Erinäisten kysymysten tojck.

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Meillä oli Golffissa noita vähän väliä. Vaimo vei pajalle ja joku anturi vittuili. Vika oli lopun perin ihan toisessa anturissa, mitä tietokone ilmoitti. No vaimo kysyi, että tarkoittaako tämä nyt sitä, että vikailmoitus voi olla ihan mitä vaan, niin huoltoheebo sanoi että kyllä. Elikkä elikkä. Se voi olla joku aiheellinen ilmo tai sitten ei. Toisaalta se vois olla huolto-ohjelman mukainen öljynvaihtoilmokin...
Ihan normaalia VAG(ina)-konsernin tuotokselta. Saksan Fiat.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Kyllä minun Golfini ilman moisia ilmoituksia kulkivat, mutta asiaa ehkä auttoi I&II-koppaisuus. Hyviä olivat sen mitä kestivät.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26888
Työkaveri oli hankkinu netistä jonkun ohjelman jolla saa volkkareitten vikailmoituksia nollattua. Kertoi just tällä viikolla kuinka sillä meni kerran Golfissa ajonesto päälle eikä käynnistynyt. Soitti Laakkoselle, kehoittivat hinauttamaan heille huoltoon, akunnapoja ei ainakaan saa irrottaa. Hän irrotti akunnavat yöksi ja auto lähti aamulla käyntiin, kuittasi vielä vikailmoituksen. Olis saattanu Laakkosen keikka tulla kalliiks.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Joku saksaa soveltavasti osaava tai autoista tietävä voisi kertoa mitä tarkoittaa, kun Golfin kojelaudassa lukee "service jetzt". Suoraan suomennettuna jotain tämänhetkinen palvelu, jossa en näe olevan järkeä.
Mitähän auto tahtoo sanoa?
Kyllähän tuo joku ihan varteenotettava varoitus saattoi olla - ainakin siitä päätellen, että äkisti mittaristo alkoi vilkkua kuin joulukuusi ikään ja hetkeä myöhemmin koko kaarasta lopahti veto lain. Sinne se nyt jäi Nokian Kesoilin pihaan öllistelemään, attanas.

Vanha Kadettini, jolle jotkut täälläkin naureskelivat, ei IKÄNÄ jättänyt mua tien päälle tällä tavalla! KUULITTEKO??
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
30 asteen pakkasella diesel-Golfin hyytyminen kaukana sivistyksestä kesätamineissa oli hienoa. Vähän virtaa ja bensaa, niin johan jaksoi.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös