Knoukka
Well-known member
- Liittynyt
- 25.5.2000
- Viestit
- 27426
Kotivaran ohje. Mutta jos kotona tekee niin parhaan makunautinnon saamiseksi joutuu juoksemaan kärkkärien kans autoon, laittaan radion soimaan ja syömään siellä.Kotioloissa on varsin vaikea tehdä kunnollista kärkkäriä. En ainakaan ite oo onnistunu koskaan siinä.
Kärkkäri Original
Kärkkäreitä
Rypsiöljyä
Sinappia
Sipulia
Hakkaa sipuli hienoksi. Laita öljyä laakeaan pannuun kuumenemaan. öljyä saa olla pannulla noin 1 cm kerros. Laita huoneenlämpöiset kärkkärit paistumaan öljyyn miedolla lämmöllä. Kääntele tiuhaan ja paistele kunnes pinta on tullut rapsakaksi. Tarjoa kärkkärit paperin mutkasta hakatun sipulin ja sinapin kera. Paistaminen on onnistunut jos puraistaessa kuuluu napsahdus!
Kärkkärit voit myös grillata mutta muista että miedolla lämmöllä ja pikkuhiljaa!