Formulanomi
Seksikäs rumä kääpiö
Vapaa-ajan kalastajan/veneilijän unelmapaikka. Huh. Tollaisen paikan kun saisi, mutta ei näillä masseilla.
Vapaa-ajan kalastajan/veneilijän unelmapaikka. Huh. Tollaisen paikan kun saisi, mutta ei näillä masseilla.
Komp.Tollaisen paikan kun saisi, mutta ei näillä masseilla.
Mistä tuo kuva on?Vai pikkuveli. Siinä isossa on se mökki takana. Tai ainakin oli.
tuollaisesta nettiosoitteesta http://www.kotiposti.net/tlaine/images/305b.jpgMistä tuo kuva on?
Se ei ole tärkeintä - kuviahan on netti pullollaan - vaan onko kyseessä Jone itse?tuollaisesta nettiosoitteesta http://www.kotiposti.net/tlaine/images/305b.jpg
Tuolta Ylen nettisivulta http://yle.fi/uutiset/oron_linnakesaari_avautuu_saaristomeren_kansallispuiston_helmeksi/6933519Se ei ole tärkeintä - kuviahan on netti pullollaan - vaan onko kyseessä Jone itse?
Onko isä hengissä vai vainaa?Kun henkilö luopui isänsä perinnöstä, luopuiko hän samalla myös vielä elossa olevan isänsä isän tulevasta perinnöstä?
Vainaa.Onko isä hengissä vai vainaa?
Siinä tapauksessa ei luovu, ellei ole erikseen ilmoittanut myöskin isovanhempien perinnöstä luopumisesta.Vainaa.
Ok.Siinä tapauksessa ei luovu, ellei ole erikseen ilmoittanut myöskin isovanhempien perinnöstä luopumisesta.
Ja myyty pois. Yllättävän nopeasti meni.
Eip. Ruotsinkieliselle.Möikö venäläisille? Nehän ostaa tollasia strategisia kohteita.
Ne on inkeriläisiä.Venäjän ruotsalaisille?
Inkeri eli Inkerinmaa (ven. Ижорская земля, Ižorskaja zemlja, ven. Ингрия, Ingrija tai Ингерманландия, Ingermanlandija, viroksi Ingeri tai Ingerimaa, ruots. Ingermanland) on Luoteis-Venäjällä sijaitseva historiallinen alue, joka nykyisin kuuluu Pietarin kaupunkiin ja sitä ympäröivään Leningradin alueeseen. Noin 15 000 neliökilometrin laajuinen alue ulottuu pohjoisessa Rajajokeen, lännessä Narvajokeen ja Laukaanjokeen sekä idässä Laatokkaan ja Lavajokeen.
Inkeri on saanut nimensä ruotsalaiselta prinsessa Ingegerdiltä, joka meni naimisiin Novgorodin ruhtinas Jaroslav I Viisaan kanssa vuonna 1019. Eymundin saagassa kerrotaan, että Ingegerd sai Jaroslavilta myötäjäislahjaksi Laatokanlinnan ja siihen liittyvät maat.[1] Siitä lähtien aluetta on kutsuttu nimellä Inkeri (Inkerinmaa eli Ingegerdin maat).
Inkeri oli itämerensuomalaisiin kansoihin kuuluvien vatjalaisten ja inkerikkojen kotimaa. Myös itäslaavilaista väestöä levittäytyi alueelle jo ensimmäisen vuosituhannen lopulla. Inkeri kuului vuonna 1617 solmitusta Stolbovan rauhasta aina suureen Pohjan sotaan saakka Ruotsin valtakuntaan. Sinä aikana alueelle muutti paljon suomalaisia, joiden jälkeläiset tunnetaan inkerinsuomalaisina eli inkeriläisinä.