Peltipoliisi välähti

sammyosammy

Senior Citizen
Liittynyt
12.6.2010
Viestit
5925
Sijainti
Out Of Bounds
Kolmasti viimeisen viiden vkon sisään. Kaksi sellaista, että selviäisi nuhtelulla. Yksi selvääkin selvempi ylinopeus meilejä lukiessa. Lappuakaan ei ole posti kiikuttanut ja viimeisestä välähdyksestä jo parisen viikkoa aikaa. Voittajafiilis.
 
Liittynyt
1.11.2014
Viestit
3326
Sijainti
Katabolia
Välähti kohdalla, mutta ylinopeutta taisi olla siinä viereisellä kaistalla. Itsellä mittarissa 82, joka ei riittänyt rekalle vaan veti ohi. Hähähä!
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Ei ole mitään tikettiä tullut.
Kohti Kuapiota ajettaessa, siinä jäykän karhun... kylmä... liikkumattoaman.. mikä vittu lie, kasari aluetta pykäs siihen. No jonossa mentiin.. joku "Vaajakosken palokunta" tms jonon keulilla. Peräkärryineen... kattelin että kameraa tuikkaa ja painoin jarrua, kun gepsi näytti 90. 86 luki mittarissa, kun välähti!! Viddu, jos tuosta tuikkaavat, niin menen ja ilmoitan Vaajakoskelle että ime.. olakaakan tms... niinku immeisiks... tms... jne..
 

Pakokaasu

Banned
Liittynyt
29.3.2015
Viestit
454
Kolme kertaa on tänä vuonna välähtänyt. Ensimmäinen oli Mechelinin kadulla kun kiihdytin valoista hieman railakkaasti kohti tolppaa. Rajoitus kameran kohdalla on 40 km/h, nopeusmittariin käänsin katseeni välähdyksen jälkeen, jolloin näin luvun 54. Ei tullut postia. Seuraava tapaus oli kehällä, saattoi olla jossain Pukinmäen kohdalla. En muista mitä mittari näytti, mutta arvelin saavani sakon. Eipä siitäkään mitään tullut. Kolmas oli nyt tällä viikolla. On vähän hämmentävää, että välähdys tuli. Nopeus oli melko lähellä sallittua. Enpä usko saavani postia. Nämä kaksi jälkimmäistä välähdystä sain liikkuvasta kamerasta.
 

Pakokaasu

Banned
Liittynyt
29.3.2015
Viestit
454
Mediassa keskusteltu uusi alempi raja sakotukselle voisi olla hyvä uudistus. Itse esimerkiksi ajan matka-ajot yleensä juuri tuon nykyisen sakotusrajan tuntumassa. Uuden käytännön myötä vain laskisin vastaavasti ajonopeutta, eikä asialla oikeastaan olisi kuin myönteisiä seurauksia; polttoainekulutus vähenisi ja turvallisuus lisääntyisi. Arvatenkin moni muukin siiryisi samaan käytäntöön. Ehkäpä uudistuksen myötä autoilijat ajaisivat yhteneväisempää nopeutta aikaisempaan verrattuna, kun kaahaajat hidastaisivat vauhtiaan ja jo ennestään rajoituksia noudattavat pitäytyisivät tavoissaan. Näin tarve ohituksille vähenisi. Uudistuksen jälkeenkin saisi muuten vielä ajaa lähes 8 km/h ylinopeutta ilman sakkoja. Sekin on paljon.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Aijaa. Teillä on liian nopeat käänteet.

Sitäpaitsi EN OO HOMO ainakaan yleensä sitä yhtä juttua EI LASKETA KUULITTEKO??
 

Formulanomi

Seksikäs rumä kääpiö
Liittynyt
22.10.1999
Viestit
41380
Sijainti
Toisaalla
Onneks Anneli sentään osaa keskustella asiallisesti.

Toisin kuin hörhöt nimeltä A. Oil ja Herra Burb.
 
Ylös