Kotipizza lähinnä, niin siitä tullut haettua silloin tällöin. Nykyisin ollut pakko ottaa puolijuustolla, kun tuntuu kuin olisivat lisänneet juuston määrää normiannokseen, vieläpä korvanneet juurikin joltakin ihme korvikkeelta maistuvalla. Onneksi on vaihtoehtoina etnisten pizzerioita, mistä saa kolibakteereja ja karvoja.Suomessa saa usein kasan toisiinsa sopimattomia limaisia aineksia jonka alla ohut raaka taikinalevy. Kaiken päällä törkeä määrä venyvää juustokorviketta. Tuotteen voi parhaiten syödä lusikalla jos maistuu.
Kop. Milloin mitenkin. Menee ohuet- ja pannupizzatOlen yrittänyt pari päivää miettiä onko mulla jotain ehdottomia vaatimuksia pitsapohjan suhteen ja näyttäs siltä, ettei ole. Ei myöskään pizzapohjaa koskien. Kannatan kuitenkin pitsapohjia, koska ilman niitä pelkkien täytteiden syöminen olisi vaivalloista.
Tämän kovin moni mies on toivonut kovin monelle naiselle kelpaavan vuosien saatossa.Puolipaksu ja puolipehmeä on niin hieno fraasi että vastasin sen.
Komp! Vedettii sellanen pizzataxin americaano viime Pe puokkiin kauniin naisen seurassa(kaverin) ilman sinihomejuustoa. :ahem:Puolipaksu ja puolipehmeä on niin hieno fraasi että vastasin sen.
Extra kinky!Komp! Vedettii sellanen pizzataxin americaano viime Pe puokkiin kauniin naisen seurassa(kaverin) ilman sinihomejuustoa. :ahem:
Söit sitten pizzaa kaverin naisen seurassa?Komp! Vedettii sellanen pizzataxin americaano viime Pe puokkiin kauniin naisen seurassa(kaverin) ilman sinihomejuustoa. :ahem: