Let's språka keeliä.

Jellinek

Banned
Sijainti
Tiimarin tasavalta
Gift?

Yes please. A gift is a pleasent present for me. :)
Nein danke, das ist toxisch für mich. :yuck:
Nej tack, det är toxisk för mig. :yuck:
-Englantilaiselle näköjään kelpasi myrkyllinen lahjani. :D

Betelgeuze

Well-known member
¡Hola!

Es un día muy ordinario en octubre. No tengo mucho que hacer actualmente. He continuado a estudiar la tema de mi pro gradu tesis, pero necesite a planearlo un poco más antes de comenzco a escribirlo realmente.

Estoy ya esperendo el viernes porque hay la carrera de Formula uno en Suzuka, en mi pista favorita segunda del calendario. Tengo hambre y necesito a hacerme algo que comer. Espaguetis es la comida que me gusta mucho. Voy cocinarlo. :)

Perdón, mi español no es muy bueno. Nunca lo he estudiado en algo escuela y entonces mi escribir seguramente tiene su faltas.

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Sijainti
Vantaa
Jah, see oli jälle laupäev labane vorst. Jah, see on veistel omavalitsustele asju õnnetu positsioon. See on mitte ei taha uskuda, et rohkem ma ei olnud süüa ülejäänud teod on näljane. Sunnitud võtma sama annust topelt sinepiga. Ma ei tea, kuidas nii näljane tulevad?

Külmik, külmik, kus see on? See on varastatud vahepeal kui ma oli kestnud juba mõnda aega võileibu ja kukkus selili.

Ma vabandan, kui olete näinud politseid? Jah, ma olen, on viimase aasta jooksul, iga päev, aga siis ma müüsin oma auto.

Ma nautisin lihtsalt laupäev täiesti maitsetu vorst võileiva. Pärast paari sekundi pärast, et ma läksin puhkama, nii et külmik oli varastatud.

Il Tempo Gigante

Darth Father
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

"Caut pentru prieteni. Ce înseamnă asta - îmblânzi "?

"Este un act de prea multe ori neglijat", spuse vulpea. "Aceasta înseamnă că pentru a stabili legături."

"Pentru a stabili legături?"

"Doar că,", a spus vulpea. "Pentru mine, ești încă nimic mai mult decât un băiețel, care este la fel ca o sută de mii de alte băieței. Și nu am nevoie de tine. Și tu, din partea ta, nu au nevoie de mine. Pentru tine eu sunt nimic mai mult de o vulpe ca o sută de mii de alte vulpi. Dar dacă m-ai îmblânzi, atunci vom avea nevoie unul de altul. Pentru mine, vă va fi unic în lume. Pentru tine, voi fi unic în lume ... . "

Vepe

Well-known member
Sijainti
Vantaa
Guten Abend! Ich möchte wissen, was haben Sie heute gemacht? Haben Sie viel Spaß gehabt?

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Sijainti
Vantaa
Saaremaa Tuulik on erilise mekiga hele ja mehine õlu, mis on ühtviisi meelt mööda nii saarlastele kui ka mandrimeestele. Eks sellepärast mandrimehed seda saarelt tündrite kaupa juba mäletamatutest aegadest kaasa toonud ongi. Hää õlu see Saaremaa Tuulik!

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Sijainti
Vantaa
Hapupiim on täidlase ja maheda maitsega jook toidu kõrvale ja toidukordale vahel joomiseks. Hapupiima paeb enne kasutamist kergelt loksutama.