Ruoka (& juoma) 2012

maradona

Resistive User
Liittynyt
6.3.2005
Viestit
4616
Sijainti
Me seisotaan hattu kourassa maailman reunalla
Tilasin tuossa kokeeksi joensuulaisessa ravintola La Barressa sellaista juomaa kuin Fireball. Listassa mainostettiin kanelilla maustettuna viskinä. Kyllä sillä ei ollut viskin kanssa mitään muuta samaa kuin väri. Puolet join ja sitten totesin että anti olla. Laseja hakenut työntekijä kun kysyi että millaista oli niin sanoin että ihan hirveetä.
 

sammyosammy

Senior Citizen
Liittynyt
12.6.2010
Viestit
5925
Sijainti
Out Of Bounds
Tilasin tuossa kokeeksi joensuulaisessa ravintola La Barressa sellaista juomaa kuin Fireball. Listassa mainostettiin kanelilla maustettuna viskinä. Kyllä sillä ei ollut viskin kanssa mitään muuta samaa kuin väri. Puolet join ja sitten totesin että anti olla. Laseja hakenut työntekijä kun kysyi että millaista oli niin sanoin että ihan hirveetä.
Elmossa tekivät Joulun hujakoilla glögin tuohon tärpättiin. Jaiks, kerta-annos riitti cinnamon-shittiä...
 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
Tuli tilattua frutti di mare pastaa aiemmin päivällä tänään tosiaan kings cornerista. Hyvää oli! :)
 

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
Ajattelin jonain päivänä kokeilla laittaa kieltä, olisi uusi aluevaltaus. Kerran eläessäni vain muistan kieltä syöneenkin.

Porsaan kieltä vissiin on aika hyvin kaupoissa? Keitellä kai saa muutaman tunnin? Parhaat kielirepetit vain tiskiin. :tongue:
 

Mehe Rienarsuo

Lupaavin tulokas
Liittynyt
9.3.1999
Viestit
20163
Sijainti
Konnektikuti
Ajattelin jonain päivänä kokeilla laittaa kieltä, olisi uusi aluevaltaus. Kerran eläessäni vain muistan kieltä syöneenkin.

Porsaan kieltä vissiin on aika hyvin kaupoissa? Keitellä kai saa muutaman tunnin? Parhaat kielirepetit vain tiskiin. :tongue:
Naudan kieltä on tullut keiteltyä ja se on erinomainen raaka-aine. Possun kieltä on ole keittänyt.

Keität vaan hitaasti miedolla tulella. Vesi saa olla maustettua kuten haluat, mutta ei suolattua. Ei pehmene silloin kieli ikinä. Tunteja menee keittämiseen.

Sit vaan kuorit ja viipaloit ja suolaat tarjolle. Soosi kylkeen.

Soosiksi käy melkein mikä vaan. Perinteisesti vähän hapokkaat soosit on aika soivia kielen kumppanina ja piparjuurikermahan on legendaarinen.
 

lfb

Flavio
Liittynyt
8.2.2004
Viestit
9965
Sijainti
Helsinki
Viime kesänä tuli kieltä maistettua, kun duunipaikan ruokalassa sitä oli tarjolla. Naudan puhe-elin oli kai kyseessä. Maku oli ihan jees, mutta koostumus oli sen verran erikoinen, että ihan ykkösherkuksi ei kieli mun listoilla noussut.
 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
Päivällä kanasalaattia. Nyt tonnikalasalaattia. :ahem:
 
Ylös