GT/Protot 2020

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26531
Tällä viikolla on vahvistettu että Nordschleifella ajetaan neljän tunnin kisa 27.6. Yleisölle on pääsy kielletty. Veikkaan että paikallisessa ylijäämäkaupassa on kohta maastovaatteiden ja naamiointiverkon ostajia jonoksi.

Onkos tuota ennen jotain kisoja joita netistä näkisi?
 

Don Vito

Sekakäyttäjä
Liittynyt
2.3.2000
Viestit
3987
Sijainti
Event horizon
Burillakin tuo urakehitys on ollut vähän hitaan puoleista. Vuosikaudet tahkosi Suomessa FF1600 luokassa ja nyt sitten kilpailee TCR:ssa Saksan kansallisessa sarjassa sen sijaan että ajaisi WEC:ssa LMP luokassa. JJ:n ja Leksan (ja Hans Laineen) saappaat odottavat täyttäjäänsä. Tähdennettäköön tässä yhteydessä että omassa arvojärjestyksessäni LeMans 24h yleiskilpailun voitto on arvokkaampi kuin F1 mestaruus.
 

spotter90

Half Blind, Full Throttle
Liittynyt
8.9.2014
Viestit
3224
Sijainti
Helsinki
IMSA päästää paluukisaansa, joka myös ajetaan Daytonassa 5000 katsojaa, joista suurin osaa istuu pääkatsomossa. Rajallinen määrä pääsee infieldille.Kylläpä katsojista on pulaa, kun USA:n itsenäisyypäivänä ajetaan maan kolmen suurimman luokan kilpailu. NBC ratkaisee tv-ongelmansa näyttämällä Indy GP:n maanlaajuisesti ja Daytona 240-kilpailun NBCSN:llä tai NBC Sports Gold-striimauspalvelussa. Me ulkomaalaiset voimme turvautuvat IMSA TV:hen.
 

Silk Cut Jaguar

Super Moderator
Liittynyt
18.6.2007
Viestit
3502
Huomasin nyt että Vainio ei ole nimetty R-Motorsportin ohjelmaan GT World Challengeen. Sitä voi sitten spekuloida oliko suoritus- vai rahaperusteinen päätös, viime kauden autokaveri Hugo de Sadeleer kuitenkin jatkaa ja kyseessähän oli jonkinlainen junior entry.

Tällä hetkellä ei sitten vissiin muuta kuin CMorella kommentaattorina? Muita uutisia en löytänyt ja Instagramissakaan ei mitään kerrottavaa.
 
Ylös