Kokkausotsikko

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Ei vaan maailman älykkäimmästä äly kirjasta, jossa on älykkäimpiä älyjuttuja, joita vain älykkäät oho, pieru äly ihmiset ymmärtävät SIITÄS SAATTE!!!!
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Kokkasin äsken tillimaitoa. Siihen tulee kupillinen maitoa ja tilliä vahingossa. Niinhän ne suuret keksinnöt aina syntyvät.
 

Örfil

Guest
Totta, Newtonkin keksi painovoiman vahingossa, kun tilli putosi päähän. Samoin Bell keksi puhelimen vahingossa, kun lähti hakemaan kaupasta tilliä ja unohti kauppalistalta sokerin. Vaimonsa sitten joutui keksimään puhelimen ja soitti perään että tuo sokeria. Tai siis Bellin vaimohan sen keksi.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Aina puhutaan että isät ovat poikiaan viisaampia. Miksi sitten Alexander Graham Bellin isä sitten ei keksinyt puhelinta?
 

Örfil

Guest
Tai että pojasta polvi paranee. Anzallakin on poika ja silti ihan polvi paskana edelleen. Vakavasti kyseenalaistaisin tällaisten hokemien ja sanontojen todenperäisyyden. Itse en käytä sellaisia lain, koska mies se tulee räkänokastakin, muttei tyhjännaurajasta.
 

Balthazar

Luonnollisesti.
Liittynyt
10.11.2000
Viestit
13560
Sijainti
Boogie Street
Hokemista tuli mieleen sanonta väärään aikaan väärässä paikassa. Siinä on jotain häiritsevää. En voi olla ajattelematta, että kaksi väärää kumoavat toisensa.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Ajattelin, että jos nyt ruisleipää tekisi iltapalaksi.
Tuloksena sormenpää irti. Koko sormi aivan tunnoton. Särky on hirmuinen. Verentuloa ei riitä kunnolla tyrehdyttämään laastarikaan.
 
Ylös