Ralliuutisia.

Don Vito

Sekakäyttäjä
Liittynyt
2.3.2000
Viestit
4748
Sijainti
Event horizon
Jos Timo "Löysä" Salonen siihen kykeni, niin "vähän " paremmalla fysiikalla varustettu ex-voimistelija kykenisi myös.
Siihen aikaan oli voimassa nyrkkisääntö: IF you want to win, you need a Finn. Löysä veti löysin rantein läskisoosin ja perunoiden voimalla ja mallu suupielessä Jyskälän läpi (tosin jossain assukisassa valitteli kun Pösöstä rikkui ohjaustehostin...) ja eteläeuroopan pellet oli ihmeissään. Joku Walter Röllipeikko ei edes koskaan uskaltautunut Jyskälään. Minna Muttonen sentään uskaltautui, mutta ei siitä kärkeä haastamaan täällä koskaan ollut. Siihen aikaan ralli oli vielä suomalaisten ja muutaman svedun (Pärre, Björn, Stigu) heiniä.
 

anti-lag

enabled
Liittynyt
14.3.2009
Viestit
1395
Joku Walter Röllipeikko ei edes koskaan uskaltautunut Jyskälään. Minna Muttonen sentään uskaltautui, mutta ei siitä kärkeä haastamaan täällä koskaan ollut. Siihen aikaan ralli oli vielä suomalaisten ja muutaman svedun (Pärre, Björn, Stigu) heiniä.
Suurajojen nopeat tiet olisivat olleet Röhrlille omiaan. Olisi pärjännyt täälläkin, mutta kun on periaatteidensa vanki niin sitten on. Eihän Walter enää edes tavoitellut maailmanmestaruutta vuoden 1980 jälkeen.. -82 kartturin ja tallipäälliikön oli motivoitava häntä siihen pitkin vuotta! :D
 

mjs

Long easy right sumppuun
Liittynyt
10.7.2007
Viestit
8260
Ei koske suoraan rallia, mutta ehkä aikanaan kiertotien kautta sitten. PSA (Peugeot) lopettaa Le Mans ym. rataohjelman taloustaantuman takia, saa nähdä miten käy aikanaan PSA:n ralliohjelman kanssa, vai onko se pikkupähkinöitä ratatouhuun verrattuna.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/97080
 

mjs

Long easy right sumppuun
Liittynyt
10.7.2007
Viestit
8260

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18417
Mitä ralleja Novikov ajoi ennen WRC uraansa?
Kaivelin vanhoja ja ajattelin vastata jotain kun silloin ei ollut kukaan viitsinyt. Novikov ajeli 8-vuotiaana aktviisesti radio-ohjattavilla autoilla ja 10-vuotiaana alkoi kilpailla mikroautoilla. 15-vuotiaana hänellä oli jo kansainvälinen ohjelma, sillä osallistui kisoihin Ranskassa ja Saksassa, sekä myös EM kisoihin. Novikovin isä Maxim ei halunnut jäädä osattomaksi kilpailukokemuksista, joten hän hakeutui Venäjän kansallisen mestarin Aleksei Vasilievin oppiin ja Monesti Evgeny oli kuunteluoppilaana. Poika Evgeny oli jopa isänsä kartanlukija muutaman kerran, yhdesti jopa Venäjän mestaruus sarjan rallissa. Ensimmäisen kilpailun rallikuljettana Evgeny Novikov ajoi joulukuussa 2005 ja hän osallistui 2006 Venäjän Cup sarjan avauskisaan Mitsubishi Lancer Evo IX:llä sijoittuen siellä toiseksi. Evgeny voitti samalla kaudella myöhemmin syksyllä koko sarjan mestaruuden. Miehen taustavoimana oli Alexei Schukin.

2007 Novikov otti Venäjän ja Viron sarjoista hopeaa. Kävi ajamassa samana vuonna Walesin rallin Subaru Impreza WRX STi:llä, mutta keskeytti. Vuoden 2008 aikana Novikov ajoi neljällä erilaisella ralliautolla. Hän kilpaili Subaru Impreza N12 ja N14-malleilla, sekä Mitsubischin Evolla tuotantoautojen sarjassa ja tämän lisäksi myös Peugeot 207 S2000:lla. Loppu historian tiedämmekin.
 
Viimeksi muokattu:

mjs

Long easy right sumppuun
Liittynyt
10.7.2007
Viestit
8260
Polo-WRC:n kisaväritys on varmaan aikanaan jotain samantyyppistä kuin mitä ne käyttää VW-Skodissa tällä kaudella, mutta ainahan sitä saa haaveilla:



Alkuperäinen
 

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Tiedä sitten minne tämä kuuluisi, mutta laitetaan tänne.

Taustapeili. YLE Radio Suomi 23.01.2012 klo 23.03 - 23.33

Tekniikan taustapeilissä etsitään neli- ja kaksivetoisen rallitykin eroja. Toimittajana Marko Miettinen.

Kyseessä lienee uusinta, koska Taustapeilin sivulta löytyy jo linkki Areenaan.
 

RITA#28

Banned
Liittynyt
6.8.2007
Viestit
1824
Brynildsen ajelee tuon Finnskog rallin WRC Fiestalla. Olisiko testiä jotain isompaa varten vaikka ilmoittautunut Skodalla Ruotsin ralliin vielä onkin... Muutenkin taitaa tuolla Finnskogissa olla jo 4 WRC-autoa viivalla, myös Hirvoska sitruunallaan.
 

mjs

Long easy right sumppuun
Liittynyt
10.7.2007
Viestit
8260
Brynildsen ajelee tuon Finnskog rallin WRC Fiestalla. Olisiko testiä jotain isompaa varten vaikka ilmoittautunut Skodalla Ruotsin ralliin vielä onkin..
Varmistusta asiaan:

Leading Norwegian driver Eyvind Brynildsen will make his debut in a World Rally Car on Rally Sweden, when he joins Mads Ostberg's Adapta Motorsport team.

The 24-year-old Brynildsen will drive a sister Fiesta RS WRC to the one being used by Ostberg himself. Ostberg is expected to be among the pace-setters on the event, having led it last season.

Brynildsen, who has lost his deal to drive a Skoda in the SWRC this season, said: "I am very much looking forward to this. To compete in a World Rally Car is the dream of every rally driver.

http://www.autosport.com/news/report.php/id/97171
 

mjs

Long easy right sumppuun
Liittynyt
10.7.2007
Viestit
8260
Debyytti NORF:issa :)
Carlos vänkää vastaan, mutta vielähän tässä on aikaa muuttaa mieltä, ja ulkoiluttaa Poloa MM-rallissakin tämän vuoden puolella.

Volkswagenin uuden MM-rallitallin huippukonsulttina toimiva Carlos Sainz tyrmää Auto Sprint -lehdessä huhut, että saksalaismiehistö toisi uuden WRC-Polon mukaan kisoihin jo tämän kauden lopussa.

Samainen lehti on ehtinyt ennakoida, että Volkswagenin ensimmäiseksi kilpailuksi suunnitellaan ensi syksyn Italian MM-rallia.

– Ainoa tavoitteemme on kehittää Poloa niin, että se on sitten valmis kisoihin ensi vuoden MM-sarjassa. Ensimmäinen MM-rallimme on Monte Carlo tammikuussa 2013, Sainz vakuutti.

Uuden Polon ravistelu ajetaan Ehra-Lesienissä Saksassa. Toistaiseksi keskitytään luotettavuuden varmistamiseen kestävyystesteillä. Ensimmäinen varsinainen testi on sitten heti Ruotsin MM-rallin jälkeen kilpailureitillä.

http://www.ts.fi/moottoriurheilu/ralli/303376.html
 
Ylös