Jukolan viesti 2003

Cmoney

Well-known member
Ylläpitäjä
Liittynyt
12.8.2004
Viestit
13751
Hyvin ryssi Halden melkein 6 minuutin johdon. Ja ankkuri vielä 3,5 minsan johdon.:thumbfh:
No mun mielestä juoksuvoima ei vaan olisi riittänyt ankkuriosuudella muutenkaan, loppukirissä viimeistään olisi turpaan tullut. Kenties vähiten suunnistuksellisia virheitä Haldenille tuli silloinkin kun ero kaventui 6 minuutista 4ään (tai ainakin pitkälti muutoin kisan aikana)... Jännä kilpailu oli kyllä, valvoin koko yön TV ja kone auki, kun seurasin myös tuttujen väliaikoja. Näkyi TVstäkin 3 tuttua :)
 

Jkalliom

Kerran VeVe aina VeVe
Liittynyt
5.2.2001
Viestit
891
Sijainti
Espoo
Antti "Pipo" Harju siirtyy sujuvasti Isä Timo Harjun viitoittamiin jalanjälkiin eli Jukola-voittajasta tehtiin Kalevan Rastin valmennusvastaava. Ensinmäinen iso siirto oli hankkia Joensuussa opiskeleva Simo-Pekka Fincke Vehkalahden Veikoista Kalevan Rastiin. Eli kun yksi VeVen "junioriakatemian kasvattama" Kalevan Rastin peruspilari joutui todella vakavan sydänsairauden takia väistymään, saatiin toinen Vehkalahden kasvatti tilalle. KR on edelleenkin Suomalaisseuroista vahvin ehdokas 2010 Kytäjä-Jukolan voittotaisteluun.

Pipo vaan ei enää itse juokse vaan valmentaa toisia menestymään. Pipolla on tosi paljon varmasti annettavaa omalta uraltaan, ja nuorille varsinkin vinkkejä miten kannattaa harjoitella. (siis lue, laadullisesti, ja ajallisesti. Ei määrällisesti samalla tavoin kukaan tule pystymään harjoittelemaan. "Pipo" treenasi enemmän kuin kukaan. Se oli yksi syy moniin piinaaviin jalkavaivoihin.)Joukkue on nyt aika hyvä, Koska hengenluojana loistava S-P Fincke täyttää varmasti Antin jättämät isot "196-senttiset taistelu saappaat" viidennellä osuudella. Lopussa on sitten vielä "Väinö" Hertner ja Thierry Gueorgiou. VeVe menetti yhden kovan katsotaan ketä sinne saadaan paikkauksena tilalle. Fincke voi vielä muutaman vuoden harjoittelulla, nousta huipulle vaivoista huolimatta. SP:n ura on hetkittäin näyttänyt nousua, viime vuodet. Mies on kuitenkin kärsinyt selkä ja jalkavaivoista vuosina 2008 ja 2009. Mutta nyt uusi seura ja uusi nousu. 28-vuotta tuli mittariin jouluaattona, nyt se ei ole ainakaan valmennuksesta kiinni jos ensi kaudesta tulee täysosuma. Fincke on hiihtäjän taustallaan myös Joensuussa kuin kotonaan.
 
Viimeksi muokattu:

Jkalliom

Kerran VeVe aina VeVe
Liittynyt
5.2.2001
Viestit
891
Sijainti
Espoo
Pipolla taitaa ollakin se tarvittava kultainen "Midaksen" kosketus. 10-Mila on käytännössä tänä vuonna ollut Kalevan Rastin uuden voiman näyttötilaisuus. Fabian Hertner&Thierry Gueorgiou ratkasijoina. KR teki muista selvää jälkeä nuoren 32-vuotiaan valmentajansa johdolla. Antti itse joutui monen monituista kertaa pettymään maalissa vielä Tiomilassa.

Jukolassa sitten tullaan näkemään "Suomen Haldenin" soolojuoksu. Jos tuollanen tulos syntyy varamiehillä mitä tulee kun pannaan 7 parasta miestä pöytään. Eli SP Fincke ja kumppanit myös. Vaikuttaa vähän liian hyvältä ollakseen totta. Pipon taistelijan luonne ja analyyttisyys harjoittelussa ja myös siinä perustyössä on sitä tasoa. Et voittoputki voi kestää vuosia. Todellakin voi uskoa et nyt se vasta alkaa. Kalevan Rastin valmentaja on itte kokenut kaiken sen mitä urheilija voi urallaan kokea. Ainoastaan tämä voitto jäi itse saavuttamatta mut nyt sekin tuli. Poika astui isänsä varjosta pois. Jopa yli hienojen saavutusten.

Voe reumatismi, Alkava reumatismi uhkaa Simo-Pekka Fincken uraa. Toivottavasti lääkehoito tehoaa selkäkipuihin muuten todellisen taistelijan urheilu-ura päättyy vain 28-vuotiaana.
 
Viimeksi muokattu:

Cmoney

Well-known member
Ylläpitäjä
Liittynyt
12.8.2004
Viestit
13751
Jahas, tässä parin viikon sisällä luulisi olevan seurani palaveri, ja toivon itselleni taas 3-osuutta. Onko Jacquesillakin edelleen tiedossa Jkl2010:ntä?:)
 

Jacques

KKWCS:n Mietaa
Liittynyt
15.10.1999
Viestit
37045
Sijainti
Helsinki
Jahas, tässä parin viikon sisällä luulisi olevan seurani palaveri, ja toivon itselleni taas 3-osuutta. Onko Jacquesillakin edelleen tiedossa Jkl2010:ntä?:)
Meillä oli talvella puhetta Jukolaan osallistumisesta (sama porukka, jossa olin 2006), mutta ei oikein löytynyt ketään innokasta järjestäjää siihen, joten se jäi..
Ajattelin kuitenkin mennä tietenkin katsomaan kisaa, kun se kotikaupungissani on..
Voishan sitä tietty käydä pari kertaa treenaamassa iltarasteilla, jos käy niin että joku esim. duuniporukan joukkue tarttee varamiestä. Kunto pitäisi ainakin olla hyvä. :)
 

Jkalliom

Kerran VeVe aina VeVe
Liittynyt
5.2.2001
Viestit
891
Sijainti
Espoo
Ensi vuodeksi kaikille neuvo. Virolahden Harjun( Johtuu oppimiskeskuksen ja kylän nimestä.) Kisan öisin peitteinen maasto edellyttää yö-harjoituksia heti keväällä Kymenlaaksossa, armeijan harjoitusalue on muuten Helppoa maastoa. Muu kisa maasto ei! Junnu Weckman puhui hieman yli viiden minuutin kilometrivauhdista päivällä ja hyvällä säällä. Yöllä noin 6 minuuttia kilometrille. 2005 vuoden muistoista ei ole apua. Koska ollaan pohjois-Kymenlaakson sijaan etelä-kymenlaaksossa vain parikymmentä kilometriä valtakunnan rajalta. Sellaiset jotka kävivät 1992 Jukolassa saattavat saada kiinnekohtia osin maasto on osin sama. Tosin nyt on eri kilpailukeskus. Hyvinki peittestä tyypillistä Etelä-Kymenlaakson maastoa. Armeijan harjoitusalueella olet kuin polulla (ratamestarin jäynä Polkuja ei karttaan tulla merkkaamaan! Sanoo Karttaprofessori) Eli suosittelen tutustumaan maastoon viikkoa-kahta ennen kisaa naapurimaastoissa. Jos ette ole ennen Ravijoella, suunnistaneet. Ja Huomio vielä, alle 1,5 metrin kiviä ei kartassa ole ja sellaisia kyseisellä seudulla on kymmenittäin. 1992 oltiin toisella puolella suunnilleen samaa aluetta kuin nyt. Silloinkin alle 1,5 metrin kivet oli merkkaamatta. Maastollisesti tulossa pitäisi olla paras Jukola moneen vuoteen. Koska Suunnistustarkkuus ratkaisee. Vauhtia on enemmän kuin Kytäjällä, mutta ei sentään niin paljon kuin Jämillä 7 vuotta sitten oli. Suosikit Kalevan Rasti =KR ja Vaajakosken Terä Suomalaisista, Halden SK ja 2009 voittaja viimevuoden epäonnensoturi KOK= Kristiansand OK Norjalaisista
 
Viimeksi muokattu:

Cmoney

Well-known member
Ylläpitäjä
Liittynyt
12.8.2004
Viestit
13751
oishan se ihan kiva.. itse tosin voin jo nyt sanoa etten pääse tänä vuonna. ensi vuonna ehkä.
Tiedä vaikka toteutuis ensi vuosikymmenellä. Jos ikinä. Mutta täällä tapahtumaa pyöritetään meidän ympärillä vuodesta toiseen. Aika näyttää.
 
Ylös