5-6 ateriaa päivässä.
Aamiainen aamulla (6:30 - 7:30).. Yleensä se on ollut leipää, mutta olen yrittänyt lisätä siihen myös puuron tai hedelmiä. Aamulla pitäisi syödä kunnolla.
Sitten lounas 11:00 - 12:00 välisenä aikana. Lounas on usein päivän ainoa lämmin ateria. Pyrin siihen, että normaalina arkena lounaslautasesta 50% on salaattia, 25% proteiinipitoista (liha, kana yms) ja 25% hiilaripitoista lisuketta (riisi, pasta, peruna).
Välipala 14:00 - 15:00. Tämä unohtuu helposti, mutta olen yrittänyt pitää tästä kiinni. Erittäin tärkeä, etenkin silloin kun aikoo mennä salille heti duunin jälkeen.
Illallinen 17:00 - 18:00. Vastasin polliinkin tähän kohtaan illallinen, koska ei tätä päivälliseksi voisi sanoa. Syön leivän ja joskus myös hedelmiä, jogurttia yms.
Iltapala 20:00 - 21:00. Jotain pientä yleensä proteiinipitoista juttua.. ehkä myös hedelmiä..
Näiden lisäksi urheiluharrastusten takia tulee syötyä vähän mixatusti. Eli tämä on se muu, mikä. Esim. jos menen duunin jälkeen salille, syön treenin jälkeen ekaksi jotain pientä palauttavaa, sitten illallisen ja sitten iltapalan. Tällöin yllämainitut kellonajat myös siirtyvät.
Viikonloppuna myöskin joku pidempi kestoinen pyörälenkki sekoittaa ruokailurytmin täydellisesti, joten pyrin tällöin vähän miksaamaan tätä ruokarytmiä.
Joskus saattaa olla niinkin että syön aamupalan ja lounaan välissä jotain.. Pyrin kuitenkin siihen että olisi se 6 syömiskertaa päivässä, vaikka usein jääkin viiteen. Ja vähän kerrallaan, aina sekään ei onnistu jos käy esim. ravintolassa syömässä.