Erinäisten kysymysten tojck.

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Ja lisää kysymyksiä.

Kuinka typerinä tietyt elokuvien ja TV-sarjojen tuottajat pitävät em. asioiden kuluttajia?

Esimerkkeinä Discoveryn Devil's Ride, joka oli olevinaan "dokumentti" moottoripyöräkerhojen välienselvittelyistä. Tuskin kukaan moottoripyöräjengiläinen ottaa kauppareissulleen mukaan kuvausryhmää autons' takapenkille. Ja miten ihmeessä kamerat sattuivatkin kuvaamaan samaa kauppareissua myös kaduilta, auton ulkopuolelta? Uskooko joku näiden olevan aitoja tapahtumia? Kysyn vaan.

Toinen esimerkki on viime yönä Nelosella esitetty Humanoidi-elokuva. Käsittämättömän naurettavan huono StarWars-kopio.

Ja kolmantena esimerkkinä Animal Planetin Kauhukissa, jossa ihmiset tarvitsevat asiantuntija-apua kissansa käytöksen kanssa. Voi Herra siunaa!

Maksa tässä sitten TV-korttimaksuja moisesta sonnasta.
 

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Toinen esimerkki on viime yönä Nelosella esitetty Humanoidi-elokuva. Käsittämättömän naurettavan huono StarWars-kopio.
No eihän sitä sen perusteella mitä näin edes mitenkään peitelty. Pienellä budjetilla yritettiin kerätä rahat pois juuri niiltä, jotka riittävän tyhmiä ovat. Ainahan noita halpakopioita on tehty (tuokin oli italialaista tuotantoa). Miten tuollainen tuotos on kelvannut Neloselle sen sijaan on mysteeri. Tai se, miten Barbara Bach on suostunut tuollaiseen roskaan noustuaan jo maineeseen Bond-tyttönä (ja Charlien enkeleihinkin oli ehdolla korvaamaan Kate Jacksonia).
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Ei ole muuten vastannut mun kaverikutsuun tuo kurja super_1600. :frown:

Toisaalta aivan sama, ei monista noista nyky-ystävistäkään ole mitään iloa. Moni jo lopettanut forumoinnin.

Johtopäätösten aika. Burb forumystävänä on sama kuin pitäis ebolaa lemmikkinä.

Koulu vihjailu ymmärretty.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Haista ite. Hyväksyin.
\o/
Ihan kuin feispuukissa. Yhteisöllisyys valtaa sieluni. Lähetin jo uuden kutsun tamagotsi-maailmaan, koska riehaannuin.
Jos tärppää niin rakastan teitä kaikkia. Muuten en.
 

IWE

Well-known member
Liittynyt
22.6.2004
Viestit
2963
Miten hitossa on kissojen eutanasian hinta voinut nousta yli 100% muutamassa vuodessa??! :frown:
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
90-luvulla EHKÄ tapahtui tällainen oman henkensä pelastamistemppu. Joku suomalainen ratakuski sai koppiautoonsa teknisen vian kesken kovinta menoa ja pelastautui nokkakolarista ratakaiteisiin heittämällä auton vauhdissa 180° törmäämään perä edellä keulan sijaan. Jossakin aasialaisessa ratasarjassa tämä tapahtui, jos tapahtui.

Kysynpä nyt täällä vapaalla, kun ei ole varmaa että koko juttu on edes tapahtunut ja missä lie sarjassa ylipäätään. Asia vaan nousi tänään esiin, kun veimme kaverini lopullisesti epäonnistuneen harrastelijaprojektin (Camaro) metallinkierrätykseen. Hetki oli miehelle niin tunteellinen että puhui kaikenlaista.

Jostain syystä molemmat muistivat jotakin tuollaista joskus kuulleensa, mutta ei millään muista kuka kuski tarinassa oli. Voi myös olla tosiaan että kyseessä on vain joku huhu, mikä on kiertänyt sopivasti porukassa ja muuttunut jonkinlaiseksi sankaritarinaksi ihmiseltä toiselle muotoaan kehittäen. Oli alkuperä mikä hyvään, tai vaikka ihan silkkaa mielikuvitusta, niin jännää on että molemmat heput muistivat stoorin pääpiirteet samoin ja sen että tapahtui jossakin Aasiassa.

Jos kenelläkään muulla ei ole tällaisesta mitään tietoa/muistoa, niin silloin voi huoleti siirtää koko jutun höpöpuheplakkariin, ja todeta sen seuraavan kerran kaveriltaan kuullessa vaan et "niin, niin".
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös