WRC-kausi 2021

ettelbruck

Well-known member
Liittynyt
30.7.2000
Viestit
11142
Sijainti
Vantaa/Riihimäki/Ettelbruck
Kroatiassa aiotaan ajaa Zagrebin ympäristössä. Kaupallisille toimijoille varmaan hyvä ratkaisu, mutta mä olisin mieluummin nähnyt reitin Istrassa ja kisakeskuksen Rijekassa.
 

DC

Team Finlandia
Liittynyt
27.10.2010
Viestit
2745
Sijainti
Blackwood... where's Blackwood?
Mikkelsen meinaa ajaa jotain itse rahoitettuja kisoja kaudella 2021, mutta haluaa alle Hyundain tai Toyotan
Ainoa tapa pitää itsensä relevanttina on ajaa. Ja ajaa nimenomaan kilpaa. Mikkelsen pystyy kaiken lisäksi operoimaan sellaisella budjetilla, että joku useammankin kisa ohjelma onnistuu varmasti. Hyundailta ainakin saa auton maksua vastaan, jännä nähdä, mikä on Toyotan politiikka. Tähän asti tehdaskolmikon ulkopuoliset Yaris WRC:t (Grönholm, Latvala - Katsutaa ei lasketa) eivät ole olleet varsinaista liukuhihna-autonvuokraustoimintaa, mutta Mikkelsen voi oikein roolitettuna olla jonkinmoinen jokerikorttikin. Tuskin Tom... eikun siis joku muu myöskään poikkiteloin asetu, jos tämän tason kuski tarjoaa palvelukisistaan vielä muhkeaa NOK-pinoa kyytipojaksi.
 

AnttiL

It Gets Faster Now!
Liittynyt
25.12.2010
Viestit
7116
Tähän asti tehdaskolmikon ulkopuoliset Yaris WRC:t (Grönholm, Latvala - Katsutaa ei lasketa) eivät ole olleet varsinaista liukuhihna-autonvuokraustoimintaa
Unohdit Hännisen, mutta ei autonvuokraustoimintaa sekään ;)

Joskus Nasserin tai Räikkösen huhujen aikaan taisi Tommi antaa tommimaisen kommenttinsa jotenkin, että jos ja kun on tahtotila että meiltä halutaan vuokrata WRC-autoa niin me ei erityisesti katsella mutta me nähdään sellainen tilanne että meidän politiikan mukaan meidän kalusto ei lähtökohtaisesti ole vuokralla mutta tietysti tällainen tilanne jos ja kun ja ehkä ja niin ja kuun asentokin vaikuttaa ja ei tässä nyt ole kiveen hakattu mitään

Itse olen spekuloinut sitä, viekö Katsutan opettelu tallinta resursseja ajattaa neljättä autoa vuokraavalle kuljettajalle. Vaikka tämän vuoden Ruotsissahan se kyllä onnistui.
 

Don Vito

Sekakäyttäjä
Liittynyt
2.3.2000
Viestit
4075
Sijainti
Event horizon
Jos Katsutan ajattaminen syö resursseja, niin olisiko Mikkelsenille - tai jolle kulle muulle, esim Kimille tai Nasse-sedälle - mahdollinen sellainen kuvio, että TGR vuokraa auton, mutta oheistoiminnot joutuu vuokraaja itse järjestämään parhaaksi katsomallaan tavalla. Eli vähän samaan tyyliin kuin Mr. Hollywood rallatteli ihan omin nokkineen Citruunalla ilman että tehdastiimin puolelta tuli mitään mainittavia apuja.
 
Ylös