Talvirenkaiden vaihtoilmoitukset

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18406
Siinä vaiheessa loppuu Noksuun höpöttäminen, kun siinä lukee Made in Bouvet.
Nokian lisäks veestä ovat myös Hankook, ne ainakin ennen kummasti tien pintaan ujelsi.
 
Viimeksi muokattu:

Totke

Psyykeenmurskaaja
Liittynyt
24.2.2007
Viestit
1787
Sijainti
Hämeenlinna
Mieli tekis vaihtaa. Mutta kun ei mulla ole ja Webastokin kykkii missä lie maahantuojan varastossa vielä. Ensi viikolla saa alle molemmat. Siihen astin hissun kissun mahdollisilla aamuliukkailla tai sitten "hätäpekkanen" kelin ollessa todella paha.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Kai tossa marraskuun alussa vielä yks sellanen päivä löytyy, että kesäkummeilla pääsen maalle renkaita vaihtamaan. Ja taidanpa jättää auton alkutalveksi sinne talliin.
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Taksarin tilaaminen Tamperelaiselta nakkarilta oli yllättävän haastavaa. Tottunut Jämsässä makkaraperunoiden Taksari -nimeen, mutta kaikkialla sitä ei tunneta.
Kokeneilla taksareilla tuppaa makkaraperunoita kertymään vyötärölle tilaamattakin
 

Vellu

Kuninkaalleninen
Liittynyt
8.8.2000
Viestit
18051
Sijainti
Vantaa, Finland
Vaihdettu Corollaan. Hiace vielä kesänakeilla toistaiseksi (kun siinä on nastalliset talvikumit, niin en ehkä ihan vielä vaihda, kun voi valita, millä ajaa).
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Vasen takarenka viety paikkaukseen. Siitä löytyi kesärengasvaihdon yhteydessä neljän millin peltiruuvi. Kanta oli kulunut olemattomiin, joten en pysty sanomaan oliko ko. ruuvi, ura-, risti-, ristiura-, Torx tai jokumuu kantainen. Ruuvia poistaessani alkoi kuulumaan pihinää, joten paikkuu on tarpeen.
 

Asko S.

Tonttu
Liittynyt
1.3.2002
Viestit
4146
Sijainti
Tampere
Tuli vaihdettua äsken. Pitäisi ajella vähän pidemmästikin viikonloppuna ja kovasti lunta lupailee. Muuten olisi jäänyt vaihtaminen myöhempään ajankohtaan.
 

Totke

Psyykeenmurskaaja
Liittynyt
24.2.2007
Viestit
1787
Sijainti
Hämeenlinna
Turengissa tuli lunta! Jännästi pikku määrä sohjoa on aika paha kesärenkaiden kanssa. Tämä kuuluisi liikenteessä ärsyttää -toikkiin, mutta: Joku idiootti päätti ajaa juuri tuossa sohjoisessa kohdassa aivan takapuskurissa kiinni eikä tajunnut ensin rauhallista hidastusta ja sitten jarruvalojen väläytystä kun ei mennyt perille eikä ohi. Teki mieli hidastaa pysähdyksiin ja käydä jututtamassa. :jaska:
 
Ylös