Ralliuutisia, vol 2

Don Vito

Sekakäyttäjä
Liittynyt
2.3.2000
Viestit
4722
Sijainti
Event horizon
Käytännössä tuo meni niin, että Millener & Wilson totes että heillä ei enää oo mitään käyttöä Suniselle. Ajakoon missä tykkää loppukauden mutta M-Sportilla vain maksavana asiakkaana.
 

nordic man

Well-known member
Liittynyt
9.5.2009
Viestit
3488
Ei varmaan vaan katsottu järkeväksi enää. Toivottavasti löytää paikan jostain vielä. Vaikka ikää "jo" 27 vuotta niin ei se rallissa mikään paha ole. Potentiaalia on rutkasti mutta toki tämä kausi olikin katastrofi.
 

Fiesta

Ralliperuna
Liittynyt
1.7.2011
Viestit
1394
Sijainti
Porvoo
Ja sama itsellä. Miksi erota kesken kauden jos sopparia on jäljellä. Ellei Yaris ja Hybridi testit. Olisko niin että EP:n kanssa ei nähdä kuin ensi kausi mutta Teemun kanssa olisi enemmän tulevaisuutta? Tekisi ns. Evansit.
 

DC

Helsingin UA
Liittynyt
27.10.2010
Viestit
5219
Sijainti
Suonionkatu 1 C
Reilu puoli vuotta liian myöhään... Oli kallis kausi.
Joo, kalenterivuotta on toki jäljellä, mutta kovin paljon vähempää ei olisi voinut Suniselle käteen jäädä kaudesta 2021, JOS se tähän päättyy. Käytännössä osakkeet laskivat jokaisessa ajetussa rallissa - tai jos eivät laskeneet, niin eivät ainakaan myöskään nousseet.

Kontrasti on aika karu, jos ajattelee, että Suninen ja Lappi olivat about samalla viivalla kauden 2020 jälkeen. Toinen on ajanut kaksi MM-rallia ja on yleisesti pidetty parhaana ehdokkaana Toyotalle ensi kaudeksi ajamaan ne kisat, joihin Mestari ei jaksa lähteä. Toinen on ajanut "vähän" enemmän kisoja, mutta kovin suosittu mielipide ei ole viedä Sunista yhdellekään WRC-jakkaralle.

Ei voi välttyä pohtimasta, mikä olisi tilanne, jos Suninen olisi ajanut edes jonkinlaisen WRC2-ohjelman vaikka Skodalla?
 

Ojarumpu

Synkkä EI rallille
Liittynyt
23.4.2019
Viestit
636
Ai että mikä peliliike se muuten olisikin. Jyskälään vuokra-Yaris alle, pulinat pois ja näytöt tiskiin. Olisi Jouhkilta "katson ja korotan" tyyppinen siirto.
Tämä olisi aivan upea juttu, mutta vähän epäilen ettei pelimerkit vain millään riitä. Eiköhän Teemu sentään jollain R5:lla viivalla nähdä.
 

Bullet Tooth Tony

Well-known member
Liittynyt
24.9.2016
Viestit
291
Kova käänne, joskin samalla loogisesti ajatellen molemmin puolin paras mahdollinen ratkaisu.

Myös omassa pelikirjassani on ihan fifty-sixty, nähdäänkö Teemua enää koskaan pääluokassa MM-tasolla.
 

delorean

Well-known member
Liittynyt
30.1.2009
Viestit
3177
Sijainti
JKL
Tojotallahan autoja Jyskässä on riittävästi. Kausi loppuu ja ensikaudella niillä ei enää ajeta joten kilsat voi ajaa huoletta pois kaikista autoista. Rahalla niitä tuskin saa vuokrattua mutta jos A. Toyoda haluaa tehdä Suomessa nykyisen Yariksen Grande Finalen ja ottaa kaikki kynnelle kykenevät autot mukaan kisaan niin sitten se olisi mahdollista...
 

delorean

Well-known member
Liittynyt
30.1.2009
Viestit
3177
Sijainti
JKL
Kyllä mä uskoisin että Jouhkilla on sen verran hyvät välit tallipäällikköön, että tämmönen järjestyy sopivalla rahasummalla...
Tätä vähän tarkoitin... Vaikka mulla olis miljardi niin tuskin autoa saisin. Mutta jos olosuhteet ja ihmiset on oikeat niin kaikki on mahdollista... Jännä nähdä miten käy...
 

Reinweib

Vetohenkilö
Liittynyt
28.3.2013
Viestit
942
Sijainti
Piilosa
Kammohurja meininki ja älyjännät paikat. Ei liene sattumaa että tämä sai päätöksensä muutama päivä ennen Jyskälän ilmoittautumisen umpeutumista. Kisa on kumminkin niitä josta Teemulta voisi odottaa tuloksia, niitä ei välttämättä R5 Fiestalla tehtäne.

Ei muuten näyttänyt ylittävän Ylen Urheilu-uutisten kynnystä..
 

Bullet Tooth Tony

Well-known member
Liittynyt
24.9.2016
Viestit
291
Huomioiden Teemun luotettavuuden kuluneella kaudella, kertoimet lienevät melkoisen matalat keskeyttämiselle perjantaina tai viimeistään lauantaina uudella (vanhalla) Yariksella siinä oikeasti viimeisessä kisassa, jossa on pakko yrittää näyttää.
 
Ylös