Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / KESÄKAUSI 2015

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Liivijengiläiset riehuivat Finnairin lennolla - "Ei siinä uskaltanut oikein puuttua"Jengiläiset aiheuttivat häiriötä lauantaina kello 18.45 lähteneellä Finnairin lennolla Düsseldorfista Helsinkiin. Lennolla olleen matkustajan mukaan 6-8 miestä aloitti häiriköinnin noin 20 minuutin kuluttua siitä, kun kone nousi ilmaan.


- Jengiläiset haistattelivat lentoemännille tyyliin "Fucking bitch". He juoksivat pitkin koneen käytävää, rymistelivät vessanovea ja heittelivät karkkeja ympäriinsä, mies kuvailee.

Miehen mukaan matkustajat olivat peloissaan jengiläisten uhkaavasta käytöksestä. Hänen mukaansa häiriköineet miehet olivat isokokoisia ja tatuoituja.

- Heidän käyttäytymisensä oli levotonta ja uhkaavaa koko lennon ajan.

- Ei siinä uskaltanut oikein itse puuttua mitenkään tilanteeseen, kun ne miehet olivat niin rajun näköisiä. He eivät totelleet yhtään lentoemäntien käskyjä istua alas paikalleen.

Tönivät matkustajia

Matkustajan mukaan osalla jengiläisistä oli päällään Bandidos-moottoripyöräkerhon liivit.

- Loput miehistä laittoivat liivit ylleen, kun kone alkoi laskeutua.

Matkustajan mukaan osa jengiläisistä töni muita matkustajia poistuessaan lentokoneesta.

- Lentokentän sisäänkäynnin luona jengiläisiä oli vartija vastassa, hän ilmeisesti antoi puhuttelun miehille, matkustaja kertoo.

Finnair vahvistaa häiriökäyttäytymisen

Finnairin viestinnästä vahvistetaan Iltalehdelle, että kyseisellä lennolla ilmeni häiriökäyttäytymistä.

- Emme kuitenkaan lähde kertomaan sen tarkemmin asiakastietoja tai yksityiskohtia tapahtumista, toteaa Antti Miettinen Finnairin viestinnästä.

Häiriökäyttäytymisestä huolimatta kone pääsi laskeutumaan ajallaan kello 22 Helsinkiin.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015083120274823_uu.shtml

Mopopojillakin on paha olla kun purkautuu tuollaisena häiriökäyttäytymisenä.
 

Örfil

Guest
Jos joku ryöstää kotiasi aseella uhaten ja lyöt tätä vaikka lätkämailalla niin korvauksia tulee. Jos on mamu niin tuplatuomio.
Onko tästä ennakkotapauksia? Aseellisesta ryöstöstä ja siinä tilanteessa puolustautumisesta => sakkotuomio uhrille?
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Merkkeli taas vähän käskyttää. Lady Domina.

Saksalaislehti: Jos Suomi välttelee vastuuta siirtolaisista, turha odottaa apua Venäjää vastaan


Tiistai 1.9.2015 klo 07.00

  

Saksalaislehti Frankfurter Allgemeine kritisoi vastuuta turvapaikanhakijoista pakoilevia Itä-Euroopan maita.

Nummelassa järjestettiin maanantaina mielenilmaus pakolaiskeskusta vastaan.

Lehden päätoimittajakaartiin kuuluva Thomas Gutschker kirjoittaa sunnuntaina julkaistussa jutussa, että muutamat Etelä- ja Keski-Euroopan maat joutuvat kantamaan vastuun massoittain saapuvista turvapaikanhakijoista, siinä missä Itä-Eurooppa auttaa niin vähän kuin pystyy.

Kirjoituksen mukaan lähes puolet koko Euroopan turvapaikanhakijoista tulee Saksaan ja esimerkiksi Itävalta on ottanut tänä vuonna vastaan yhtä paljon turvapaikanhakijoita kuin 18 muuta jäsenmaata yhteensä.

Turvapaikanhakijoiden jakautumista eri Euroopan maihin voi vertailla myös The New York Timesin perjantaina julkaisemasta jutusta.

Frankfurter Allgemeinen Gutschker linjaa, että solidaarisuutta laiminlyövien Itä-Euroopan maiden kansalaisten - joihin hän laskee myös suomalaiset - on turha odottaa solidaarisuutta muilta hätätilan sattuessa.

- Konkreettisesti tämä tarkoittaa, että puolalaiset, romanialaiset ja baltit, mutta myös tsekit, slovakit ja suomalaiset voivat pitkässä juoksussa odottaa solidaarisuutta Venäjän uhkaa vastaan vain, jos he nyt ottavat vastatakseen osansa pakolaiskriisistä.

Gutschkerin mielestä Eurooppaan tarvitaan nykyistä sitovampi turvapaikanhakijoiden taakanjakomekanismi, joka sitoisi kaikki maat mukaan vastuunkantoon. Juuri EU:n itäiset jäsenvaltiot ovat vastustaneet ajatusta taakanjaon tasaamisesta.

Frankfurter Allgemeinen kirjoituksesta kertoi Suomessa ensimmäisenä Uusi Suomi.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Trustivapaa pelasti jälleen pahan Aakkos-kaupan pinteestä.:thumbup:

Raimo Tuominen oli kotonaan Paimiossa leikkaamassa pihan nurmikkoa, kun yhtäkkiä leikkurista loppui bensa. Hän lähti autolla vaimonsa kanssa läheiselle Tammisillan ABC:n huoltoasemalle hakemaan lisää bensaa.

Tuomisella oli mukanaan kanisteri, johon oli tarkoitus ostaa neljä litraa bensiiniä. ABC:llä oli käytössään vain kortti- ja seteliautomaatit, mutta Tuominen ei halunnut ostaa bensaa koko rahalla.

- Emmä millään olisi saanut neljän litran kanisteriin bensaa viidenkympin edestä. Olin vieläpä diesel-pakulla matkassa. Muutoinhan olisin pannut loput bensat autoon, hän kertoo.

Hän meni kysymään huoltoaseman kassalta, josko tämä voisi avata tankkauspisteen, jotta mies saisi tankattua bensaa kanisteriinsa.

Kassan työntekijä pyysi Tuomiselta henkilöllisyystodistusta. Tuomisella ei sellaista ollut mukana, sillä hän oli lähtenyt käymään huoltoasemalla nopeasti kesken ruohonleikkuun.

Huoltoaseman työntekijä ilmoitti, että ilman henkilöllisyystodistusta bensaa ei tipu. Määräykset kun ovat sellaiset.

Tuominen oli ihmeissään.

- Sanoin, että voin vaikka seisoa tässä panttina, kunnes kanisteri on täytetty. Tarjouduin myös antamaan hänelle pantiksi viidenkympin setelin, hän sanoo.

Työntekijä ei kuitenkaan heltynyt
.


Jonossakin naureskeltiin

Tuomisen takana jonossa olleet ihmiset kuulivat sananvaihdon ja rupesivat nauramaan tapahtumalle.

- Siellä oli tuttuja jonossa, ja he naureskelivat jo siinä. Yksi siellä sanoikin myyjälle, että "jos sulla on rahaa kädessä niin mikset sä voi avata sitä mittaria'", Tuominen päivittelee.

Hän kertoo, ettei viitsinyt järjestää asiasta kohtausta, koska hänen taakseen oli kertonut jonoa ja tuttavatkin olivat jo noteeranneet tapahtuman.

- Suoraan sanottuna rupesi kyllä hävettämään jo sen myyjänkin puolesta, kun porukka huutelee, että onko sulla ihan kaikki hei kotona.

Lopulta Tuominen ja hänen vaimonsa lähtivät ostamaan bensaa läheiseltä Teboililta, jotta nurmikko saatiin leikattua.


"50 euron setelin olisi pitänyt kelvata"

Turun Osuuskaupan ryhmäpäällikkö Tuomas Valanne harmittelee tapahtunutta.

- Uskon, että tässä on kyse kommunikaatioristiriidasta asiakkaan ja työntekijän välillä. Vaikuttaa vähän siltä, että on ymmärretty toista väärin, Valanne sanoo.


Hänen mukaansa asiakkaan 50 euron setelin olisi pitänyt käydä pantiksi.

- Sen olisi pitänyt kelvata, että asiakas jättää setelin kassalle siksi aikaa, kun käy tankkaamassa.

Panttikäytäntöä suositaan Valanteen mukaan sen vuoksi, että joskus huoltoasemilta varastetaan polttoainetta. Pantiksi annetaan monesti esimerkiksi juuri henkilöllisyystodistus, jota Tuomiseltakin oli pyydetty.
 

Örfil

Guest
Jotenkin tuli mieleen etupiirijako ja Ribbentrop -soppari.
Kuinka tuo nyt meni Merkelin piikkiin?

Aika suoraa uhkailua tuo teksti on, mutta tekstin mukaan erään, yhden, nimeltä mainitun päätoimittajan kynästä. Merkelistä ei ollut sanaakaan.

Lehdestä mainittua:
The F.A.Z. promotes an image of making its readers think. The truth is stated to be sacred to the F.A.Z., so care is taken to clearly label news reports and comments as such.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Tämä yhteisen EU:mme politiikka on tyyliä: otatko iskun päähän vai mahaan?

Toki rahat viedään ensin.
 

Örfil

Guest
EU:ta ja tuota yhtä kirjoittajaa ei nyt kannata linkata 1:1:teentoista.
 

Örfil

Guest
Höh, minulle tuli mieleen historiallinen sopimus. En pannut Merkelin piikkiin. Sentään kaksinkertainen Superbike -maailmanmestari.
Kommentoin itse asiassa samalla orkkispostausta, jossa se linkattiin Merkelin "syyksi".

Mutta Ribbentropp-sopimus oli silti kyllä vähän kaukaa haettu. Siinä sovittiin enemmän ja vähemmän hyökkäyssodasta ja alueiden uusjaosta.
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81528
Sijainti
Far enough
Unkarin kautta saapui eilen Wieniin lähemmäs 4000 Syyrian pakolaista junalla, useimmat tosin jatkoivat matkaa Saksaan, joka irtisanouttaan Dublinin sopimuksen noudattamisesta, on luvannut ottaa kaikki pakolaiset vastaan riippumatta siitä, mihin EU:n maahan he ensimmäisenä ovat saapuneet. Alkaa olla jokapäiväistä kauraa radiossa annetut ilmoitukset, että motari on osittain suljettu, koska siellä haahuilee isompi kasa ihmisiä. Tänäänkin radion mukaan reilu 30 ihmistä jalkaisin keskellä Autobahnaa tossa vähän Wienin ulkopuolella, joku salakuljetusporukka taas purkanut lastinsa tien varteen, tällä kertaa onneksi pysyivät hengissä. Jotenkin epätoivoinen tilanne täällä tällä hetkellä. Itävaltahan on tähän mennessä ottanut vastaan pakolaisia saman verran kuin 18 EU:n jäsenmaata yhteensä. Vuoden alussa veikkailivat pakolaisia saapuvat maahan 50 000, hieman myöhemmin korjasivat luvuksi 70 000, heinäkuussa tiedettiin ettei tuokaan tule riittämään ja oltiin sitä mieltä, että todellinen luku on pikemminkin 80 000, mahtaneeko tuokaan riittää. Alkaa olla asianmukaisten majoituspaikkojen järkkääminen jo aika helvetin hankalaa :nope:

Suomessakin näköjään otettu kantaa ongelmaan


Vaikeita asioita :thumbfh:
 
Ylös