Il Tempo Gigante
Darth Father
Haa
Omavalmisteista perinneruokaa tuli syötyä. Rasvaisehkoa ja ylen pehmeän makuista.
Omavalmisteista perinneruokaa tuli syötyä. Rasvaisehkoa ja ylen pehmeän makuista.
Rasvarieskaa? Laskiaisena sitä ainakin tuolla Oulun seudulla syödään ja mummolassa tehdään. Hyvää on.Omavalmisteista perinneruokaa tuli syötyä. Rasvaisehkoa ja ylen pehmeän makuista.
Tuosta vois tehdä ruotsi-version, Korv Görans pytt i panne.Görv Korans kebabia pannulla + Felix suolakurkkuja + Heinz Mexican ketsuppia.
Eikäku juustopaistia.Rasvarieskaa? Laskiaisena sitä ainakin tuolla Oulun seudulla syödään ja mummolassa tehdään. Hyvää on.
Mut alko silti tehdä rasvarieskaa mieli kun mieleen pääsi. Oi että sitä onkin juhlaa vetää kun naama ja kädet oikein kiiltelee rasvasta. :ahem:Eikäku juustopaistia.
Sama, kun googlesta katselin rasvarieskan ohjeita. Pitääpä kokeilla kun aika on.Mut alko silti tehdä rasvarieskaa mieli kun mieleen pääsi. Oi että sitä onkin juhlaa vetää kun naama ja kädet oikein kiiltelee rasvasta. :ahem:
Tuo on aivan mahottoman hyvää kun lakkoja on tovi keitetty omassa mehussaan sokeron kera. Kahvista ei niin väliksi, mutta kuiva valkkari sopii mainiosti.Juustoleipää ja lakkoja kahvin kera. Ei huono!
Miksiköhän kieleen on stanssautunut tuo täyte-sana? Eihän pitsaa täytetä, paitti joku calzone. Päällyste toki kuulostaa myös aika pölöjälle.Kohta pizzaa. Tilattuna. Jauhelihaa, katkarapuja, punasipulia ja pepperonimakkaraa täytteenä.
Et kuvittele.Kuvittelenko vai onko tuossa kanaa ketsupilla?