohta ja toi "laiton" korko. Kuka muu saa periä tommosta korkoa Suomessa ilman että joutuu koronkiskonnasta vaikeuksiin?


Ja lopuksi: Tiedetään, "olisit laskenut tulosi kunnolla". Hitostako näistä kaikista asioista pystyy tavan tallaaja kaiken muun tohinan ohella kärryillä. Edellisenä vuonna meni laskut ihan oikein, kun ei ollut luontoisetuja saati kertausharjotuksia. Kantapään kautta se on kaikki opittava. Fiksumpi oppis muiden virheistä. Oppikaa te muut vaikka sitten mun.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Tee oikaisuvaatimus. Sen laitoksen ruuhkan takia ehdit valmistua pariinkin ammattiin, ennenkuin tulee bumerangina takaisin.
 

Makkonen

Guest
Kaikesta paskasta mitä on viimeisen viikon aikana tullut niskaan, niin fiillis on silti <3..
Rahat & kämppä meni, mutta nainen tuli. :thumbup:
 
Ylös