Siinä määrien kuin kuskien paremmuutta voi nojatuolilta arvottaa kuljettajien keskinäisen vertailun perusteella, on täysin selvää, että kaikki viittaa siihen, että Alonso on Räikköstä kovempi kuljettaja.
1) Massa oli yhtä nopea kuin Räikkönen, mutta Alonsoa hitaampi selvällä marginaalilla.
2) Grosjean oli yhtä nopea kuin Räikkönen, mutta ei Alonson kanssa ajamissaan kisoissa ollut lähelläkään.
Summasummarum.. Noita faktoreita voi jonkin verran pyöristää Räikköstä suosivampaan suuntaan (lue Massan onnettomuus ja Grosjeanin kokemattomuus Alonson tallikaverina). Vaatii kuitenkin jo melko isoa mielikuvitushyppyä ja toiveajattelua, jos vertailun Massaan ja Grosjeaniin katsottaisiin tukevan sitä, että Räikkönen olisi Alonsoa nopeampi tai edes yhtä nopea.
De Rong:
Miten ihmeessä pystyt nostamaan Mikan Schumacherin tasoiseksi kuljettajaksi? Ferrarilla tiedettiin edellisen vuoden tulosten ja testien perusteella, että 38-39 vuotias Schumacher olisi lyönyt Räikkösen Ferrarin ratissa, koska Schumi oli selvästi Massaa nopeampi kuljettaja. Häkkinen puolestaan oli viimeisenä vuotenaan saman tasoinen kuin Coulthard, jolla puolestaan ei ollut mitään jakoa Kimiä vastaan. On mielestäni erittäin perusteltua sanoa, että Kimi olisi voittanut Mikan, jos Mika olisi jatkanut. Monta vuotta myöhemmin kaikki loogiset indikaattorit kuitenkin viittaavat siihen, että lähes 40 vuotias Schumi olisi lyönyt Kimin samalla autolla.
Lisäksi Schumacher teki tallikavereihinsa säännöllisesti suuremman eron kuin Häkkinen. Ainoastaan vuosina 1998 ja 1999 voisi ajatella, että Mika venyi lähelle Schumacherin tasoa, kun verrataan suorituseroja tallikavereihin. Jos Schumi ei olisi loukkaantunut 1999, Mika olisi voittanut vain yhden mestaruuden.
Tässä vähän esimerkkiä siitä, miten kuljettajia voi vertailla loogisesti. Tämän loogisemmin vertailua ei voi tehdä, vaikka tietysti näissäkin vertailuissa on aina pieniä muuttuvia ja yllätyksellisiä tekijöitä. Paremman tiedon puutteessa kannattaa kuitenkin tehdä päätelmiä suoraviivaisella kuljettajavoimasuhdevertailulla, kuin puhua fiiilispohjalta erittelemättömien mielikuvien perusteella. Calvin usein kritisoi muita umpimähkäisestä päättelystä, vaikkei hänellä ole itsellään tarjottavana mitään parempaa.