Niinhän jokainen omasta mielestään.Kyynikkona on kivaa. Mutta onneksi mä oon ainakin ollut koko ajan realisti.
Mä en ainakaan odota kuuta taivaalta. Sen verran kusisessa paikassa on.Niinhän jokainen omasta mielestään.
Jokohan nyt viedään viimeistä veljestä. :doubtful:Senaattori Ted Kennedy sai sairaskohtauksen lounastilaisuudessa ja hänet on kiidätetty sairaalaan. Ironisen asiasta tekee sen, että vain vähän ennen tilaisuuden alkua hänen poikansa ehti kehua isänsä olosuhteisiin nähden hyvää kuntoa.
Aika näyttävä lähtö tulis Teddylle.Jokohan nyt viedään viimeistä veljestä. :doubtful:
Edward Kennedy on 76 vuotias ja hänellä on aivosyöpä. En oikein jaksa keksiä mitä näyttävyyttä hänen "lähdössään" voisi olla -tapahtui se sitten koska tahansa :doubtful:Aika näyttävä lähtö tulis Teddylle.
Tai sit autossa oli kaksoisolentokin, joka tuli sitten kävelemään kadulle.Hurja näky kun Obama aloitti paraatin nousemalla autosta ja kävelemällä kadulla useiden satojen metrien ajan käsi kädessä vaimonsa kanssa. Ihmiset huusivat niin kovaa, ettei paraatin soiton aloituksesta kuulunut pihaustakaan.
Ennakkotietojen mukaan tuota kävelyä ei pitänyt paraatiin sisältyä turvallisuussyiden takia. Yleisön into on hurja siinäkin mielessä, että lämpötila on pakkasen puolella, ja he ehtivät odottaa paraatia avainpaikoilla jopa 12 tuntia.
No lähinnä meinasin, että jos kuolee Obaman virkaanastujaispäivänä kaikkien koettelemusten jälkeen. Kaatuisi ns. saappaat jalassa.Edward Kennedy on 76 vuotias ja hänellä on aivosyöpä. En oikein jaksa keksiä mitä näyttävyyttä hänen "lähdössään" voisi olla -tapahtui se sitten koska tahansa :doubtful:
Meni ameriikalla paremmin kun Bili laittoi talouden kuntoon. Toki laittoi George W:eekin, mutta epä-etuliitteellä varustettuna.On tää ainaki suuri voitto mustaihosille. Clintonin aikakaudella maailmassa meni paremmin ja hänhän oli demokraatti.
HS sanoi:Obaman ensimmäinen tärkeä laki puuttui palkkasyrjintään
29.1.2009 17:56
A A
Pekka Mykkänen
Helsingin Sanomat
Pablo Martinez Monsivias / AP
Yhdysvaltain presidentti Barack Obama halasi Lilly Ledbetteriä ennen tämän nimeä kantavan lain allekirjoitusta Valkoisessa talossa.
Washington. Yhdysvaltain uusi demokraattipresidentti Barack Obama allekirjoitti torstaina ensimmäisenä merkittävän lakinsa. Se laajentaa naisten ja muidenkin oikeutta taistella palkkasyrjintää vastaan.
Lain läpimeno oli voitto naisaktivisteille sekä ay-väelle ja alleviivasi, kuinka Yhdysvaltain politiikka siirtyi selvästi vasemmalle viime marraskuun vaalien seurauksena.
Republikanipresidentti George W. Bush ja senaatin republikaanit estivät lain läpimenon aiemmin.
Lain nimessä ja taustalla on alabamalainen eläkkeelle jäänyt Lilly Ledbetter, 70, joka työskenteli alipalkattuna 19 vuotta Goodyear-rengasyhtiössä.
Ledbetter oli paikalla Valkoisessa talossa, kun Obama allekirjoitti lain. Ledbetterin kohtalo otettiin usein esiin Obaman ja muiden demokraattien vaalikampanjoissa viime vuonna.
"Meidät on kaikki luotu samanarvoisiksi – – työpaikoillamme ei ole toisen luokan kansalaisia", Obama sanoi Ledbetter vierellään.
Ledbetter hävisi vuosien oikeustaistelun Goodyear-rengasyhtiötä vastaan 2007, kun korkein oikeus päätti äänin 5–4 naisen valittaneen liian myöhään palkkasyrjinnästään. Oikeuden mukaan hänen olisi pitänyt haastaa yhtiö oikeuteen 180 päivän sisällä ensimmäisestä syrjivästä palkkashekistään alkaen.
Uuden lain mukaan työntekijä voi nostaa oikeusjutun 180 päivän sisällä viimeisestä syrjivästä palkastaan.
Yhdysvaltain väestöhallinnon laskelman mukaan amerikkalaisnaisten palkat ovat keskimäärin 78 prosenttia verrattuna samaa työtä tekevien miesten palkkoihin.