Luetteko blogeja?

Jarppi

The Trulli Train
Liittynyt
30.4.2010
Viestit
1406
Sijainti
Home
En lue oikeastaan, se riippuu päivästä mielialasta ynnä muusta.
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
En seuraa mitään blogeja. Saatan vilkaista, jos joku suosittelee foralla tai naamarilla.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Randompätkä tuolta Kekon plogista aiheena kadonneet järvet:

Kesällä 2005 Nizhni-Novgorodin Bolotnikovissa tapahtui. Kalastajat saapuivat aamutuimaan verkkojaan nostamaan ja havaitsivat tyrmistyksekseen että Beloje-järvi oli kadonnut. ”Aivan kuin joku olisi vetänyt ammeesta tulpan pois” ihmetteli tv-reportteri katsellessaan roinan täyttämää mutaista kuoppaa.

Paikallisviranomaiset epäilivät, että järvi oli tyhjentynyt maanalaiseen luolaan. Dmitri Kljujev muisteli, että samantapaista oli sattunut 70 vuotta aiemmin. Seudun asukkailla oli toisenlaisia näkemyksiä. Paikallinen traktoristi teki tiettäväksi, että järven veden olivat varastaneet maan ulkopuoliset oliot. Nuoret bolotnikovilaiset puolestaan kertoivat jännittävää tarinaa, että järvi oli ilmaantunut tyhjästä Iivana Julman aikana ja siitä alkaen sitä on ympäröinyt synkkä salaisuus.

Tatjana Bakina alueen kulttuuritoimikunnasta tiesi kertoa nykyiselle sensaatiolehti Pravdalle, että vuonna 1600 todellakin kirkko oli jäänyt nousevan veden alle ja parin vuosikymmenen kuluttua paikalla oli kaunis järvi. Kirkon jääminen vedenpaisumuksen kouriin oli käsitetty Jumalan vihaksi. Asiantuntijoiden mukaan on todennäköistä, että järvi palaa aikanaan takaisin, kun pohjan huokoisten kerrosten repeämät nyt paikkautuvat järven pohjan lietteellä, ajopuulla ja roinalla.

Vanhan kansan kyläläinen ei viitsinyt kommentoida nuorten kertomaa jännitystarinaa. ”Minä kuvittelin, että amerikkalaiset ovat vieneet järven”, naureskeli babushka mökkinsä vieressä.
http://teknokekko.vuodatus.net/blog/archive?&y=2008&m=05
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Randompätkä tuolta Kekon plogista aiheena kadonneet järvet:
Aloin googlettamaan että mikä ihme on Kekko. Ilmeisesti joku punaiseen 'pukeutuva' japanilainen naispuolinen supersankari. Hmmm... :doubtful:
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Tuolla yhessä paikassa:
Tällä kaudella siiven ulkoreunaan (79 senttiä auton keskilinjasta, siipi on kaikkiaan 180 cm leveä) kohdistetaan 1000 newtonin voima (vastaa 0,8:aa Norbert Haugia eli noin sataakahta kiloa).
:D
 

Edson

Well-known member
Liittynyt
11.6.2009
Viestit
746
Pietarin sivuilla blogipostaukset tulevat nykyään uutisten sekaan etusivulle joista niiden löytäminen on melko työlästä. Blogi-kohdassa siis viimeinen merkintä lokakuulle.

Liekö mennyt joku täppä väärään kohtaan vai mistä kyse?
 

72

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
16061
Please

PYYNTÖ TEILLE:


Blogimme sivun oikeassa reunassa on kohta ”Liity tähän sivustoon”, klikkaa sitä ja ilmoittaudu seuraajaksemme.

Jos sinulla on gmail-tili, niin klikkaa sieltä ”google” –liittymisvaihtoehdoksi.
Muista vahvistaa oman meilisi vahvistuslinkistä.

http://007travelers.blogspot.fi/
 
Ylös