Heikki Kovalainen - Suomussalmen ilopilleri

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Heikin tarviis kyllä pari onnistumista saada nyt, jos aikoo ensi kaudellakin ajaa McLarenia, kun sopimusta ei vielä kerran ole. Nico tekee tuloaan?
 

Japp

Master
Liittynyt
2.9.2000
Viestit
268
Sijainti
ES Asia
Off topic

Se puolestaan ei lupaa muiden kannalta hyvää sunnuntain kisaa ajatellen. Mikäli vain Brawn GP pääsee maaliin, vie se varmasti voiton.

iltalehti
Pitipähän puuttuaa tähänkin. "Vain" sana ei ole synonyymi suomenkielessä ainoastaan sanan kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

UsvaaPutkeen

Well-known member
Liittynyt
21.8.2008
Viestit
264
Se sama kirjoittaja joka väitti heikin suoriutuneen 2:sta ensimmäisestä mclaren vuodestaan paremmin kuin kimi? Oli muuten melkeen allekirjotus kamaa.
Sieltähän ne rotat taas hyppii koloistaan viisastelemaan. Taas saa olla muutaman päivän jälkiviisas. Foorumin maalaiskuskivastainen "mitäminäsanoin"- osasto, JVR ja paksu :)
 
Viimeksi muokattu:

APaksu

Well-known member
Liittynyt
19.1.2008
Viestit
1362
Sieltähän ne rotat taas hyppii koloistaan viisastelemaan. Taas saa olla muutaman päivän jälkiviisas.
Olen saanut olla ihan jo puolitoista vuotta.
kimi sentään taisteli verisesti kaudella 2003 maailmanmestaruudesta. entäs heikki?


joskus tuntuu että täällä kirjoittaa jomman kumman iltapäivälehden heikkifanaattiset maakunta-urheilutoimittajat, jotka eivät kykene ymmärtämään tosiasioita: Heikki Kovalainen on suomen nelson piquet jr.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Olen saanut olla ihan jo puolitoista vuotta. kimi taisteli verisesti kaudella 2003 maailmanmestaruudesta. entäs heikki? joskus tuntuu että täällä kirjoittaa jomman kumman iltapäivälehden heikkifanaattiset maakunta-urheilutoimittajat, jotka eivät kykene ymmärtämään tosiasioita: Heikki Kovalainen on suomen nelson piquet jr.
Kyllähän heikillä on ollut epäonnea- ja epäonnistumisia. Mutta mielestäni PuoliNelssoniin on jo vähän liioittelua / Heikin vähättelyä. Onhan Heikki kuitenkin osoittanut jo että palasten loksahtaessa kohdalleen pystyy mies ajamaan paalulle ja voittamaan kilpailun. Mitään tällaisia viitteitä ei olla PuoliNelssonilta vielä nähty.
 

Nikos

Kisaaja
Liittynyt
5.4.2008
Viestit
881
Heikin tarviis kyllä pari onnistumista saada nyt, jos aikoo ensi kaudellakin ajaa McLarenia, kun sopimusta ei vielä kerran ole. Nico tekee tuloaan?
Ihan sama vaikka Heikki saisi kohtalaista tulosta loppukaudesta aikaan, mutta jos Nico olisi halukas tulemaan niin varmasti olisi hänelle paikka auki. Mäkki on jo pidemmän aikaan kuolannut Nicon perään ja vielä saksalaisena olisi oiva lisä Mersulle. En tiedä sitten miten hyvin profiililtaan Lewisin ympärille rakennettuun kokonaisuuteen Nico sopisi.
 

Kulkki

Well-known member
Liittynyt
21.10.2007
Viestit
245
Q2 väläytyksen ansiosta oli odotukset Q3:een paljon isommat. Kisassa ei mitään muuta mainittavaa kuin että veti seinään. Toivon totisesti että alkaa onnistumaan.

Kyllähän Heikki istuuu tuohon "rooliin" hyvin mäkillä. En usko että Nico istuisi ihan yhtä hyvin.

Jos edes jollain tavalla otteet paranee niin Heikki nähdään vielä ensi kaudellä mäkillä. Tuskin mikään kaikkein kallein kuski.
 

bond85

Well-known member
Liittynyt
20.5.2009
Viestit
222
Sijainti
Rovaniemi
Ihan OK pisteitä ja voitto tallikaverista oli tarjolla, mutta omasta virheestä seinään. Eilen Q2:n jälkeen näytti vielä erittäin hyvältä, mutta Q3:ssa vauhti katosi jonnekin. Kisassa Heikki melkeinpä vain ajeleskeli siellä kärjen takana ja omasta virheestä hukkasi ne pisteet mitkä tuolta lähtöpaikalta olisi ollut otettavissa. Ei hyvältä näytä vaikka kaikkia alkukauden ongelmia ei voikaan Heikin piikkiin laittaa. Kyllä se olisi hyvä saada jo onnistumisia silloin kun siihen on mahdollisuus. :nope:
 

Wagner

Well-known member
Liittynyt
21.3.2007
Viestit
253
"Auto lähti käsistä. Ajoin varmaan liian kovaa. Perä lähti irti, en pystynyt hanskaamaan autoa, Kovalainen sanoi."

Ihan normisuoritus Suomussalmen ilopilleriltä.
 

hippi

Well-known member
Liittynyt
13.4.2009
Viestit
2682
Aika lohdutonta katsottavaa on Heikin tulosluettelo tälle kaudelle: neljä keskeytystä kuudessa kilpailussa. Kaksi kertaa on auto lähtenyt lapasesta kesken kilpailun oman ajovirheen takia. Tänään oli hyvin onnistunut aika-ajo alla, hyvä lähtöruutu, hyvä taktiikka ja mahdollisuudet mukavaan pistesijoitukseen. Mutta tuloksena oli jälleen kerran harmittava keskeytys. Jos tästä pettymyksestä yrittää jotain myönteistä löytää, niin Monacossa Heikki ei ainakaan keskeyttänyt ensimmäisellä kierroksella. ;)

Yksitoista GP:ta on vielä tällä kaudella ajamatta ja eiköhän niihin mahdu onnistumisia Heikillekin. Vahinko vain, ettei McLaren taida olla parissa seuraavassa kisassa yhtä kilpailukykyinen kuin Monacossa -- elleivät sitten löydä pikavauhtia toimivia ratkaisuja autonsa aerodynamiikkaongelmiin.
 

UsvaaPutkeen

Well-known member
Liittynyt
21.8.2008
Viestit
264
Aika lohdutonta katsottavaa on "onneksi" maailmanmestari Lewisinkin kausi ollut jos tässä kohtaa saa tallikaveriin verrata. Pyörimisiä sateella ja seinien kolistelua Monacossa. Ihan missä valossa kukin haluaa asiat nähdä. Uutta nokkaa ruuvattiin Lewisin keulalle jossain kohtaa kisankin aikana. Oma moka Heikillä ja sillä siisti. Mitä kisassa ajamiseen muuten tulee niin siinähän tuo ajeli sujuvasti samassa jonossa kuin muutkin. Kuumakalle Massa oli järjestää pari sijaa lahjaksi mutta ei sitten tuurilla saanut itseään Vettelin kanssa kaiteeseen, 1,5 kierrosta laskujeni mukaan jaksoi kytätä takana ennen ensimmäistä väkinäistä yritystä ohi.
 
Viimeksi muokattu:

markot

Well-known member
Liittynyt
20.5.2005
Viestit
4337
Heikin puheiden rivien välistä paistaa minulle epätoivoisuus, kovasti yrittää tuoda positiivisia asioita esille mutta sanat ei tässä auta, tulosta olisi tultava!

Jossakin vaiheessa jonkun kärsivällisyys loppuu... Mutta kuinka nousta surkeiden suoritusten umpikujasta, Monacon Q2 toi jo hieman valoa tunneliin mutta Q3 ja kisa palautti takaisin pohjalle.
 

Gotcha

Well-known member
Liittynyt
14.3.2009
Viestit
146
Sijainti
Saksa
Semmoinen tutina on nyt, että Heikki löytää itsensä ensi kaudella jonkin muun tallin leivissä kuin McLarenin (todennäköisesti keskikastissa). Alunperinkin Heikki taisi päästä McLarenille kisakuskiksi kun Lewisille haluttiin "kiltti ja mukava" tallikaveri myrskyisän Alonso-vuoden jälkeen ja pestiä jatkettiin sitten ilmeisesti vain kun tiimiin haluttiin jonkinmoista vakautta ettei joka vuosi kuskeja laitettaisi uusiksi. Toki nyt alkukaudesta on nyt McLarenilla myrskynnyt taas, mutta Heikin suoritukset alkavat olla sitä tasoa, että hänellä ei ole enää mitään annettavaa tiimille. Edes selvä tasonnousu loppukaudesta tuskin auttaa.

Odottaisin Heikin sitten jatkavan vaihtelevantasoisissa tiimeissä vaihtelevalla menestyksellä (tyyliin Salo), ja sitten muutaman vuoden jälkeen siirtyvän muihin luokkiin keräämään oheismeriittejä. Tällä hetkellä tuntuu erittäin hienolta, että Heikki sai sen (onnenkantamoisen?) GP-voiton viime vuonna, voipi jäädä viimeiseksi. Tuo voitto nosti hänet kuitenkin peruskuskeista erityiseen voittajakuskien joukkoon, minkä Heikki kuitenkin on ansainnut.

Ei nyt varsinaisesti liity tämän päivän Monacon GP:n törmäilyyn, mutta luettuani näitä kommentteja teki mieli purkautua tänne. :p Mitään "Suomen Nelsinho Piquetia" ei Heikistä (GP-voittajana) minusta saa enää mitenkään. Mitä Mika Salo ja JJ Lehto sitten (päteviä kuskeja molemmat) olisivat?
 

Aqualizer

Hengityksenpidättäjä
Liittynyt
24.2.2005
Viestit
570
Sijainti
In the deep end
Tulee vaan mieleen Ron Dennisin kommentit siitä, että Heikin tullessa McLarenille hänen itseluottamuksensa oli aivan murskana ja Ronin piti rakentaa Heikki ajokuntoiseksi aivan alkutekijöistä lähtien. Hmmm... Mulla on kyllä sellainen muistikuva, että Heikki oli Rellu-aikoihin paljon itsevarmempi ja ajosuorituksissa oli varmuutta ja räväkkyyttä aivan eri malliin kuin nykyään McLarenin kakkoskuskin roolissa.
 

keke-82

Well-known member
Liittynyt
31.3.2009
Viestit
188
Sijainti
Espoo
Heikin pelastus lienee uudet ensi vuoden tallit, joihin luulisi haluttavan f1-kokemusta hankkineita kuskeja. Muuten voi jopa jatko f1:ssä olla vaakalaudalla?
 

markot

Well-known member
Liittynyt
20.5.2005
Viestit
4337
Voihan se olla että Heikin, itsevarmuus ja pienen pieni Heikin oman persoonan räväkkyys häviää about niiden 150 sopimuspykälän taakse jossa sanotaan mitä lehdistölle saa sanoa ja mitä ei, jos näin on niin tallivaihto paikallaan. :nope:
 

Crosby-92

Well-known member
Liittynyt
13.11.2008
Viestit
848
Olen pitänyt Heikkiä ihan hyvänä kuskina, mutta viime kauden ja tämän kauden perusteella ei voi enää pitää kuin kelvollisena. Toki onnistunut loppukausi nostaa taas ylemmäs. Kiina oli Heikiltä hieno kisa, samoin Monacon aika-ajo ennen Q3:a. Kisassa jatkui sama vanha mitäänsanomattomuus mitä on nähty liian usein ja sitten oman käden kautta seinään. Ei hyvä.

Heikillä oli viime vuonna ongelmia auton ja renkaiden kanssa, mutta merkittävät muutokset ei ole auttaneet, vaikeaa se meno on edelleen. Hmm, luulisi että jommankumman vuoden auton olisi onnistunut saamaan mieleisekseen. Hyvä huomio tosiaan se, että paljon itsevarmemmalta ja paremmalta se meno Renault:lla näytti kuin kumpanakaan McLaren-vuotena. Tuloksetkin oli kalustoon nähden paljon parempia silloin. McLaren-pestin piti olla vahvaa nousua uralle mestaruustaistoon asti, mutta tällä menolla se onkin lähempänä uran loppua.

Heikillä on homma hanskassa, mutta hanskat hukassa. Osaa ajaa, mutta ei kuitenkaan onnistu kuin harvoin.
 

Bobakki

@f1hog
Liittynyt
29.6.2000
Viestit
19758
Sijainti
En oo mistään kotosin
Mitä kisassa ajamiseen muuten tulee niin siinähän tuo ajeli sujuvasti samassa jonossa kuin muutkin.
Son vähän sillä lailla, että jos vaan ajelee jonossa, niin sitten pitäisi kiulukin tuoda maaliin asti. Yrityksestä en syyttäisi, mutta siitä pitäisi jäädä muutakin näytettävää kuin jälki seinässä, tässä tapauksessa vaikkapa Nicon ohitus ensimmäisillä stopeilla.

Vähän alkaa olla usko tiukassa, että Heikin touhusta enää mitään tulee. Harmi sinänsä. Katsellaan nyt silti vielä hetki ennen lopullista tuomiota.
 

Veidt

Well-known member
Liittynyt
19.11.2008
Viestit
3292
Pitipähän puuttuaa tähänkin. "Vain" sana ei ole synonyymi suomenkielessä ainoastaan sanan kanssa.
Mitäs kieltä nämä seuraavat lauseet sitten ovat? :doubtful:

"Vain me olemme jäljellä."

"Siihen on enää vain 15 päivää."

"Hän on vain hieman hermostunut."

"Hänellä on vain 5 minuuttia aikaa."

"Jos se olisi vain siitä kiinni, tekisin sen."

"Vain sinä tiedät mitä tapahtui."

jne.
 

Black Leopard

Pantera negra
Liittynyt
23.5.2004
Viestit
8678
Sijainti
Läntinen Suomi
Alkukausi on ollut Heikin kohdalta kauniisti sanottuna karmea. Ei sillä että kaikki edelleenkään menisi miehen itsensä piikkiin, mutta virheitä on tullut aivan liian paljon eikä edes vauhti ole ollut lähelläkään sellaista millä voisi paikata tai puolustella tilannetta. Lewis on vienyt kauden alun nimiinsä puhtaasti.

Täytyy vain toivoa että Suomussalmen suuri mies saa homman äkkiä kasaan. Kovalainen pystyy paljon parempaan kuin mitä nyt on nähty. Kysymyksessä on kaikkea muuta kuin huono kuljettaja.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös