Kimi Räikkönen - Aikansa paras?

  • Viestiketjun aloittaja mjk
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

DexDexter

Formuloita vuodesta 1982
Liittynyt
28.9.2008
Viestit
1022
Sijainti
Helsinki
Joo, kiitos tulituesta. Voisi laittaa enemmänkin jauhoja ko herran suuhun - harmi kun ei kirjoitettuna englantini taivu sujuvammin. No, toisaalta näitä blogikekkuleita kasvaa kuin sieniä konsanaan - jotenkin tuli vain tällä kohtaa väsähdettyä ja reagoitua tähän samaan jarnaan jota useimmat journalisteiksi itseään kutsuvat tarjoavat viitsimättä tehdä mitään selvitystyötä anninsa eteen. Hyvin kirjoitit ( ja hyvällä englannilla ).:thumbup:
Tsekkailin tota Sawardin blogia ja pikkuisen pitäisi nimimerkki Mikaelin kattoa peiliin, toi sun ilmaisu oli aika karkeaa tuolla. Ei sitä sun pointtia kukaan edes viitsi ajatella jos noin karkeasti ilmaiset asiat.
 

mikæl

Well-known member
Liittynyt
28.7.2000
Viestit
6949
Sijainti
Tampere
Tsekkailin tota Sawardin blogia ja pikkuisen pitäisi nimimerkki Mikaelin kattoa peiliin, toi sun ilmaisu oli aika karkeaa tuolla. Ei sitä sun pointtia kukaan edes viitsi ajatella jos noin karkeasti ilmaiset asiat.
no joo, vähän väsähti näihin tietäjiin. Bullshitin ois voinut jättää pois ( tai sanoa suomeksi ), mutta meni jo. Ei voi katua, tosin ei ollut tarkoituskaan olla tahdikas koska kirjoittaja ei sitä ole itsekkään ja kirjoittaa asioita faktoina. Halpaa journalismia se oli anyway. Sen oli oloinen kuitenkin blogin pitäjä, että tuskin olisi uponnut kohteliaallakaan palautteella.
 
Viimeksi muokattu:

Nicole

Well-known member
Liittynyt
15.6.2008
Viestit
744
Minä en huolta kantaisi Kimin juomisista. Mutta Masa ja Mervi kavereina, siinä ei paljoa aivosoluja tarvita ( eikä ilmeisesti käytettykään ). Muutenkin, vakavastikin ottaen, alkoholistien seura on lievästi outoa sen kerran kun kotimaassa käy. Kait se perseet olalle terapia sitten vörkkii sitä arvostavassa seurassa. Mutta kellepä nämä ihmiset tilivelvollisia on ( paitsi Masa seiskalle ), jotta tehkööt mitä lystää - ja tekevätkin. Voitashan mekin hommata oma elämä, niin ei tarvi toisten kännejä laskea.
En kantaisi minäkään Mikael mutta jätän seiskan artikkelin omaan arvoonsa. Joku tässä sanoikin ettei Matti ja Mervi ole ollut otsikoissa aikoihin...

Jätän sen omaan arvooni sen takia että joitakin vuosia sitten kaverini oli dokaamassa Nykäsen pöytäseurueessa kun kaikilta loppuivat rahat. Nykänen soitti yhden puhelun, sanoi olevansa puoli tuntia poissa ja tuovansa rahaa tullessaan ja tulikin sitten 500 euron kanssa - ja dokaaminen jatkui.

Kun häneltä kysyttiin mistä hän sai rahat niin hän kertoi soittaneensa yhdelle tutulle toimittajalle joka tuli paikalle ja otti muutamia kuvia Nykäsestä tekemässä lumitöitä kotipihallaan. Nykänen sai rahat ja toimittaja jonkun 'stoorin'.

Siksi en yhtää ihmettelisi että nimenomaan Nykäset ovat lähteneet tätä juttua 'liioittelemaan' - tosin ikävä Kimin kannalta...
 

Nicole

Well-known member
Liittynyt
15.6.2008
Viestit
744
Theundead on taas kääntänyt Leo Turrinin blogeja :thumbup:

http://club.quotidianonet.ilsole24ore.com/turrini/se_io_fossi_alonso_direi

Jos minä olisin Alonso niin minä sanoisin...
Published by Leo Turrini Fri, 02/10/2009 - 14:04

Kun F1 on nyt menossa Japanin osakilpailuun sillä masentavalla mahdollisuudella että Buttonista (Buttonista!!!!) tulee maailmanmestari niin samanaikaisesti elää monta harhakuvitelmaa pienen Nandon punaisesta tulevaisuudesta. Jos minä olisin Alonso niin minä sanoisin tämän, ilman niitä mainosmaisia taruja joita hänelle ystävällismieliset tahot raportoivat. Oletteko valmiita? Mennään sitten.

1) Rakkaat ferraristi (tifoso) ystävät, koska aiomme elää yhdessä pidemmän ajan niin lopettakaa nostalgia saksalaisesta. Kiina unohti Maon, Venäjä poisti Stalinin, jopa amerikkalaiset ovat lakanneet puhumasta Kennedystä. Mitä nopeammin heräätte, sen parempi. Sekä teille mutta myös minulle.

2) Lopetetaan tämä valhe siitä että Ferrari on kuin perhe. Ne ovat vitsejä ja tiedän sen siitä kun kasvoin Briatoren varjossa. Uskotteko vakavissanne että Suuri Michael olisi ollut niin intohimoinen Ferrarista ilman päätähuimaavaa palkkaa?

3) Antakaa minulle rahaa ja minä maksan teille takaisin koska kukaan ei osaa ajaa kuten minä. Myönnän etten ole parempi kuin Hamilton mutta jos pistätte minut Massan tasolle niin silloin suutun. Siinä Kimi oli oikeassa.

4) Todellinen ongelma, rakkaat Maranellon johtajat, on se että F1 on muuttunut ettekä te ole vielä ymmärtäneet sitä. Tarkoitan: niin kauan kun testaaminen oli sallittua Ferrari pystyi saamaan etua Mugellon ja Fioranon radoista ja saamaan siitä parhaan irti jne. Nyt säännöt ovat muuttunet ja koska ne muuttuivat niin ette voi pitää palloa hallussanne (jalkapallo termi mikä tarkoittaa että huono pelaaja ei pysty pitämään palloa hallussaan). Joten se on vielä pahempaa kuin 'ette voita' koska se tarkoittaa sitä että muut ajavat kilpaa ja Ferrari katsoo vierestä.

5) Antakaa minun työskennellä ja me olemme onnellisia. Kuunnelkaa minua älkääkä tehkö samaa minulle minkä teitte Räikköselle joka mestaruuden voitettuaan (koska minä riitelin Dennisin ja Hamiltonin kanssa) huomasikin olevansa vähemmän tärkeä tiimin hierarkiassa kuin brassi. Olen tehnyt tämän hyvin selväksi Montezemelolle.

6) Älkää odottako että voitan heti. Teidän viimeisin autonne on ollut paska ja jos me emme aio käyttää KERSiä 2010 niin... toivon teidän ymmärtävän että ilman KERSiä te olette, tarkoitan siis me olemme, yhtä nopeita kuin Toro Rosso. Tajuattehan tämän?

7) En aio olla tapaamatta isoa flaviota. Mitä minä olisin ilman häntä? Joten tulen aina puhumaan hänen kanssaan ja kuuntelemaan hänen neuvojaan.

8 ) Makeeta jos Todtista tulee FIA'n presidentti, hän voisi armahtaa Briatoren, anteeksi vain mutta minulla olisi vielä yksi nimi lisättävänä teidän kauppalistaanne jo ehdottamieni inssien lisäksi.

9) Jos minä huomaan että lähetätte tiettyjä meilejä vain Massalle niin silloin minusta tulee peto. Kuten tiedätte vakoiluskandaalista niin minä olen internetin taikuri enkä unohda tai tuhoa mitään. Koskaan. Pidän kaiken tietokoneellani.

10) Vuonna 2010 Kimistä tulee maailmanmestari, kaikki tietävät sen, mutta sen jälkeen minä aion voittaa ainakin 3 maailmanmestaruutta peräjälkeen. Ellette sitten saa päähänne ajatusta laittaa Schumi toiseen autoon...
 

Nicole

Well-known member
Liittynyt
15.6.2008
Viestit
744
http://club.quotidianonet.ilsole24ore.com/turrini/massa_e_a_maranello_ecco_cosa_dovrebbe_dire

Massa Maranellossa. tässä mitä hänen pitäisi sanoa..
Published by Leo Turrini Mon, 05/10/2009 - 12:16

Tänä aamuna Felipe Massa palasi takaisin Maranelloon ensimmäistä kertaa onnettomuuden jälkeen. Hän suuteli ja halasi kaikkkia, hänet otettiin lämpimästi vastaan. Mutta jos minä olisin Massa niin minulla olisi jotakin sanottavaa Montezemololle ja Stefano Domenicalille…

1) Älkää olko niin empaattisia. Olen täysin samanlainen kuin olin ennen onnettomuutta ja haluan todistaa sen mahdollisimman nopeasti.

2) Toivon että olette selittäneet selkeästi espanjalaiselle että minä en koskaan hyväksy kakkoskuskin asemaa. Selitittekö te tämän hänelle?

3) Rehellisesti sanottuna en pidä Alonsosta. Miten voisin pitää siitä kundista? Kun olin Schumi'n parina hän piti hauskaa kustannuksellani. Vuonna 2007 hän julisti että hänen todellinen vastustajansa on Kimi, en minä. Vuonna 2008 hän oli osallisena crashgate'ssa koska hyötyi siitä ja te tiesitte kuinka tärkeä tuo osakilpailu oli. Miten voin sanoa pitäväni hänestä?

4) Jos Alonso tuo inssejä Ferrarille niin haluan että heidät esitellään myös minulle koska siellä ei saa olla inssejä jotka työskentelevät vain yhden kuskin puolesta.

5) En pitänyt Kimistä ja te tiedätte sen mutta myönnän että blondi ei koskaan pyytänyt minulta mitään, hän ei koskaan korottanut ääntään eikä hän myöskään pyytänyt minua päästämään hänet ohitseni Interlagosissa 2007. Päinvastoin, Jean Todt sai minut vakuuttuneeksi nostamaan kaasujalkaa ja hän oli kuin Marlon Brando yhdessä tietyssä elokuvassa jossa hän teki tarjouksen josta et voinut kieltäytyä. Hän uusi sopimukseni ja minä suostuin uhraamaan itseni.

6) Kuka saa ensimmäisenä testata vuoden 2010 autoa? Jos Alonso testaa ensimmäisenä niin silloin jokin on muuttunut koska vuonna 2007 Kimin oli odotettava omaa vuoroaan huolimatta siitä että hän oli uusi kuski. Onko jokin muuttunut Ferrarilla?

7) Tästä tarusta mikä kertoo että Alonso on parempi kuin minä (eikä vain parempi kuin Kimi) auton kehittämisessä.... mistä kuulitte tuon? Oletteko nähneet merkittävää kehitystä Renaultissa viimeisen kahden kauden aikana?

8 ) Toistan kysymykseni sillä olette näyttäneet hämmentyneiltä viime aikoina: Uskotteko että Fernandon Renault kehittyi? Ihan totta?

9) 2007 McLarenilla oli Alonso ja Hamilton, Ferrarilla Raikkonen ja Massa. Me voitimme henkilökohtaisen ja valmistajien maailmanmestaruuden. 2008 he varastivat minun maailmanmestaruuteni sen takia mikä tapahtui Singaporessa. 2009 ei lasketa. 2010, jos Kimi ajaa hopeanuolella niin silloin tarvitsemme superauton voittaaksemme hänet.

10) Aiotteko antaa minulle superauton?
 

Nicole

Well-known member
Liittynyt
15.6.2008
Viestit
744
En olisi yllättynyt, jos Kimillä olisi jo täysin valmis sopimus McLarenin kanssa. En myöskään olisi yllättynyt, jos se pidetään julkaisemattomana siihen saakka, kunnes valmistajien MM-sarjan pronssipaikka saadaan ratkaistua.
Olen miettinyt samaa, ei tulisi yllätyksenä. Tosin syytä siihen etsin enemmänkin Heikistä. Jos mclaren julkaisisi Kimin sopparin ja Heikin paikasta ei olisi tietoa niin kai Kimi jos kuka pitäisi huolta siitä ettei Heikki joudu tarpeettomaan myllytykseen vaan odottaisivat kunnes julkaistaisiin sekä Kimin että Heikin uudet sopimukset.

Sekoan ihan just näiden spekulaatioden kanssa :jaska:
 

Nicole

Well-known member
Liittynyt
15.6.2008
Viestit
744
Mulla ei ainakaan tarkempaa hajua, lieneekö sitten muillakaan? Schumin rooli Ferrarilla on nykyisellään vähintäänkin epäselvä, haiskahtaa melkein siltä, että Ferrarilla on jonkinlainen "kaksoiskomento". Eli viralliset johtajat (Dome & co), ja sitten Schumi hääräämässä harmaana eminenssinä joka asiassa. Ei kuulosta kovin tehokkaalta, ja alkukaudestahan Ferrarin tulenjohto tökki pahasti. Ja pääsihän Schumi sitten jäähyllekin "sen" sadekisan jälkeen... Muutenkin Schumin rooli "neuvonantajana" on vähintäänkin hämärä. Olisi aivan eri asia kuin jos Schumi olisi sitten tallipäällikkö, tai miehellä olisi joku muu, selvästi rajattu rooli. Toki saattaa olla että miehellä sellainen onkin, mutta mikä se mahdollisesti on, ei oikein ulkopuoliselle selviä. Nykyisellään vaikuttaisi siltä, että Schumilla olisi lusikka lähes joka sopassa, mutta vastuuta ei varsinaisesti mistään.
Pistäisin kaiken Stefanon piikkiin. Jean Todt oli ollut Schumin tallipäällikkönä monta vuotta ja ansainnut oman asemansa. Nyt kun siellä on Schumi ja kaikkien palvonta häntä kohtaan niin Stefano ei ehkä tiedä kuka siellä on se pomo loppujen lopuksi.

Olen jo vuoden ollut sitä mieltä että Schumin rooli olisi tehtävä selväksi koska nyt päättäjiä on liian monta eikä kukaan ota vastuuta.

Tosin olkoot vain juurin niinkuin ennenkin kun Kimi on vihdoin poissa sieltä. Sekoilkoot ihan rauhassa joten Stefano tallipäällikkönä, Schumi epämääräisenä neuvonantajana ja sitten nämä kaksi velikultaa kuskeina :thumbup:
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18415
No eiköhän loppujen lopuksi Alonso ole noista paras auton kehittäjä vaikka Renault ei ole kehittynytkään millään tavalla tällä kaudella.

Renault satsaa huippumoottoriin ja Renaultilla ei "nukuta koskaan" Siellä halutaan tuloksia ja tehdään uutta moottoria ensi kaudeksi jolla palataan huipulle:ahem::wink::).
 

Nicole

Well-known member
Liittynyt
15.6.2008
Viestit
744
Peruskysymys: Miksi Kimi lähtisi tappelemaan ja taistelemaan talliin, jonka me kaikki tiedämme suosivan ihan selvästi Hamiltonia?
Se ei olisi hauskaa Kimille ei Lewisille eikä McLarenille.
Kimi ja Lewis eivät mahdu samaan talliin.
Jotkut britit ovat sanoneet että hamiltonit pelkäävät ja viime vuosien kokemukset ovat varmasti saaneet Robertsonin varmistamalla varmistavan ettei samaa tapahdu kuin Ferrarilla joten uskoisin sopimuksessa olevan useampi pykälä varmistamassa että näin myös käy.

Ja taas spekuloin aivan täysillä :jaska:
 

Nicole

Well-known member
Liittynyt
15.6.2008
Viestit
744
No eiköhän loppujen lopuksi Alonso ole noista paras auton kehittäjä vaikka Renault ei ole kehittynytkään millään tavalla tällä kaudella.

Renault satsaa huippumoottoriin ja Renaultilla ei "nukuta koskaan" Siellä halutaan tuloksia ja tehdään uutta moottoria ensi kaudeksi jolla palataan huipulle:ahem::wink::).
En olisi niinkään varma siitä...

Muutenkin kuulee aina puhetta näistä Alonson kyvyistä mutta viimeiset kaksi vuotta eivät ole vieneet autoa eteenpäin.

Ferraria ei taas ole kehitetty Silverstonen jälkeen ja Kimin tulokset puhuvat omaa kieltään ja tätä mieltä kisainssi oli joku aika sitten:

http://www.ts.fi/f1/sahkeet/78249.html
 

mikæl

Well-known member
Liittynyt
28.7.2000
Viestit
6949
Sijainti
Tampere
En kantaisi minäkään Mikael mutta jätän seiskan artikkelin omaan arvoonsa. Joku tässä sanoikin...
Joo, tosin Kimi on kyllä käynyt mennevuosina Masan kanssa "illanvietossa". Kävikö nyt - eipä väliä, mutta seurana Masa ja Mervi ei varmasti ole rakentavaa sorttia. Eikä Seiska mikään tiedonlähde. Masalla oli muuten ko lehden ilmestymisviikolla esiintyminen - olisiko ollut promootiota tuo artikkeli.

Kiitos käännöksistä, Turrini on hyvä jätkä kaikesta päätellen - eikä ryppyotsainen. Näitä on mukava lukea.

Miksi Kimi on hiljaa, ja McLaren? Itse miettisin, että jotkin asiat on nyt ratkaistu. Todennäköisesti sopimus McLarenin kanssa ja aivan hienoinen mahdollisuus siihenkin, että Kimi pitää välivuoden tmv. Ensin mainittu se todennäköisin luonnollisesti julkaistaan vasta kun sillä on mediassa tilaa ja kun osapuolten kaikki tekijät on selvillä: Heikin tuleva talli, Kimin sopparin yksityiskohdat, merkkimestaruustilanne jne. Itse en usko Kimin hirveästi näihin neuvotteluihin osallistuvan, Robertsonit vain hyväksyttävät hänellä sopimusdetaljeja. On varmasti niin raskaita episodeja ja vääntämisiä, että kuskin on parempikin pysyä rintaman takana.
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18415
En olisi niinkään varma siitä...

Muutenkin kuulee aina puhetta näistä Alonson kyvyistä mutta viimeiset kaksi vuotta eivät ole vieneet autoa eteenpäin.

Ferraria ei taas ole kehitetty Silverstonen jälkeen ja Kimin tulokset puhuvat omaa kieltään ja tätä mieltä kisainssi oli joku aika sitten:

http://www.ts.fi/f1/sahkeet/78249.html
Aivan niin.

Eihän Alonso ole voittanutkaan Renaultilla paluun jälkeen kun kaks kisaa viime kaudella ja Varsinkin tällä kaudella ei ole mitään huomattavaa kehitystä näkynyt Renaultin suunnalla.

Jokaisella Tallilla ja Moottorivalmistajalla kuuluu olla parhaat moottorit, vain yksi kuljettaja voi mestaruuden voittaa.
 

Nicole

Well-known member
Liittynyt
15.6.2008
Viestit
744
Joo, tosin Kimi on kyllä käynyt mennevuosina Masan kanssa "illanvietossa". Kävikö nyt - eipä väliä, mutta seurana Masa ja Mervi ei varmasti ole rakentavaa sorttia. Eikä Seiska mikään tiedonlähde. Masalla oli muuten ko lehden ilmestymisviikolla esiintyminen - olisiko ollut promootiota tuo artikkeli.

Kiitos käännöksistä, Turrini on hyvä jätkä kaikesta päätellen - eikä ryppyotsainen. Näitä on mukava lukea.

Miksi Kimi on hiljaa, ja McLaren? Itse miettisin, että jotkin asiat on nyt ratkaistu. Todennäköisesti sopimus McLarenin kanssa ja aivan hienoinen mahdollisuus siihenkin, että Kimi pitää välivuoden tmv. Ensin mainittu se todennäköisin luonnollisesti julkaistaan vasta kun sillä on mediassa tilaa ja kun osapuolten kaikki tekijät on selvillä: Heikin tuleva talli, Kimin sopparin yksityiskohdat, merkkimestaruustilanne jne. Itse en usko Kimin hirveästi näihin neuvotteluihin osallistuvan, Robertsonit vain hyväksyttävät hänellä sopimusdetaljeja. On varmasti niin raskaita episodeja ja vääntämisiä, että kuskin on parempikin pysyä rintaman takana.
Arvelen samaa että on ollut promootiota jos Kimi vaikka on käynyt siellä ja ovat olleet dokaamassa niin ovat sitten ottaneet kaiken ja ehkä lisääkin irti siitä :rolleyes:

Toivon ettet ole oikeassa siinä että Kimi pitää välivuoden, Mikael :(

Olin vielä joku aika sitten komppaamassa Kimiä täysillä ralliin kokonaan mutta en enää koska Kimillä saattaa olla kalavelkoja maksettavanaan. Whitmarsh viittasi siihen sanomalla 'Kimi on ensi kaudella motivoituneempi kuin koskaan - ja erityisen motivoitunut päihittämään Ferrarin' mistä voi päätellä että koko juttu kokonaisuudessaan on ollut aika törkeä.

Mutta eivät sentään onnistuneet yhdessä median kanssa nujertamaan Kimiä. Tässä tulee nyt se suomalainen sisu esiin :thumbup:
 

Nicole

Well-known member
Liittynyt
15.6.2008
Viestit
744
Aivan niin.

Eihän Alonso ole voittanutkaan Renaultilla paluun jälkeen kun kaks kisaa viime kaudella ja Varsinkin tällä kaudella ei ole mitään huomattavaa kehitystä näkynyt Renaultin suunnalla.

Jokaisella Tallilla ja Moottorivalmistajalla kuuluu olla parhaat moottorit, vain yksi kuljettaja voi mestaruuden voittaa.
Niin tosiaan, Alonsohan voitti mm. Singaporessa viime vuonna ;)

Muistelen miten vuonna 2007 Alonso oli niin vaatimaton ja nöyrä lehdistötilaisuudessa sanoen että Ferrari päihittää heidät mennen tullen koko kauden. Silti mies tiesi että heidän autoaan kehitetään Ferrarin datalla mikä merkitsi sitä että pystyivät hyödyntämään kahta huipputeknologiaa.

Ja sitten mies esittää miten Ferrari on niiiin ylivoimainen. Siksi en usko hetkeäkään etteikö olisi ollut myös täysin tietoinen Singaporen suunnitelmasta.

Se tilanne joka oli muuttunut monten ja alonson mukaan oli varmaan se että varmistivat ensin ettei Alonso saa kilpailukieltoa. Sen jälkeen Kimi voitiin potkia pihalle tarpeettomana.

Muuten, iskikö kenenkään muun silmään se että vakoiluskandaalissa tieto levisi aina Rellulle saakka?
 

mikæl

Well-known member
Liittynyt
28.7.2000
Viestit
6949
Sijainti
Tampere
Toivon ettet ole oikeassa siinä että Kimi pitää välivuoden, Mikael :(
no niin totta vieköön toivon minäkin. Eihän mikään siihen varsinaisesti viittaa, mutta kun ihan pienesti varautuu, niin ei pettymys sitten aivan masenna - siksi pidin senkin mahdollisuuden muodollisesti mukana. Ei Kimin ralliin kannata ( vielä ) lähteä. Lahjakkaana on heti kärjen takana mutta tunnetusti ne viimeiset sekunnit ja sadasosat ovat ison työn takana - Kimilläkin.

McLaren hiljaa, Nico ja Heikki hiljaa, McLaren ja Hamilton kehuvat Kimiä = kaikki viitta unelmavuoteen 2010: hopeisten hyvät vastaan paholaisen punaiset ja Brawn sekä RedBull säestävät. Ja Turrini oikeassa, Ferrari tarvitsee unelmatykin päihittääkseen Kimin.
 

mustakaari

"Se on juurikin näin"
Liittynyt
15.1.2001
Viestit
6788
Sijainti
Rysälä
Tsekkailin tota Sawardin blogia ja pikkuisen pitäisi nimimerkki Mikaelin kattoa peiliin, toi sun ilmaisu oli aika karkeaa tuolla. Ei sitä sun pointtia kukaan edes viitsi ajatella jos noin karkeasti ilmaiset asiat.
Dexterin kanssa samoilla linjoilla. Varmasti Saward kehitti juttua osin perustuen mutuun, mutta Mikaelin kommentit oli aika ala-arvoisia ja ilman esitettyjä perusteita. Varmasti niitä olis löytynyt ja ne olis voinut esittää asiallisesti kuten täällä Mikael usein tekeekin. Nyt tuli lähinnä mieleen itkupotkuraivari oksennettuna ko. blogiin, ei hyvä.

Totuuden nimissä tilastot puhuu puolestaan ja tuolle Massan suosimiselle on vaikea hakea todisteita. Joitakin löytyy ja niitä on esitettykin, mutta tilastojen valossa Massa on ollut pari viime vuotta se nopeampi kuljettaja. Itse uskon, että Kimi on *aidosti* se nopeampi kuljettaja, jos annetaan oikea peli alle. Mutta mutta...se on vaan mutua...

Hyvä kysymys on se, että miksi Kimi ja Kimin taustajoukot eivät ole tässä tapauksessa ryhtyneet sotajalalle (tai ehkä ovatkin)? Julkisuudessa Kimi on tapansa mukaan ollut hyvinkin korrekti. Muutama vihjaus auton sopimattomuudesta on tullut, mutta ei muuta. "Aivan sama" ja "ei kiinnosta" kommentteja on tullut, mutta luulisi tämän olevan sellainen että se kiinnostaa?? Joka tapauksessa hatunnoston arvoinen suoritus oman julkisuuskuvan säilyttämisestä vitutuksen ohella. Tai ehkä Kimi on sitten oikeasti niin erilainen kuin muut ihmiset, että sitä ei koskaan edes vituta?
 
Viimeksi muokattu:

Hauki

kierroksella ohitettava
Liittynyt
4.3.2008
Viestit
181
Sijainti
vesikasvillisuuden suojassa
Pistäisin kaiken Stefanon piikkiin. Jean Todt oli ollut Schumin tallipäällikkönä monta vuotta ja ansainnut oman asemansa. Nyt kun siellä on Schumi ja kaikkien palvonta häntä kohtaan niin Stefano ei ehkä tiedä kuka siellä on se pomo loppujen lopuksi.

Olen jo vuoden ollut sitä mieltä että Schumin rooli olisi tehtävä selväksi koska nyt päättäjiä on liian monta eikä kukaan ota vastuuta.

Tosin olkoot vain juurin niinkuin ennenkin kun Kimi on vihdoin poissa sieltä. Sekoilkoot ihan rauhassa joten Stefano tallipäällikkönä, Schumi epämääräisenä neuvonantajana ja sitten nämä kaksi velikultaa kuskeina :thumbup:
Joo, itsehän ovat (hauki)soppansa keittäneet, toivokaamme siis että ruoto juuttuu kurkkuun, ja oikein kunnolla. Sille :alppu:.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös