WRC-kausi 2021

Don Vito

Sekakäyttäjä
Liittynyt
2.3.2000
Viestit
3917
Sijainti
Event horizon
2020 kaudelle istuimet alkaa olemaan kokolailla valettu. Nyt tiedetään että ainakin Ogierille 2020 on uran Grande Finale. Kovin iso ylläripylläri ei myöskään olisi jos Sordo ja Löppönen lopettaisivat. Tallipuolella on huhuiltu että Subaru saattaisi tehdä paluuta WRC kehiin kaudelle 2021 jos vaan FIA saa nämä hypriiri-sääntönsä lyötyä lukkoon ja julkaistua. Luonnollinen yhteistyökumppani Subarulle olisi tietty Prodrive, mutta myös M-Sportista on tässä yhteydessä puhuttu etenkin jos FoMoCo tulee mukaan täysiverisenä tehdastallina.

Nuoria potentiaalisia kuljettajia ei kuitenkaan ole pilvin pimein saatavilla ja mikäli poistumaa tapahtuu Ogierin lisäksi ja jakkaroiden määrä kasvaa, niin varmasti Breenin, Latvalan, Mikkelsenin ja Oestbergin nimet ovat ainakin ns. pitkällä listalla josta kuskivalintoja arvotaan. Mutta kenekään mainitun ei passaisi olla ajamatta koko kautta, vaan näyttöjä pitäisi antaa vaikka sitten R5 kalustolla, että nimi ja naama pysyy muistissa.
 

AnttiL

It Gets Faster Now!
Liittynyt
25.12.2010
Viestit
6205
Jäitä hattuun.

Hybridit tulee 2022.

Kausi 2021 ajetaan vielä näillä WRC-autoilla.

Kalenterissa mahdollisesti Korsikan ja Katalonian (kokonaan asfaltilla) paluut toisten Euroopan kisojen väistäessä.

Palataan asiaan syssymmällä.

Siis ensi syksynä.
 

SJ

F1 asijan tuntia
Liittynyt
6.9.2011
Viestit
2327
Ogier on jo pyörittänyt puheensa, joten turhaa meisänkään on täällä julistaa sen tapahtuvan vuoden kuluttua. Katsotaan nyt ensin, että ajaako hän edes ensi kaudella ja jos ajaa, niin kuinka monta vuotta.
 

AnttiL

It Gets Faster Now!
Liittynyt
25.12.2010
Viestit
6205
Ensimmäinen vuoden 2021 uutinen on, että Australiassa yritetään järjestää rallia taas Perthiin. Bunningsin metsäpätkät ja muut klassikot voisivat siis ehkä palata. Toki projekti on vielä alkuvaiheessa.

https://www.motorsport.com/wrc/news/campaign-wrc-perth-return-2021/4677490/

Aiemminhan oli jo sovittu, että Uusi-Seelanti hoitaa tämän kauden, jotta Australia ehtii etsiä rallilleen uuden sijainnin. Lisäksi ensi vuonna saatetaan nähdä Korsikan ja Katalonian (kokonaan asvalttirallina) paluut.
 
Ylös