FIA rakentaa rallia.

mufcAleksi

Well-known member
Liittynyt
17.7.2017
Viestit
62

DC

Helsingin UA
Liittynyt
27.10.2010
Viestit
3848
Krisse vähän huhuili eilisessä striimissä että USA, Meksiko, Argentiina ja Saudi-Arabia olisi kärkkymässä paikkaa. Epäilen kaikkia mutta kolme voisi tulla, jos esim. Ypres ja Sardinia jäisi pois...
Kolme ensimmäistä koska tahansa. Neljäskin voisi teoriassa olla tiestöltään mielenkiintoinen lisä sarjaan, mutta muilta osin kiitos ei.
 

AnttiL

Reittinörtti
Liittynyt
25.12.2010
Viestit
10470
Sijainti
Savon ja Pengonpohjan välimaasto
USA:n osakilpailussa huolestuttaa vähän järjestelyjen ammattimaisuus ja paikallisen rallikulttuurin puute, vaikka toki pientä tasonnousua ehkä tuolla ARA:ssakin on ollut, mitä nyt Dirtfishissä raportoivat. Ehkä olisi otollinen aika läpimurrolle? Siellähän myös paikalliset ajaa paljon omien luokitusten mukaisilla autoilla joten jollain lisäluokilla pitäisi tuoda mukaan...

Argentiina on toki perinteinen rallimaa ja kai Meksikokin voidaan jo melkein 20 vuoden kokemuksella sellaiseksi laskea. Chileä toivoisin itse hienon tiestön vuoksi. Saudi-Arabian jättäisin itsekin mieluusti väliin, mutta ymmärrän toki että rahaa kisaan varmasti olisi tarjolla ja kuten DC sanoi, voisi olla tiestöltään erilainen.

Hurjalta myös kuulostaa suunnitelmat siitä, että puolet kaudesta olisi kaukokisoja.
 

Reinweib

Well-known member
Liittynyt
28.3.2013
Viestit
570
Sijainti
Piilosa
Hurjalta myös kuulostaa suunnitelmat siitä, että puolet kaudesta olisi kaukokisoja.
Tämä, yhdistettynä tämän hetkiseen tilanteeseen vähän kaiken suhteen, ja vaikka Meksikon osallistujalistaan parempinakin aikoina, toteaisin Fia:lle että hold your horses..

Mielenkiintoistahan se olisi nähdä kisa jenkeissä, ei siinä mitään.
 
Ylös