oldez
Well-known member
- Liittynyt
- 14.3.2003
- Viestit
- 19491
Rommiksi tämä kai määriteltäisiin, vaikka viskinä myydään. Sain tämän thaimaan tuliaisina. Jotain maissi, riisi-pohjaista tislettä...Mitä tuo on? Blended spirits... ?
Rommiksi tämä kai määriteltäisiin, vaikka viskinä myydään. Sain tämän thaimaan tuliaisina. Jotain maissi, riisi-pohjaista tislettä...Mitä tuo on? Blended spirits... ?
Elmossa tekivät Joulun hujakoilla glögin tuohon tärpättiin. Jaiks, kerta-annos riitti cinnamon-shittiä...Tilasin tuossa kokeeksi joensuulaisessa ravintola La Barressa sellaista juomaa kuin Fireball. Listassa mainostettiin kanelilla maustettuna viskinä. Kyllä sillä ei ollut viskin kanssa mitään muuta samaa kuin väri. Puolet join ja sitten totesin että anti olla. Laseja hakenut työntekijä kun kysyi että millaista oli niin sanoin että ihan hirveetä.
Naudan kieltä on tullut keiteltyä ja se on erinomainen raaka-aine. Possun kieltä on ole keittänyt.Ajattelin jonain päivänä kokeilla laittaa kieltä, olisi uusi aluevaltaus. Kerran eläessäni vain muistan kieltä syöneenkin.
Porsaan kieltä vissiin on aika hyvin kaupoissa? Keitellä kai saa muutaman tunnin? Parhaat kielirepetit vain tiskiin. :tongue:
Illemmalla tonnikanasalaattia.Päivällä kanasalaattia. Nyt tonnikalasalaattia. :ahem:
Piparjuurikermaa!Mitähän sitä tekis ruokaa.
Ei oo juurikaan piparjuurta, eikä taida olla kermaakaan.Piparjuurikermaa!
Kalapuikkoja ois, mutta niistä ei kai oikein saa sitä vaaran elementtiä esiin?Pallokalaa.
No ei!Illemmalla tonnikanasalaattia.
Vaaran elementti on luonteen heikkoutta!Kalapuikkoja ois, mutta niistä ei kai oikein saa sitä vaaran elementtiä esiin?
Aseta pakkaus viikoksi pöydälle ja syö vasta sitte. Köyhän miehen pallokala!Kalapuikkoja ois, mutta niistä ei kai oikein saa sitä vaaran elementtiä esiin?