Suomen MM-rallin 2022 reittispekuloinnit

AnttiL

Route Enthusiast
Liittynyt
25.12.2010
Viestit
9360
Sijainti
Lake City
Mattilassa on hyviä tiukkoja mutkia, ylityksiä ja näkemäesteisiä paikkoja, mutta toisaalta myös pitkiä suoria tai täysiä ajettavia osuuksia. Lisäksi yhtä ja samaa tietä ilman rytminvaihdosta (toisaalta niin on Savokin)
 
Viimeksi muokattu:

markot

Well-known member
Liittynyt
20.5.2005
Viestit
3726

Tossa muuten toi Mattilan ”reccevideo” 10 vuoden takaa. Koskahan tuolla on viimeksi rallia ajettu, 2009 Waltikassa? Jonkin verran WRC-testejä myöhemminkin.
Voi jestas mikä pätkä! Ton kun saisi Savon jatkoksi...
 

arskar1970

Well-known member
Liittynyt
14.10.2012
Viestit
135
Mattilasta löytyis runkipaikkaakin, kun ajettais vetomiehet. Siellä on esim. Kummeli Silvennoisen paikka, joka aina tarjoaa jotain tai vähän enemmänkin.
 

AnttiL

Route Enthusiast
Liittynyt
25.12.2010
Viestit
9360
Sijainti
Lake City
Se on totta, mutta ehkä näille uusille autoille saatetaan koittaa vähän nopeempaa baanaa..ehkä. Västilän alkuosa on kieltämättä hankala, mutta keskiosaan saisi vippiosastot ns kätevästi ja ylälenkille alkaisi löytyä sitten välitietäkin.
Katsoin vielä tuota Västilää ja onboardia siltä osin kun oli saatavilla, onhan tuolla hyvää mutkaa ja nyppyä mutta ei oikein kunnon hyppyä, ja sama kuin Mattilassa että myös tosi pitkiä suoria tai täysiä ajettavia osia, mutta ne mutkat ei ole silti yhtä tiukkoja kuin Mattilassa. Eteläpäässä on sitten se "pienen tien osuus" mutta sekään ei mitään kovin pientä tietä ole, ehkä vois verrata nykyiseen Laukaan erikoiskokeeseen.

Väliteitä ei ole pohjoispäässä laisinkaan, missä on parhaat mutkat, ja taas keskellä kolmesta suunnasta, missä ajetaan lähinnä tosi kovaa, ja sitten neljäs välitie pienen tien risteyksessä.

2001 ajettiin viimeksi MM-rallissa, keskinopeus 124 km/h, kovempaa kuin Ouninpohjassa, eli tuskin menisi Moutonin seulasta läpi.
 
Ylös