Kimi Räikkönen - Aikansa paras?

  • Viestiketjun aloittaja mjk
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Poistettu jäsen 5082

Guest
Hah, melkosta mediapeliä tää kyllä. Eli soppari McLarenin kanssa on todennäkösesti ollu jo pitkään.. pyritäänkö näillä harhauttamaan sitten mediaa ennen julkaisua vai mitä... :rolleyes:

Ilmeisesti medialta niin kovaa pommitusta McLarenin suuntaan tullu että vähän yritetty hillitä sitä :D

e: pitäs vaan uskoa Kekeä kaikessa, mies tuntuu tietävän nää jutut kuitenki parhaiten. :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Liittynyt
28.3.2007
Viestit
847
No itse en kyllä usko yhtikäs mitään mitä Kimi ja Robertsonit sanovat tällä hetkellä. Katsotaan sitten marraskuun puolella. :alppu:
 

mustakaari

"Se on juurikin näin"
Liittynyt
15.1.2001
Viestit
6788
Sijainti
Rysälä
Mikael vetäny selkeesti jointin. :)
Kuulosti hienolta. Jospa kävikin sienessä? Mikael, missä kävit, mitä söit? Punaisia vai valkoisia sieniä :wink:

Näistä lehtien jutuista ei nyt oikein voi vetää mitään johtopäätöksiä. Joku osuu varmasti, kun haulikolla ammutaan. Samaa voi sanoa tallipäälliköiden ja Robertsonien lausunnoista. Toivottavasti Mäkille tai Redbullille. Molemmat olisi varmasti hyviä vaihtehtoja. Muista ei ole mihinkään.

Edit. Ja jos maikkaria on taas uskomista..."Vievätkö untuvikot tallipaikat Räikkösen edestä?"...niin kohta tarvitaan taas uusia sääntömuutoksia. Vatanen tuo maitopullotelineet pakolliseksi ykkösen kabiiniin, jotta untuvikotkin jaksaa...toivottavasti vaippoja ei tarvita, ja Jacques V:lle olisi nekin ollu hyvät :D
 
Viimeksi muokattu:

Froilan Gonzales

Well-known member
Liittynyt
21.7.2008
Viestit
897
Kiinnostavaa tämä lausuntojen anto!

Kimi ei lähdössä Ferrarilta. Ajaa ensi vuonna Ferrarilla. Ei aja Ferrarilla. Ajaa rallia. Ei aja mitään. McLAren haluaa Kimin. McL ei ole kiinnostunut. McL arvostaa ja kaipaa Kimiä. Kimi neuvottelee RBR:n kanssa tai ainakin sen tuntomerkkeihin sopivan tallin kanssa. Kimi ja RBR eivät neuvottele.

Ketä tässä jymäytetään? Meitä? Neuvottelukumppaneita?

Sellaisen kanssa ei tarvitse neuvotella, jonka kanssa on sopimus. Eikä sen jälkeen muidenkaan...

(Seuraava MTV3:n uutinen voisi olla "Robertson kiistää neuvottelut Force Indian kanssa", sitten "Mallya: Räikkönen sopisi talliin hyvin"...)
 

Ruutulippu

Pohjosen Räikkönen
Liittynyt
31.8.2009
Viestit
251
Sijainti
Suomi - Tornio
Sehän on just sitä että tehdään selväksi että on tässä muitaki vaihtoehtoja->hinta nousee ko tulee "kilpailua" kuka "saa" Räikkösen, vaikka todellisuudessa päätös on varmaan tehty mihin halutaan.
 

Kulkki

Well-known member
Liittynyt
21.10.2007
Viestit
245
Hmm..tuli mieleen.. Massan sopimus on vielä 2010 voimassa...

Mitäs jos on sovittu niin, että Kimi pitää välivuoden formuloista ja ajaa Alonson tallikaverina 2011 :D. Voi olla aika kaukaa haettu.
 

Poistettu jäsen 5082

Guest
Tuskin tässä tapauksessa olisi maranellosta jaeltu hyvästejä Räikköselle jos jatkaisi vuoden päästä? :confused:
 

Hauki

kierroksella ohitettava
Liittynyt
4.3.2008
Viestit
181
Sijainti
vesikasvillisuuden suojassa
Heitetäämpä lisää lusikkaa soppaan. Tietääkö kukaan Sumin jatkosopparin roolia? Eikös sen pitänyt jo tulla Todin jatkajaksi, mutta meni viimehetkillä puihin (marraskuu samana vuonna), jolloin Domenicali nostettiin tallipäälliköksi. Mitä jos Sumi haluaakin nytten sitä roolia, kun on todennut että niskat eivät enää kestä ajamista:)? Muuten olisi piessyt kaikki...:D

Saattaisi olla hyvinkin, että ehtona oli Kimin vaihto? On se sen verran patsastellut tuolla varikolla, että ei siellä ihan muuten vaan oleskele. Tasipa paukutella hekseleitäkin Alonson siirron vuoksi.
Mulla ei ainakaan tarkempaa hajua, lieneekö sitten muillakaan? Schumin rooli Ferrarilla on nykyisellään vähintäänkin epäselvä, haiskahtaa melkein siltä, että Ferrarilla on jonkinlainen "kaksoiskomento". Eli viralliset johtajat (Dome & co), ja sitten Schumi hääräämässä harmaana eminenssinä joka asiassa. Ei kuulosta kovin tehokkaalta, ja alkukaudestahan Ferrarin tulenjohto tökki pahasti. Ja pääsihän Schumi sitten jäähyllekin "sen" sadekisan jälkeen... Muutenkin Schumin rooli "neuvonantajana" on vähintäänkin hämärä. Olisi aivan eri asia kuin jos Schumi olisi sitten tallipäällikkö, tai miehellä olisi joku muu, selvästi rajattu rooli. Toki saattaa olla että miehellä sellainen onkin, mutta mikä se mahdollisesti on, ei oikein ulkopuoliselle selviä. Nykyisellään vaikuttaisi siltä, että Schumilla olisi lusikka lähes joka sopassa, mutta vastuuta ei varsinaisesti mistään.
 

mustakaari

"Se on juurikin näin"
Liittynyt
15.1.2001
Viestit
6788
Sijainti
Rysälä
Hevosmiesten TT

Mulla ei ainakaan tarkempaa hajua, lieneekö sitten muillakaan? Schumin rooli Ferrarilla on nykyisellään vähintäänkin epäselvä, haiskahtaa melkein siltä, että Ferrarilla on jonkinlainen "kaksoiskomento".
Varma tieto. Alonsolle johtajapariksi...

 

tieri

Banned
Liittynyt
12.3.2009
Viestit
571
Mikael vetäny selkeesti jointin. :)
Paska jointti jos sen jälkeen jaksaa/viitsii/kiinnostaa vielä tänne runoilla.:wink:

Mitä Räikkösen tulevaan talliin tulee, niin luulisin sen olevan Mclaren. Keijo "Keke" Rosberg on melko usein oikeassa spekuloidessaan näistä asioista. En kylläkään Kimin menoa Mclarenille vielä kiveen hakattuna totena pidä. Lähtö Ferrarilta on Kimin kannalta varmaan ihan positiivinen asia ja mies itse sanoi, että olisi voinut sinne halutessaan vielä jäädä. Ei ole ollut italian mustan orin touhuissa viimevuosina juhlimista ja pahoin pelkään, (salaa toivon) että molli voittoinen kausi jatkuu. Noh, neljän kuukauden päästä ollaan jo paljon viisaampia, ainakin näissä asioissa.
 

mikæl

Well-known member
Liittynyt
28.7.2000
Viestit
6949
Sijainti
Tampere
Eiköhän Kimi ole koko ajan vääntänyt vain kättä ja siis sopimusta McLarenin kanssa. Tämä muu on sitä peliä. Ja julkistamisen pitkityskin ( niin kauan kuin se on mahdollista ) tuottaa sen, että Kimi pysyy puheenaiheena. Lisäksi kaikki puheet Kimin tallivaihtoehdoista on poissa Ferrarin pr-saldosta, Macin pahimmalta kilpailijalta ja jos on kuitenkin vakaasti Macille menossa niin loppukädessä Mac koetaan tiukan kisan ja tavoitellun kuskin voittajana. Mielikuva siis kaikkea muuta kuin Ferrarilta potkun saaneena.
 

mikæl

Well-known member
Liittynyt
28.7.2000
Viestit
6949
Sijainti
Tampere
http://joesaward.wordpress.com/2009/10/08/the-future-of-kimi-raikkonen/

The future of Kimi Raikkonen
October 8, 2009 by joesaward


Moottoripohdinnoissa on jotakin järkeäkin, mutta sitten tulee näitä samoja jarnauksia kun toimittaja ei viitsi syventyä aiheeseen vaan kirjoittaa sen mitä yleisesti pidetään helposti nieltävänä.
1. särähti tämä alituinen tohina Kimin motivaation puutteesta Ferrarin mestaruusvuoden jälkeen. Kimi tosin oli saavuttamassa merkkimestaruutta ja auttoi Massaa lähes mestariksi sekä ajoi kesken kauden autolla, jonka eturipustukset pilattiin. Miksi kukaan ei kysy, oliko tallilla tarpeeksi motivaatiota tehdä kuskilleen sopiva auto.
2. Ja toisena heitto, että Kiminkin ura voisi olla laskussa. Ok, hän voi lopettaa - mutta se on lopetus ei laskusuunta. Loppukauden esitykset ja kilpahuutokauppa hyvien tallien kesken ( ainakin mediassa ) kyllä kertovat kaikkea muuta kuin laskevasta urasta. Span voittosaldosta puhumattakaan.
 
Viimeksi muokattu:
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös