Tiede ja uskonto eivät ole yhteensopivia.Tiedeusko :ahem:
Science will win, because it works - Stephen Hawking
Tiede ja uskonto eivät ole yhteensopivia.Tiedeusko :ahem:
Science will win, because it works - Stephen Hawking
En ymmärrä miten tuo horjuttaa uskoa tieteeseen.Tiedeusko :ahem:
Täytyy muistaa kommentoida tähän, kun olen koneella.En ymmärrä miten tuo horjuttaa uskoa tieteeseen.
Ai dialyysissä?Täytyy muistaa kommentoida tähän, kun olen koneella.
.Lusikkamutka koostuu oikeastaan profiililtaan kahdesta samanlaisesta mutkasta joiden tarkoitus on hidastaa kuljettajaa ja ilman muuta Lusikkamutka on haastava paikka, mutta toisaalta taas niiden kahden samanlaisen mutkan puskevuus luonnollisessa kulmassaan suorastaan jopa auttaa mutkat oikealla tavalla ajavaa kuljettajaa saamaan ehkäpä kalenterin osalta lähes helpoiten ylimääräistä nopeutta juurikin Suzukan radan todella pitkälle ja kaartuvalle takasuoralle jossa mielenkiintoisena osuutena on tietenkin vielä 130R-mutka ja sitten onkin enää vain yksi mielenkiinnon kohde jäljellä...
Seuraava lause?CCMK sanoi:ja sitten onkin enää vain yksi mielenkiinnon kohde jäljellä
Sinun ja minunkin pitää uskoa monissa tieteen asioissa vain tiedemiehen sanaan. Esim. kvanttiteleportaatiossa sun vaan täytyy uskoa että näin on. Tai että saman ilmiön osalta ajan suunta voi muuttua. Mitenkään itse et voi niitä todeta ja arkielämän perusteella tuota teleportaatiota ei uskoisi kukaan tapahtuvankaan.En ymmärrä miten tuo horjuttaa uskoa tieteeseen.
Niin olikin, mutten jaksanut kaivaa esiin, että missä T&A:n numerossa se esimerkiksi oli vuonna nolla tai jotain.Eikä tuo ole edes mikään uus juttu vaan aika vanha.
Siis jo esim. elokuva Matrix käsitteli jo tätä täysin samaa aihetta. Se, että nyt tiedemiehet siitä puhuu ei tee siitä todellisempaa kuin ennenkään. Meillä ei ole edelleenkään mitään todisteita asiasta. Tämä on kaikki pelkkää spekulaatiota. Yksi lukuisista mahdollisuuksista ja jopa ihan järkeen käypä sellainen.Sinun ja minunkin pitää uskoa monissa tieteen asioissa vain tiedemiehen sanaan. Esim. kvanttiteleportaatiossa sun vaan täytyy uskoa että näin on. Tai että saman ilmiön osalta ajan suunta voi muuttua. Mitenkään itse et voi niitä todeta ja arkielämän perusteella tuota teleportaatiota ei uskoisi kukaan tapahtuvankaan.
Ja onpa niinkin käynyt, että vallassa oleva hyvinkin vahva teoria on osoittautunut puutteelliseksi tai vääräksi. Silloin usko on ollut väärä.
Niin olikin, mutten jaksanut kaivaa esiin, että missä T&A:n numerossa se esimerkiksi oli vuonna nolla tai jotain.
Lomittumisesta on tehty ainakin yksi onnistunut koe, siitä on muutama vuosi aikaa.Siis jo esim. elokuva Matrix käsitteli jo tätä täysin samaa aihetta. Se, että nyt tiedemiehet siitä puhuu ei tee siitä todellisempaa kuin ennenkään. Meillä ei ole edelleenkään mitään todisteita asiasta. Tämä on kaikki pelkkää spekulaatiota. Yksi lukuisista mahdollisuuksista ja jopa ihan järkeen käypä sellainen.
Nii? Miten tuo nyt liittyy tuohon artikkeliin minkä itse jaoit. Siitä on nyt kyse.T
Lomittumisesta on tehty ainakin yksi onnistunut koe, siitä on muutama vuosi aikaa.
Se liittyi edelliseen eli teleportaatioon, lomittumiseen, jotka ovat samaa asiaa ja niiden esimerkinomaiseen käyttöön siitä, kuinka tieteenkin osalta vaaditaan uskoa.Nii? Miten tuo nyt liittyy tuohon artikkeliin minkä itse jaoit. Siitä on nyt kyse.
Jo toissapäivänä Joukahainen viittasi siihen mikä erottaa tieteen uskonnosta. Toiseen on järkevä syy uskoa, toiseen ei. Tiede toimii. Se laittaa koneet pyörimään. Se vie ihmisen kuuhun. Kvanttimekaniikka on täydellisen käsittämätöntä siansaksaa niin kauan kuin keksitään kvanttitietokone ja siitä tulee meille arkipäivää. Silloin kun sähkö löydettiin se oli kaikille ihmeellistä taikuutta. Nykyään sähkö on niin arkipäivää, että mikään ei toimi ilman sitä.Se liittyi edelliseen eli teleportaatioon, lomittumiseen, jotka ovat samaa asiaa ja niiden esimerkinomaiseen käyttöön siitä, kuinka tieteenkin osalta vaaditaan uskoa.
Koitin luoda aasinsiltaa uskonnon ja tieteen välille ja mielestäni omat pointsini siinä nyt toin kertaalleen esille.
Kyllähän Newtonin painovoimateoriankin perusteella voidaan tehdä ratalaskentaa, mutta se ei ole täysin oikea silloin, kun aletaan touhuta GPS satelliittien kanssa. Tiede on paras likiarvo sille, mitä näemme ja koemme tällä hetkellä, mutta ei absoluuttinen, eksakti totuus. Tiede ei edelleenkään pysty selittämään kaikkea ja mitäpäs jos päädymme joskus siihen tilanteeseen, että olemmekin simulaatio?Jo toissapäivänä Joukahainen viittasi siihen mikä erottaa tieteen uskonnosta. Toiseen on järkevä syy uskoa, toiseen ei. Tiede toimii. Se laittaa koneet pyörimään. Se vie ihmisen kuuhun. Kvanttimekaniikka on täydellisen käsittämätöntä siansaksaa niin kauan kuin keksitään kvanttitietokone ja siitä tulee meille arkipäivää. Silloin kun sähkö löydettiin se oli kaikille ihmeellistä taikuutta. Nykyään sähkö on niin arkipäivää, että mikään ei toimi ilman sitä.
Niin? Sitten se luoja olisi olemassa. Sitten vasta olisi joku syy uskoa luojaan.Kyllähän Newtonin painovoimateoriankin perusteella voidaan tehdä ratalaskentaa, mutta se ei ole täysin oikea silloin, kun aletaan touhuta GPS satelliittien kanssa. Tiede on paras likiarvo sille, mitä näemme ja koemme tällä hetkellä, mutta ei absoluuttinen, eksakti totuus. Tiede ei edelleenkään pysty selittämään kaikkea ja mitäpäs jos päädymme joskus siihen tilanteeseen, että olemmekin simulaatio?
Sitten on pakko todeta että meillä on luoja, emmekä ole sattuman tulos.
No voi jumalauta.Poikani, pysy lujana uskossasi :ahem: sillä en jaksa nyt rautalankaa enempää taivuttaa. "Rajansa se on rautalangan taivuttamisellakin" sanoi nimittäin Pulliainen, kun keikka meni ylipitkäksi.