Formula 1 - 2022 - 18 - Japanin GP

CCMK

Well-known member
Liittynyt
9.11.2009
Viestit
14062
Katoin viaplayn lähetystä, sinä katsoit F1 TV:tä.

Selkeyttä olisi tuonnut last lap-kyltin näyttäminen final lap-grafiikan lisäksi.

Mites nämä asiat hoidettiin Roland Bruynseraeden aikana?
Silloin oli hyvin selkeä yksi aikajärjestelmä jota myös noudatettiin.

Punainen lippukin oli laki silloin. Se määritti myös vuosille 1987-1994 sen, että tuleeko nk. Yhteisaikakilpailu vai ei ja tietenkin myös kilpailun uudelleen aloittamisen tuloksettomaksi julistamisen jälkeen kahden kierroksen sisällä lähdöstä ja tietysti myös kisan lopettamisoikeuden kun tietty muu kierrosmäärä tuli täyteen pisteiden olemisesta puolikkaita tai ei.

Tarvittaessa näytettiin myös tuota kylttiäkin ja lisäksi heilutettiin valkoista lippuakin mikäli tarvetta oli selkeyden nimissä tai kellorajan pelossa, että saa vielä ajaa.

Vuodelle 1995 eli 'Rollen' jäähyväisvuodelle tietenkin ei ollut enää tuota nk. Yhteisaikakilpailun sääntöä kun siitä luovuttiin vuoden 1994 jälkeen ja Adelaide 1994 oli yleensäkin viimeinen mahdollisuus sille näkyä, mutta kun ei näkynyt niin Suzuka 1994 jäi viimeiseksi.

Harvoin mentiin kellolle 'Rollen' vuosina, mutta kun mentiin tai oltiin menemättä niin hieno oli kuitenkin sekuntikellografiikkakin kuvaruudussa!

Etenkin mikäli oli vuosille 1989-1993 näin kyse.

Jostain syystä tuo sekkari muuten vilahti Montrealissa 1992 vaikka silloin mitään erityistä pelkoa mennä kellolle ei lopulta ollut.
 
Ylös