Heikki Kovalainen - Suomussalmen ilopilleri

Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Liittynyt
15.1.2008
Viestit
1480
On tietenkin ja ei tarvitsekaan olla, mutta ei burbin (tai minun) huomiossa ollut mielestäni tuosta kyse.
Vaikea sitä oli lukea niin, ettei tuon huomion tekeminen olisi tullut mieleen. Minä kun en näe tekstistäsi, että mistä siinä on sinun mielestäsi ollut kyse, ellei tekstin sisältö sitä riittävän yksiselitteisesti paljasta ;)

PS: jätän pilkun rauhaan...
 
Viimeksi muokattu:

Istaria

Well-known member
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
292
Sijainti
QuakeNet
En tiedä mikä saa meikäläisen tätä kirjoittamaan, koska yleensähän tälläset "musta tuntuu" viestit lähinnä vaan vituttaa, mutta yritän kuitenkin perustella näkemyksiäni jotenkin.

No, asiaan: en usko että Heikki on Hamiltonia hitaampi. Tämänpäivänen vaan vahvisti uskomustani. Tässä kisassa nääs nähtiin, että Kimi (joka on kuulemma kova ratinvääntäjä) on yhtälailla ongelmissa jos auto ei toimi. Heikin auto on saatettu rakentaa erään toisen ehdoilla (tai muuten vaan ei sovi hänelle ihan 100% käteen), sillä ainahan se on sitä valittanut. On se kumma jos mies joka on loistanut mm. Race of Championsissa monellakin eri ajokilla ei yhtäkkiä osaa ajaa. Autosta se on kiinni. Mies on ainakin minut jo vakuuttanut ennen tätä pestiä.

Tiedän nääs kokemuksesta miten paljon on väliä jos pelit ja vehkeet ei toimi. Kyllähän se ketuttaa jos ikinä ei pääse todella kunnolla näyttämään osaamistaan jos vehkeet ei koskaan itsellä toimi ideaalisti (Heidillä muuten saattaa olla sama juttu, vaikka onkin nyt ollut (ehkä tuurillakin) välillä hyvässä vauhdissa).

Olen myöskin sitä mieltä että jos Hamilton tungetaan Red Bulliin, Webber vie sitä kun pässiä narussa. Jos Hamilton pistetään ajamaan Ferraria, Massa näyttää kaapin paikan. Kumpi tahansa näistä kuskeista McLarenissa ottaisivat taas vastaavasti parrua Hamiltonilta. Näin luulen. Siitä en sitten tiedä kuka sopeutuisi parhaiten jos molemmat joutuisivat uuteen autoon... Kai ne on vähän tuurissaan ne säädöt loppupeleissä, kun yhdellä sun toisella tuntuu olevan vähän hakusessa aika-ajoin. Joillain ne on vaan aina hakusessa, ikävä kyllä.
 

JVR

Banned
Liittynyt
17.6.2007
Viestit
2963
Onhan tämä toisaalta huvittavaa että kun Kovis on viides niin kisa on mennyt pieleen...
On vissiin liian kaukana ne ajat kun suomalaisen pistesija oli mainio suoritus.
Ei voi kovin onnistuneesta kisasta puhua, jos alla on McLaren mikä on tällä hetkellä ehkä sarjan paras auto ja kisaan lähetään 3. ruudusta ja sitten kisassa ajetaan nii hitaasti että pari autoo tulee viel ohi...:frank:
 

CamoN

Kurvailija
Liittynyt
11.7.2007
Viestit
1640
Sijainti
Kouvola
keskeytin lukemisen tohon race on champions hehkutukseen. en tiiä oonko ainoa, mutta musta koko kisassa otetaan yhtä tosissaan kun perjantain vapaissa harjoituksissa
No kyllähän sen tietää miten käy kun kilpakuskin laittaa kilpa-autoon ja kilparadalle. Olkoon mikä tapahtuma tahansa, niin tuskin siellä hirveästi löysäillään. Mitä olen paria viimeistä ROC:ia seurannut, niin kyllä siellä mennään ihan rajoilla. Ja välillä vähän ylikin. Kuljettajillehan tuo on erinomainen omien taitojen näyteikkuna - kerrankin kaluston merkitys on minimissään ja voimasuhteet sen suhteen lähes tasoissa. :rolleyes:


Kovalainen nieli tallimääräyksen

MTV3.fi sanoi:
Kovalainen nieli tallimääräyksen
20.07.2008 19:45

Heikki Kovalainen myönsi McLaren-tallin ilmoittaneen hänelle, että tallikaveri Lewis Hamilton täytyy päästää edelle Saksan GP:n 51. kierroksella. Kovalainen ei asiasta kuitenkaan purnannut.

- Minulle oli selvää, että Lewis oli siinä vaiheessa niin paljon nopeampi, etten olisi häntä montaa kierrosta pystynyt pitämään takanani muutenkaan. Lewisilla oli mahdollisuudet voittaa kisa, joten ei minulla ole siitä mitään valittamista. Täytyy vain saada omaa vauhtia paremmaksi. Se on ainoa oikea lääke, Kovalainen kommentoi MTV3:lle.

Viidenneksi sijoittuneella Kovalaisella oli Saksan GP:ssä aiemmista kisoista tuttu ongelma: hän ei saanut renkaitaan toimimaan kunnolla.

- Olisin varmaan saanut ajaa kilpaa, jos olisin pysynyt perässä. Vauhti vain oli huonoa. Ei oikein missään vaiheessa taas tuntunut siltä, että renkaat olisivat olleet sellaisessa kuosissa, että olisin voinut hyökätä enemmän. En oikein tiedä, mistä se johtuu. Onko se kiinni auton säädöistä vai mistä. Täytyy koittaa selvittää ongelmat ja jostainhan sen ratkaisun on löydyttävä. Ja kun se löytyy, niin sitten vauhtikin on parempaa, Kovalainen totesi.

(MTV3)
Maikkarin raflaavaa otsikointia lukuunottamatta varsin hyvä uutinen. Heikilläkin siis suurimmat ongelmat johtuvat nimenomaan renkaista, joka taitaa olla myös Kimille se suurin haaste tällä hetkellä. Hamilton taasen taitaa hyödyntää autonsa ja renkaidensa suorituskyvyn tällä hetkellä parhaiten koko kärkiporukasta. :cool:

Saa nähdä paraneeko tilanne konkreettisesti enää tällä kaudella. Ainakin Ferrarille olisi ilmeisesti hyvä jos tulisi lisää helteisiä kisoja oikeilla moottoriradoilla, mutta kun siirrytään näille mikkihiiriradoille ja ajetaan iltaisin niin olosuhteet ovat enemmän McLarenin puolella. Ensi kautta ja sliksien uutta tulemista odotellessa. :thumbup:
 

APaksu

Well-known member
Liittynyt
19.1.2008
Viestit
1362
oliko tämä nyt neljäs kisa putkeen kun heikki myöntää avoimesti ettei pysty ajamaan kisassa kovaa.
 
Viimeksi muokattu:

Total Bummer

Well-known member
Liittynyt
14.3.2008
Viestit
698
Kyllähän koviksen kannattaisi vaihtaa tallia ja äkkiä. Parempi ajaa vaikka häntäpään tallissa, kuin sietää tuollaista pelleilyä.
 

mjk

...
Liittynyt
6.10.2007
Viestit
2675
Kyllähän koviksen kannattaisi vaihtaa tallia ja äkkiä. Parempi ajaa vaikka häntäpään tallissa, kuin sietää tuollaista pelleilyä.
Kysyn suoraan, oletko idiootti?

Tuskin olisi Lewistä laskenut ohitse jos ei olisi sekunttia per kierros jäänyt. Mitään hätää Heikillä ole kunhan pysyis Hamiltonin kyydissä.

Ja mikäs siinä jos ei pysy, parempaan talliin tuskin pääsee ykköskuskiksi. Jos homma alkaa käydä tylsäksi niin "muutaman miljoonan" jatkosopimus, tämän jälkeen Ronia turpaan ja Kimin kanssa Karibialle muutaman slutin kanssa.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Kovalainen, Kivalainen ? Se on vaan fakta että pojalta puuttuu se "jokin", mikä näkyy tulevista ja olevista mestareista.
Ennenaikaista jarnaa

Sitten kun Heikki pakottaa Massan hiekalle viimeisellä kierroksella ja ottaa voiton, ollaan ylistämässä tappajan vaistosta. Magny Coursissa nähtiin jo melko epätoivoisessa paikassa varteenotettava ohitusyritys Trullista ja onhan mies ohitellut hankalana miehenä tunnetun Alonson moneen kertaan tällä kaudella. Ja Kimin myös.
 

Pade_

Well-known member
Liittynyt
14.4.2007
Viestit
577
Sijainti
Internetin vihayhteisöt
Minusta on uskomatonta, että sarjan kuskeista yksi neljäsosaa on saksalaisia...
Hitler meni ja laittoi työttömät rakentamaan autobaanoja ja loi samalla edellytykset valtavalle autoteollisuudelle. Perinteitä riittää.

Minusta on uskomatonta että suomalaiset ovat voittaneet jo NELJÄ mestaruutta.
Yksikin on valtavasti liikaa näin pienelle maalle. ;)

edit: Hitto, täähän onkin ihan off-topiccia. Vice huijasi mua. Luulin et tää on F1-uutisia tai jtn.

No Heikistä: Alkukausi antoi kyllä toivoa paljon paremmasta. Mutta vielä on toivoa Heikin suhteen, vaikka sitten ensi kausilla...
 
Viimeksi muokattu:

talakem

Iltalehden toimitus
Liittynyt
4.3.2002
Viestit
3610
Hokken kisaa ennen autoon 23 vaihdettiin nämä osat. Olenko missannut jotain? Heikkihän sanoi että auto oli kunnossa ja Järvilehto sanoi että Lewiksen autoon vaihdettiin yhtä sun toista?

Kuka nyt referoi Iltalehteä? Raportin mukaan Lewisin autoon ei vaihdettu mitään...

Jos noi tosiaan vaihdettiin Heikin autoon on täysin mahdollista että ei tullut aivan kuntoon ja yliohjaaminen oli seurausta vaurioista/korjailuista...


McLaren Mercedes:
Car 23: LHS and RHS deflector skirt stays
RHS deflector and skirt
Forward plank section
RHS rear toe link and tether
RHS rear upright
RHS rear brake disc
 

CamoN

Kurvailija
Liittynyt
11.7.2007
Viestit
1640
Sijainti
Kouvola
Whitmarsh: Heikistä saatava kaikki irti

MTV3.fi sanoi:
Whitmarsh: Heikistä saatava kaikki irti
27.07.2008 11:58

McLarenin F1-tallin toimitusjohtaja Martin Whitmarsh kertoo brittitallin tekevän töitä saadakseen kuljettajastaan Heikki Kovalaisesta irti kaiken mahdollisen potentiaalin.

Kovalainen ei päässyt Saksan osakilpailussa samaan vauhtiin tallitoverinsa Lewis Hamiltonin kanssa. Whitmarshin mielestä Heikin ja tallin täytyy tehdä töitä entistäkin uutterammin.

- Ei pidä unohtaa sitä, että Heikki on erinomainen kisakuljettaja. Hänen loistava ohituksensa Robert Kubicasta Hockenheimissa muistutti meitä kaikkia siitä, että hänellä on taitoa ja nopeutta taistella joukon kärjessä. Formula ykkösissä ei kuitenkaan voida turvautua taikatemppuihin, joten meidän täytyy tehdä vielä töitä hänen täyden potentiaalinsa hyödyntämiseksi, kertoi Whitmarsh.

Whitmarshin mielestä kyse on pienten asioiden loksahtamisesta kohdalleen.

- Hockenheimissa Heikki ei saanut kaikkea irti itsestään tai autostaan. Meidän täytyy vielä hienosäätää hänen autonsa asetuksia ja Heikin tapaa ottaa osaa tähän prosessiin. Hän oli tiistaina tallin tehtaalla paiskimassa töitä yhdessä insinööriensä kanssa, jotta autoon löydettäisiin läpi kisan toimivat säädöt, kertoi Whitmarsh.

(MTV3)
Jepjep, koko potentiaalia ei olla vielä nähty kilpailuissa. Toivottavasti homma alkaisi toimia kunnolla vielä tällä kaudella. Mikäs sen parempaa kuin McLarenin virallisen kuljettajapolitiikan toteutuminen ja Heikki verottamassa Lewisin pisteitä kauden viimeisissä kisoissa. :rolleyes:

Edit: Lisää samasta aihiosta.


Dennis denies Kovalainen support role

Autosport.com sanoi:
Dennis denies Kovalainen support role

By Steven English Sunday, July 27th 2008, 10:23 GMT

Ron Dennis has denied that McLaren want Heikki Kovalainen to drive in support of Lewis Hamilton's world championship challenge this season.

The McLaren boss was responding to comments made this weekend by Sir Jackie Stewart when the three-time world champion suggested that Hamilton should be supported by Kovalainen.

But Dennis says Hamilton doesn't need, and wouldn't want, special assistance from his teammate.

"I have enormous respect for Sir Jackie, he was one of grand prix racing's truly great world champions. Equally, we're always willing to accept constructive criticism and the affection felt in Britain for Lewis means lots of people are anxious to give well-intentioned advice," said Dennis.

"But the fact is that Sir Jackie retired from motor racing in 1973, which is 35 years ago, and the sport has moved on in that time. His suggestion that Lewis's world championship campaign depends on Heikki's assistance presupposes that Heikki's task is to drive in support of Lewis, and that simply isn't the case.

"The truth is that Lewis doesn't any extra help. He and Heikki are good mates but they're both highly competitive individuals and they take their own decisions."

Dennis also reiterated his stance that McLaren will continue give both drivers in the team equal status.

"We have a long history of giving our drivers equal treatment and opportunity, and that isn't about to change," he added. "Not every armchair critic will agree with that policy but it's the way we go motor racing. And, to be frank, it's the way everyone goes motor racing these days."
Whitmarsh on kommenteissaan aika paljon uskottavampi kuin Dennis. Ron-setähän puhuu ihan mitä sylki suuhun tuo. Ei varmasti ole kaikissa F1-talleissa tasainen kilpailuasetelma, ainakin Renaultilla panostetaan toiseen kuskiin aika paljon enemmän. Toisaalta se on Renaultin nykytilanteessa ihan ymmärrettävääkin, koska sehän on pelkästään etu jos on mahdollista ajattaa ykkös- ja kakkoskuskia niin, että tiimin sisällä vallitsee asiasta yhteisymmärrys.
 
Viimeksi muokattu:

APaksu

Well-known member
Liittynyt
19.1.2008
Viestit
1362
Pitäisiköhän tässä alkaa kaivamaan uutisia 2000-luvun alusta Ferrarin kuljettajapolitiikasta... ihminen unohtaa menneet näköjään nopeasti, varsinkin sinivalkolasien kanssa.

Totuus on, että Mercedes-tallissa LH tulee aina ensin. Katsokaa vaikka tämän kauden tuloksia.
 

Revolt

Lead Singer
Liittynyt
19.1.2007
Viestit
3395
Tämä kuva kertoo Heikistä aika paljon. Kyseessä siis Hockenheimin kisan jälkeiset Hamiltonin voittojuhlat. Heikki on hymyssä suin menossa mukana. Miettikääpä, miltä Alonso tai Kimi olisivat näyttäneet vastaavassa tilanteessa. Ja otetaan nyt siis huomioon vielä Heikin oma kisa, ei luulisi paljon olevan aihetta hymyyn. Mutta kun Heikki nyt vaan on tuollainen kaikkienkaverihymypoikahiirulainen niin minkäs teet. Ei tuosta kaverista tule ikinä mestaria, ikävä kyllä...

 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
Kaipa se on pakko hymyillä tai muuten sut heitetään pihalle ja Pedro Delarosa tulee tilalle.
 

Nelssoni

Well-known member
Liittynyt
10.7.2007
Viestit
233
Tämä kuva kertoo Heikistä aika paljon. Kyseessä siis Hockenheimin kisan jälkeiset Hamiltonin voittojuhlat. Heikki on hymyssä suin menossa mukana. Miettikääpä, miltä Alonso tai Kimi olisivat näyttäneet vastaavassa tilanteessa. Ja otetaan nyt siis huomioon vielä Heikin oma kisa, ei luulisi paljon olevan aihetta hymyyn. Mutta kun Heikki nyt vaan on tuollainen kaikkienkaverihymypoikahiirulainen niin minkäs teet. Ei tuosta kaverista tule ikinä mestaria, ikävä kyllä...

Ääh, Kummallakin pokaali mutta Heikillä taitaa olla tallin pokaali lainassa. :jaska:
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös