Painonpudotus & tsemppaustoikki & polli

Milloin Domppari on jälleen 75 kiloinen adonis?


  • Äänestäjiä yhteensä
    92

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Hämmennyin.
Miksi peräsuoli päästäisi töttöröt ulkoilmoihin vasta kun naapuritontille on ilmaantunut uutta materiaa ruokatorvea pitkin?
 

Örfil

Guest
No, tästä onkin olemassa kieltämättä kahta eri koulukuntaa.

Otaksun että perusidea kuitenkin selvisi eli se, että mitataan aina samoissa olosuhteissa. Olkoon sitten vaikka ne paskat housuissa, mutta sitten niin joka aamu. Muuten forumin virallinen painomittatoimisto hylkää armotta suorituksen.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
88,5kg ja 96cm.

Samoissa pyörii, mikä on ihan hyvä tilanteeseen nähden. Eilenkin oli joululounas ja illalla pulla-/kakkukaffet.
 

Örfil

Guest
Sumi pääsee VF-äänestyslistalleni ihan jo pelkästään näiden perjantaipäivitysten johdosta.

Vuodesta toiseen jatkuva yltiöpositiivisuus tässä projektissa on jotenkin kyllä palkittava :thumbup: :thumbup:
 

Dallaran urkuri

Well-known member
Liittynyt
7.4.2016
Viestit
1460
Reidet on levinny 4kk:ssa 5cm ja takapuoli myös. Tuleehan sitä massaa näköjään ilman saliakin, kunhan lenkkeilee vähemmän / hitaammin ja syö entiseen malliin.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Reidet on levinny 4kk:ssa 5cm ja takapuoli myös. Tuleehan sitä massaa näköjään ilman saliakin, kunhan lenkkeilee vähemmän / hitaammin ja syö entiseen malliin.
No hitto. Mä olen uinut enämpi kuin lenkkeillyt tänä vuonna. 282 km vs 210 km. Sen olen tiennyt että vesijuoksu lihottaa, koska en ole koskaan vielä hoikkaa vesijuoksijaa nähnyt.

Pitäis ruveta lenkkeilemään, mutta kun ei anna oikein kroppa siihen periksi. Eräs tuttu, jolla tehtiin sama polven rei'itysoperaatio samaan aikaan minun kanssa, totesi kanssa tuolla hiihtoladulla, ettei ole kivutonta päivää. Monelle kuitenkin operaatio on onnistunut.:thumbfh:
 

Örfil

Guest
Tänään oli sellainen lukema, että vuoden max ja min painojen erotus on tasan 6,0 kiloa. Aika paljon se heittelee vuoden mittaan meikäläiselläkin.

Looginen selitys lienee se, että tuon max painon jälkeen kk-kilsamäärät (juoksu/hiihto/fillari) nousivat pysyvästi aika paljon. Jännää, todella jännää että heittääkö ensi vuonna yhtä paljon. Veikkaisin että tuo ero puolittuu kolmeen kiloon.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Kävin aamulla vaa'alla, mutta taisi olla sen verran rähmää silmissä, etten muista varmaksi paljonko painoa :D. Oiskohan ollu 94,3kg.
Totuuden nimessä, saattoi olla jopa 95,4kg. Ainakin kuntotestissä taisi olla reilusti päälle 95kg, mutta se oli tietysti keskellä päivää ja "tankkausta oli jo tullut suoritettua.

Aamun paino illan siipi/patonki/juusto (ja tietysti punkkua :eek: ) karkeloiden jälkee 85,5kg. Jotain on siis saanut aikaiseksi tälläkin viikolla, vaikka maanatain sali jäikin plunssan takia väliin. Kun ei rittänyt että hikoilee litran, kun nokasta valui yhtä paljon räkää :dunno:. Niisti tai ei..

Huomen aamulla olisi vielä klo 8 aikaan tunnin sykeohjattu pyöräily, jonka voi käydä runtasemassa sillä aikaa kun kinkku on uunissa. Että sitten taas ensi vuonna näissä merkeissä. Sali tosin alkaa jo maanataina 2.1, joten pitkää taukoa ei tule.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
tmoin proggikselle :thumbup:


Itsellä 89,0kg aamulla standardi-olosuhteissa.

Siinä tavoitetta, että loppiaiseen saisi pysymään korkeintaan samoissa.
 

Örfil

Guest
Kunhan ei liian hampaat irvessä, muutoin tulee se tyypillinen taantuminen. Kokemusta on. Minulla ja tmoillakin.

Rauhassa eteenpäin, niin parempi.

Itsehän olen vain toki läski alkoholisti.
Veljeni, liity meidän entisten läskien alkoholistien alati kasvavaan joukkoon ja koe valaistumisen ihme!
Vuoden päästä olet yhtä rikas, komea, kuuluisa ja palvottu hahmo forumilla kuin eräs, jonka henkilöllisyyttä en paljasta silkkaa vaatimattomuuttani.
 
Ylös