Kokkausotsikko

Juskanen

Naisilleninen
Liittynyt
3.8.2003
Viestit
6598
Sijainti
lähiö
Pieniä kylmäsavulohileipiä
Pieniä katkarapuleipiä

Mustajuuri-suppilovahverokeittoa

Paahdettua ankanrintaa
Yrttimaustettuja lohkoperunoita
Vihersalaattia

Vadelmaa ja passionhedelmää kera mascarpone-vaahdon

**
Noilla mentiin tänään. Palan painikkeena Billecart-Salmonia ja hyvää pinot noiria Burgundista (Chateau Merseay tjsp) sekä jälkiruoan kanssa vadelmalla maustettu kuohuviinidrinksu. Maha on täynnä.
 

geiloord

Rajoittunut mieshenkilö
Liittynyt
17.4.2006
Viestit
1737
Sijainti
Suomi Finland
Pieniä kylmäsavulohileipiä
Pieniä katkarapuleipiä

Mustajuuri-suppilovahverokeittoa

Paahdettua ankanrintaa
Yrttimaustettuja lohkoperunoita
Vihersalaattia

Vadelmaa ja passionhedelmää kera mascarpone-vaahdon

**
Noilla mentiin tänään. Palan painikkeena Billecart-Salmonia ja hyvää pinot noiria Burgundista (Chateau Merseay tjsp) sekä jälkiruoan kanssa vadelmalla maustettu kuohuviinidrinksu. Maha on täynnä.
*tykkää*
 

Jr-

Maximum Attack
Liittynyt
29.3.2000
Viestit
14798
Sijainti
Saviseutu
En olis noin 20-15-vuotta sitten ikinä uskonut että paistetut silakat maistuu aivan persanan hyvältä (kiitos kouluruuan). Eilen ostin vähän niinku ex-tempore silakkafileitä. Tänään sitten käytin ne ruis/vehnäjauhoseoksen kautta ja paistoin voissa. Ne silakat loppu kesken persana, oli ne niin perhanan hyviä.
 
Viimeksi muokattu:

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Itsetehtyjä lihapullia pannulla tomattiliemessä kypsytettynä. Naminami. Ei pierettänyt.
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Pestoperunapastaa. Hyvää tuli taas vaikka itse sanonkin.
 

Örfil

Guest
Minäkään en osaa :( En pidä erityisemmin nakeista trai makkaroista, mutta haluaisin joskus laittaa miehille kunnollista nakki/makkarakastiketta. Mutta evo. Siitä ei tuu hyvää.
Iso makkara vaatii ronskit otteet, sitä pitää rillata kummaltakin sivulta kunnolla ja sen jälkeen se on ihan suuhunpantava :ahem:
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Mulla on joku karmea salmonellafobia. Broilerin palaset uuniin tungettuani piti taas melkein desinfioida koko keittiö. Ja kädet tulee pestyä moneen kertaan ja huolella.
Jos joku väittää pelkuriksi niin mä kyllä juoksen pakoon itkien.
 

Jr-

Maximum Attack
Liittynyt
29.3.2000
Viestit
14798
Sijainti
Saviseutu
Aijai sentään, eilen löytyi pari litraa kanttarellejä. Nams mitä herkkua :)
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Otetaan vastaa ruokavinkkejä siltä pohjalta, että pääraaka-aine on naudan paistijauheliha. Ei mitään kovin eksoottisia aineksia vaativaa tai tai vaikeaa tehtävää.
 
Ylös