WWE Smackdown vs Raw

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18143
Katsokaa ihmeessä Money in the Bank -PPV! Paras show pitkään aikaan!
Pitää laittaa harkintaan WWE:n katselu pitkästä aikaa.


Kilpailevan promoottorin TNA:n puolella joka on vaihtanut kylläkin näkyvämmäksi nimeksi Impact Wrestling, niin siellä on myös tuttu punainen taustaväri vaihtunut siniseksi. Seuraava PPV TNA:lla on ensikuussa Hard Justice, mutta vielä ei ole yhtään ottelua julistettu tosin Hulk Hogan vs Sting matsi saattaa olla yksi toteutuvista.
 
Viimeksi muokattu:

Jarppi

The Trulli Train
Liittynyt
30.4.2010
Viestit
1340
Sijainti
Home
Hieman jatkan Wrestling aiheitta: kaikki Foorumistit jotka olette näitä seuranneet, niin onko ketään suosikkia/suosikkeja ollut koskaan (Painijoista).
Suosikkejani ovat olleet WWE:n puolella -> Shawn Michaels, Chris Benoit ja Mark Henry. TNA:n puolella Bully Ray (ent Bubba Ray Dudley).
37-vuotias Edge ilmoitti, että hänelle on diagnosoitu selkäydinahtauma, ja näin ollen hän noudattaa lääkärin neuvoja ja jää eläkkeelle ammatillisesta painista. Hän ilmoitti myös luopuvansa World Heavyweight Championship -vyöstä.
Edge palaa Smackdowniin guest hostina.
The Rock.Äijä osasi kaiken.Osasi puhua,oli hyvä kehässä ja sai sinut välittämään tuotteesta.Harmi vain,että mies kasvoi isommaksi kuin itse wrestling ja häipyi hollywoodiin
The Rock vs John Cena huhtikuun 1 päivä 2012 WrestleMania XXVIII.
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18143
Hieman vanha mutta kummiskin -> WWE:ssä aikoinaan painineella 27-vuotiaalla Rene Dupreella ei ole enää intohimoa Amerikkalaiseen painiin. Dupree siirtyi Japaniin 2007 ensiksi Hustleriin, nykyisin ALL-Japan Pro Wrestlingissä. Japanissa Dupreen mielestä paini on puhdasta eikä vain urheiluviihdettä, mikkeineen ja juonikuvioineen. Japanissa täytyy työskennellä kovasti työn eteen ja kyse ei ole siitä miten iso stara olet tai miten hyvin osaat promottaa, sillä kyse on vain kehätoiminnasta. Hän haluaa tehdä Japanissa pitkän uran niinkuin esimerkiksi Stan Hansen ja Vader. Dupree yrittää myös tuoda Japanilaisen painin Euroopan televisioihin takaisin ja hänen mielestä se on paljon parempaa kuin WWE tai TNA. Dupree on naimissä japanilaisen Kanakotan kanssa.

Mie kahtelin tässä joululoman ratoksi jemmastani löytyneen Bloodsport: ECW's Most Violent Matches -pläjäyksen. Hetken aikaa tunsin taas wrestlingin olevan siistiä. Tuohan ei siis sisällä mitään tätä uutta ECW:tä, vaan vuosien 1996-2001 parhaita paloja ja yhden ottelun kesän 2005 One Night Standista (WWE:n show ECW-teemalla). Niitä vaan kurskikin katselemaan, näet monta kaveria jotka sittemmin WCW palkkasi ja joiden urat se tuhosi.
Onhan noita tullut katseltua, vuosien varrella mutta ainakin Mike Awesome oli heppu jota WCW ei oikealla tavalla käyttänyt.
 
Viimeksi muokattu:

Jarppi

The Trulli Train
Liittynyt
30.4.2010
Viestit
1340
Sijainti
Home
Hieman vanha mutta kummiskin -> WWE:ssä aikoinaan painineella 27-vuotiaalla Rene Dupreella ei ole enää intohimoa Amerikkalaiseen painiin. Dupree siirtyi Japaniin 2007 ensiksi Hustleriin, nykyisin ALL-Japan Pro Wrestlingissä. Japanissa Dupreen mielestä paini on puhdasta eikä vain urheiluviihdettä, mikkeineen ja juonikuvioineen. Japanissa täytyy työskennellä kovasti työn eteen ja kyse ei ole siitä miten iso stara olet tai miten hyvin osaat promottaa, sillä kyse on vain kehätoiminnasta. Hän haluaa tehdä Japanissa pitkän uran niinkuin esimerkiksi Stan Hansen ja Vader. Dupree yrittää myös tuoda Japanilaisen painin Euroopan televisioihin takaisin ja hänen mielestä se on paljon parempaa kuin WWE tai TNA.
Mitä olen seurannut Japanilaista painia, niin se näyttää hitaammalta tai ainakin maasta nouseminen on hitaampaa ja koko ajan ei olla toisessa kiini kontaktissa. Tosin Mexicon puolella AAA on ihan kuin WWE/TNA vauhdikkaineen liikkeineen jne. Onhan siellä se oma Luchadores kulttuuri. Sen verran vois Renestä mainita että kyllä hän potenttiaalisempi painija on kuin kaksi muuta entistä La Resistance miestä Grenier ja Conway. Mitä katselin niin tuolla AJPW:n puolella on Renen lisäksi muitakin tuttuja naamoja WWE:n entisajoilta -> Super Crazy, Joe Doering ja toki legendaarinen Keiji Mutoh.
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18143
Tosin Mexicon puolella AAA on ihan kuin WWE/TNA vauhdikkaineen liikkeineen jne. Onhan siellä se oma Luchadores kulttuuri.
AAA:ssa on neljäkulmainen kehä ja yleisömäärissä mitattuna AAA on helposti maailman suurin promootio WWE:n jälkeen. AAA World Heavyweight Champion on Jeff Jarrett joka painii aktiivisemmin TNA:ssa mutta kun AAA:lla ja TNA:lla on nykyään yhteistyösopimus niin entistä tiiviimmin tulemme ainakin TNA-miehistöä näkemään Meksicossa. Jarretin lisäksi Sting ja Abyss ovat ihan normi naamoja nyky AAA:ssa, huhujen mukaan Scott Steiner palaisi takaisin ja British Invisionien pitäisi tehdä debyytti lähiaikoina meksicoon. Jarrett/Abyss kaksikko kuuluu La Sociedad nimiseen Stableen. AAA:ssa tuttuja EX-WWE/TNA/WCW:läisiä ovat nykyään -> Jack Evans, Konnan, La Parka, El Mesias, Silver King, El Zorro, Super Crazy, Nicho el Millonario (Psicosis).
 
Viimeksi muokattu:

Jarppi

The Trulli Train
Liittynyt
30.4.2010
Viestit
1340
Sijainti
Home
Kevin Nashia ei ole Royal Rumblen jälkeen näkynyt ja hän käyttää WWE:ssä nimeä "Diesel", niinkuin 90-luvun alussa.
"Big Sexy" Kevin Nash sai äskettäin potkut WWE:stä, hän oli siinä vaiheessa parhaillaan juonikuviossa CM Punkin kanssa mutta se jäi fudujen takia kesken.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
SIIS MITÄ VITTUA????

Foorumin kätköistä löytyy tälläinenkin toikki :thumbfh:

Vittu mitä paskaa
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18143
Enpä ole lajia seurannut sitten WWF '93 Summerslamin.
Tuon Summerslamin jälkeen Borga nähtiin vielä yhden kerran PPV:ssä ja kyseessä oli vuoden 1993 Survivor Series jossa oteltiin 4 vs 4 joukkueottelu "Foreign Fanatics" (Yokozuna, Ludvig Borga, Quebecer Jacques, Crush) vs "All Americans" (Lex Luger, The Undertaker, Steinerin veljekset). Tuon jälkeen oli suunitelmissa mestaruus kuviot, mutta loukkaantumisten takia miestä ei nähty Royal Rumblessa ja Wrestlemanissa. Nykypäivän paras suomalainen painija on kenties Starbuck(Michael Majalahti), joka kiertelee Japanissa ynnä muualla ja on kohdannut vaikka ketä vastustajina.
 

Goblet

Iceman
Liittynyt
24.3.2008
Viestit
3107
Sijainti
Finland
"Big Sexy" Kevin Nash sai äskettäin potkut WWE:stä, hän oli siinä vaiheessa parhaillaan juonikuviossa CM Punkin kanssa mutta se jäi fudujen takia kesken.
Nash sai siis potkut kayfabessa. Kuvio Punkin ja Triple H:n kanssa jatkuu edelleen: hän kävi juuri pieksemässä kummankin Night of Championissa.

Jos et halua spoilaantua niin älä katso tuota tekstiä.
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18143

Smackdown brändissa painiva, Maailman vahvin mies Mark Henry on uusi Raskaan sarjan maailmanmestari.
 

Goblet

Iceman
Liittynyt
24.3.2008
Viestit
3107
Sijainti
Finland
Kane palasi tässä pari viikkoa sitten ja uudisti ulkoasunsa. Nyt on jälleen maski päässä, tosin erilainen kuin koskaan aikaisemmin.

Elämme muutenkin jännittäviä aikoja. Indyuikkarit ovat mestareita ja WrestleManiaa kohti ollaan posottamassa. Siellä kohtaavat kaksi legendaa, The Rock ja John Cena. Kääntyykö Cena vielä ennen 'Maniaa? Siitä on pitkin vuotta ollut viitteitä ja viimeistään nyt Kanen paluun myötä asia alkaa varmistumaan.

Niin, ja kohta on 2012.
 

Dzekoo

Well-known member
Liittynyt
13.11.2017
Viestit
510
Sub on alkanu nyt näyttämään RAWia ja Smackdownia..
 
Ylös