Ralliuutisia.

anti-lag

enabled
Liittynyt
14.3.2009
Viestit
1395
Joopa. Viime vuosina suurimmat tähdet rallissa ovat olleet Räikkönen ja Ken Block jotka ovat käytännössä ajaneet vain limsamerkkien myynninedistäjinä. Kertoo paljon lajista tällä hetkellä..
 

mjs

Long easy right sumppuun
Liittynyt
10.7.2007
Viestit
8260
Eipä voi syyttää suurta yleisöä siitä ettei sitä kiinnosta sarjan varsinaiset tähdet, tai WRC ylipäätään. Näkyvyys ja hypetys on pientä niinäkin viikonloppuina jolloin ei ajeta ykkösiä tai muita isoja sarjoja WRC:n kanssa päällekäin. Jotainhan tässä on mennyt pahemman kerran pieleen, mutta papat päättävissä asemissa on toki eri mieltä, sokeriset mainospuheet saa hakemaan lähinnä oksennuspussia. Ja talous/rikosuutisten perusteella seuraavat lajin konseptia mullistavat uudistukset hahmotellaan liettualaisen eristyssellin seinään.
 

ProBale

#maximumattack
Liittynyt
8.8.2006
Viestit
159
Sijainti
Kaikkialla
Lähinnä perustelen tota Blockin fanittamista sillä, kuinka paljon mies on tehnyt meille kaikille rakkaan lajin eteen esimerkiksi amerikan mantereella. Vaikee ois ollu kymmenen vuotta sitten kuvitella, extreme-urheilulajeja jo sillon seuranneena, että vanha kunnon rallin ajaminen esiteltäisiin suurelle yleisölle niinkin mediaseksikkäänä tuotteena kun se nykyään US of A:ssa on.

Toivotaan siis, että mies toisi pienen palan tätä showta mukanaan kun saapuu elokuussa tänne!

Ja rehellisesti sanottuna, eipä ketään kiinnosta mikään Loeb. Ogier voisi olla ihan kiinnostava tapaus fanien näkökulmasta, mutta mun silmissä se on tartuttanut itseensä jo ihme nalkuttaja-akan maineen, vaikka sitä Citroenilla väärin kohdeltiinkin. Suomalaisista nyt sitten puhumattakaan... Petter on tietty ainut kenen ajamista ja etenkin voittamista on suurella innolla seurannut. Sillon kun mies voittaa, niin se antaa kyllä muidenkin huomata sen! :thumbup:

Mutta joo, ei enempää offtopicia.
 

DC

Helsingin UA
Liittynyt
27.10.2010
Viestit
5498
Sijainti
Suonionkatu 1 C
Vaikee ois ollu kymmenen vuotta sitten kuvitella, extreme-urheilulajeja jo sillon seuranneena, että vanha kunnon rallin ajaminen esiteltäisiin suurelle yleisölle niinkin mediaseksikkäänä tuotteena kun se nykyään US of A:ssa on.
No sitähän ei ole kyllä tehty...
 

mjs

Long easy right sumppuun
Liittynyt
10.7.2007
Viestit
8260
Mikäli 12. joulukuuta on ehdoton takaraja niin viikkohan tässä on enää Malcolmilla aikaa.

Rallimaailma odottaa edelleen Fordin ja Malcolm Wilsonin kipparoiman M-Sportin jatkosopimusta. Ihan loputtomiin aikaa ei ole, sillä 17-22. tammikuuta Monte Carlossa käynnistyvään vuoden 2012 MM-sarjaan täytyy ilmoittautua 12. joulukuuta mennessä.

Minikään ei vielä ole vahvistanut kuljettajiaan. Ainoa varma tehdaspari toistaiseksi ovat Citroenin Sebastien Loeb ja Mikko Hirvonen, jotka edellisviikolla jo testasivat autoaan Almeriassa, Espanjassa.

Wilsonilla on työläs tehtävä rakentaa toivomansa 4-5 -vuotinen jatkosopimus emo-Fordin kanssa, kun iso Abu Dhabi -partneri jää taustalta pois. Luultavaa on, että ainakaan niin pitkää sopimusta M-Sport ei saa kuin Wilson haluaisi.

Jos oikein tiukalle menee, ainakin yksi Fordin tehdasauto on saatava sarjaan, sillä ilman sitä ei pysty myymään rahaa yksityistiimille tuottavia autojakaan eteenpäin.

Jari-Matti Latvalalla on edelleen ainoa sopimus Wilsonin kanssa. Suomalaiskuski verrytteli Monte Carloa varten WRC-Fiestalla viikko sitten uransa ensimmäisen asvalttivoiton Du Var -rallissa Ranskan sarjassa.

Turun Sanomat

HEIKKI KULTA
 
Ylös