Työnhakua viimeisellä kellonlyömällä

  • Viestiketjun aloittaja Troy
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Mä lopetin karaten siinä vaiheessa, kun ois pitänyt ruveta harjotteleen.
Karatehan tarkoittaa tyhjä käsi, mutta huomasit, että sullahan on paperossi toisessa kädessä ja toisessa keskiketteräputeli. Mitään tyhjiä ollut.

Mulle sopis sellainen jaappanialainen laji kuin kara atama!
 

DW

2009-2016
Liittynyt
13.5.2009
Viestit
6137
Melkosta pelleilyä nuo vyökokeetkin. Vihreän värin saanti olisi edellyttänyt yksiin kisoihin osallistumista. Ei vaan kiinnostanu heidän pistelaskusysteemitkään. Oikeat pisteet jaetaan vasta, kun toinen tippuu.

Täällä PikkuDickpotkutyyny, varustekaappi
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Juu ja KKWCS:ää unohtamatta ;)
Jos sulla oikeesti lukee cv:ssä lapsena vuodenpäivät kestäny judoharrrastus joka johti melkein keltaiseen vyöhön ja kartingsarja jossa oot ajanu yhden kisan ni suosittelen lämpimästi ottamaan ne pois. Kertovat hakijasta paljon, eivätkä mitään hyvää.

Nimimerkillä avulias albertti.
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Mäki alotin judon joskus -97 ja lopetin -98 juuri kun olin keltasta vyötä saamas.. Aijai missäs sitä oltais nyt jos ei olis jääny noista lajeista jo varhaiseläkkeelle? :rolleyes:
Joo mullakin on niin judosta, karatesta, taekwondosta kuin ju jutsustakin musta vyö vain suoritusta vaille saatuja. Kickboxingin lopetin pikkusen ennen aloittamista.
 

oldez

Well-known member
Liittynyt
14.3.2003
Viestit
19491
Ei mennyt korotustoive täysimääräisenä läpi, mutta pomo lupaili isompaa korotusta sitten kun valmistun... Ihan hyvä kannustin.
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Mitenkäs työnhaku edistyy? Onko moneen paikkaan tullut haettua....oma onnistumisrosentti taitaa olla jonimaisissa lukemissa. (vrt. esim. haastattelukutsut jne.)
Mun mielestä Alpun kannattais lähettää hakemukset samoihin mestoihin kuin Jonin ja tarkistaa, että saa jollaintapaa järkättyä työhaastattelun heti Jonin jälkeen. Nimittäin Jonin kampaamotasoisen like a boss -haastattelun jälkeen jopa Alppu vaikuttaa sen verran täyspäiseltä, että saattas hyvinkin käydä flaksi :ahem:
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös