Rallipäiväkirja

Sörsselsön

Kui hianoo se sit on?
Liittynyt
28.10.2013
Viestit
3929
Sijainti
Parc Fermé
Itse olen elännyt siinä käsityksessä että ei noilla kameroilla tee mitään kun ei ole salasanaa ja omistaja näkee kameran liikkeet GPS kartasta?
Voisi myös luulla et kamera ilman akkua yms lataushilppeitä on vähän haastavaa saada kaupan... tai herää epäilys ainakin jos moinen oisi myynnissä.

Ilmeisesti toinen kameroista oli löytänyt pätkän maaliin jonkun kilpailijan toimesta.

jollain medialiiviläiselläkin oli vähän tuuria matkassa...
 

henkka_ok

penkkapelle
Liittynyt
24.9.2008
Viestit
888
Sijainti
Etelä-Pirkanmaa
Viru Ralli 2020, SS2/4, 5, 7

Kakkosen maalissa runsaasti pikku äksöniä (nämä löytyy likimain joka klipiltä). GAZin nostotalkoisiinkin pääsi! Vitosella enimmäkseen suomalaisten kansoittama paikka, ei mainittavia suorituksia mutta leppoisaa jorinaa tuttujen kanssa pitkän tauon jälkeen. Rakveren kaupunkipätkällä paikallista yleisöä runsaasti, ralli ja varsinkin OT tuntui kiinnostavan. Pätkät varsin pienellä alueella ja varsinaisia ruuhkia ei ollut, vaikka parkkiletkat olikin pitkiä ja yleisöä liikkeellä hyvin myös metsässä.

Tuosta vielä aiempien klippien jatkoksi kaupunkipätkältä poimitut tilanteet: www.youtube.com/watch?v=20SyIbUkH-c ja www.youtube.com/watch?v=HxzBAyFsNfk
 

Kenda

Well-known member
Liittynyt
11.10.2015
Viestit
2639
Sijainti
Muualla
Eilen Laitilassa harjoituskilpailua seurailemassa, pikku sadekuuro tuli mutta muuten ihan ok keli. Ei ainakaan pölystä ollut kiusaa. Pikku videonpätkä ajeluista ->
 
Ylös