Painonpudotus & tsemppaustoikki & polli

Milloin Domppari on jälleen 75 kiloinen adonis?


  • Äänestäjiä yhteensä
    92

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
86,3kg.

Uskoni vaa'an todenmukaisuuteen sai kolauksen: Neljä mittausta, neljä eri tulosta. Tulokset välillä 85,9kg-87,6kg.

Valitsin keskiarvon.
 

Örfil

Guest
Luin tänään lehdestä että jos vetää hyvät kuntosalitreenit, lihasmassaa voi tulla jopa 40 grammaa yhden ainoan treenin aikana lisää.

Mielenkiintoista :ahem:

Aaamupaino tänään 71,2.

Eilinen nestehässäkkä ja sen jälkeinen tankkaus toi kilon lisää "nestepainoa" että hujahti.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Vaa'aan asettelulla taisin viimein löytää lattialta kohdan joka ei jousta alla. Täytyy puntaroida jatkossa samassa kohdassa.

86,0kg.
 

Örfil

Guest
Vaa'an lukemat heittelee paljonkin, jos ei mittaa samassa paikassa. Meillä on yläveskissä vaaka kohdistettu tiettyjen lattialaattojen mukaan. Vaaka siis pitää olla myös kovalla alustalla.
 

Örfil

Guest
Suoritin hyvin suppean tilastollisen tarkastelun painovaihtelusta vs. kreatiinin käyttö ajalta 1-5/2016.

Näiden kahden väliltä löytyi suht vahva korrelaatio eli liki 0,8. Kreatiinin käyttö nostaa painoa. Se lukee kyllä purkin kyljessäkin :eek:

Ajoin siihen viereen tilastoimani herkkukulut samalta ajalta, ja niiden väliltä ei löydy kunnon korrelaatiota. Tämä oli yllätys.
Asiaa sotkenee se, että ns. piilosokeri on jäänyt pois ruokavaliosta ja siksi tilapäiset herkuttelut eivät hetkauta painoa mihinkään. Tämä kuulostaakin itse asiassa järkevältä selitykseltä.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
125kg.

Totesin, että jotain lienee pielessä ja vaihdoin vaakaa. Tulos: 87,0kg.


Liekö patterit menossa, tms.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26887
125kg.

Totesin, että jotain lienee pielessä ja vaihdoin vaakaa. Tulos: 87,0kg.


Liekö patterit menossa, tms.
Tais käydä niin että ensimmäistä kertaa laitoit toisenkin jalan vaa'alle ja saatiin todellinen lukema.
 

Pakokaasu

Banned
Liittynyt
29.3.2015
Viestit
454
Viikonloppuna painoindeksini tippui lukuun 20,9. Vielä voi antaa muutaman kilon pudota, vaikka mukavan tiukka on olo kropassa jo nyt ja kunto muutenkin erinomainen. Cooperissa meni melko vaivattomasti 3100, ehkäpä syksyllä voisi tavoitella 3200 rajaa. Painon trendikäyrä on kahden kuukauden aikana pudonnut kolme kiloa. Nälkää ei ole tarvinnut nähdä, eikä herkuista luopua. Söin juuri jälkiruoaksi kaksi hillomunkkia. Tuolla Muu urheilu -puolen narsistiketjussa huhtikuussa mainitsin, että Cooper-tuloksen saavuttamiseksi lopetin lempijuomani alkoholin nauttimisen. Oli tarkoitus olla tipattomalla kaksi viikkoa, mutta nyt on lipsahtanut täyteen yli kaksi kuukautta. Liikunnan ohella tuokin on tietysti omalta osaltaan orastavan six packin ilmestymiseen vaikuttanut.
 

Örfil

Guest
Viikonloppuna painoindeksini tippui lukuun 20,9. ... Oli tarkoitus olla tipattomalla kaksi viikkoa, mutta nyt on lipsahtanut täyteen yli kaksi kuukautta. Liikunnan ohella tuokin on tietysti omalta osaltaan orastavan six packin ilmestymiseen vaikuttanut.
Tuossa hiljan juttelin erään tutun kanssa pitkästä aikaa ja oli pudottanut +10 kg viiden kuukauden aikana. Kikkakolmonen oli alkoholin jättäminen kokonaan pois ja lisätty sokeri oli jätetty minimiin. Karkit ym. turhake oli kokonaan jäänyt pois.

Siinä hämmästeltiin että samat kikat meikäläiselläkin toisistamme tästä tietämättä ja näyttää semmoinen siis toimivan aika yleisestikin. Vaikka onhan tuo pirkanmaalaisjärjelläkin ajateltuna aika selvä juttu. Mutta nyt on ihan selkeää faktaa asiasta.
 

Örfil

Guest
Aasinsillan kautta, olen painanut "isoimmillaan" myös 96 kg, olen omistanut Saab 96:n kuten myös 99:n ja 900:öön.

Sattumaako?
 

Vilperi

Välimallin jätkä
Liittynyt
20.7.2001
Viestit
4593
Sijainti
Tampere
Toi oli tilanne 2014 joulukuussa. Sen jälkeen paino nousi viime ja tämän vuoden aikana parhaimmillaan 92,5 kiloon. Tänä aamuna oli 90,9 kg ja tarkoitus olisi kesäkuun alussa painaa n. 84 kiloa. Puljailin tuossa itselleni n. 2000 kcal ruokavalion, joka lienee n. 500 kcal alle päivittäisen kulutuksen. Katotaan miten sillä lähtee homma sujumaan.
85,1 kg tänä aamuna, eli kilon verran tavoitteesta jäljessä. Olisin varmaankin päässyt tavoitteeseen jos olisin jatkanut valitsemallani ruokavaliolla, mutta 5 viikkoa sitten ostin rasvanpolttoon tähtäävän nettivalmennuksen, joka vähän hidasti tahtia. Sen myötä tuli ruokavalioon taas kreatiini, jonka käyttö nostaa hieman painoa. Rasvaa tuntuu kuitenkin palaneen tämän aikana vaikka paino ei ole pudonnut kuin kilon, sillä vyötärön ympärysmitasta on lähtenyt 3 senttiä. Toiset 5 viikkoa olisi vielä jäljellä ja toivottavasti sen jälkeen paino olisi luokkaa 81-82 kg.
 
Ylös