GT ja protot 2010

Vice

Reality bites
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
6418
40min jäljellä, ja kisaa johtava BMW veti seinään... vaikka pääsikin jatkamaan, niin tämä varmasti aiheuttaa saksalaisille samanlaisia sydämentykytyksiä kuin Nordschleifen viimeisellä minuuteilla.

Huhhuh... voittaako Porsche sittenkin :alppu:
 
Viimeksi muokattu:

Vice

Reality bites
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
6418
Total 24 Hours of Spa 2010



Luokkavoittajat
GT2/overall - #23 BMS Porsche
GTN - #79 BMW
GT3 - #53 Porsche
GT4 - #59 Jota Aston Martin

Luulin vielä tunti sitten, että saataisiin varsinainen antikliimaksi tämän vuoden maratooniin. Vuorokausi oli pettymyksiä täynnä niin AF Corselle kuin Phoenixin Audeillekin, mutta epäilemättä tällainen viime hetken huti BMW:lle tuntuu kaikkein tuskallisimmalta. BMS:n possu toki oli jo ennestään GT2:n johdossa, mutta kyllähän se kokonaiskisan ykkössija on jotain aivan muuta kuin pelkkä luokkavoitto. #16 IMSAn kakkossija täydensi Porschen riemujuhlan.

Ensi vuonna uudestaan - oli se sitten GT2 European Championship, Cup tai mikä tahansa.
 

Vice

Reality bites
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
6418
Autosportin mukaan Lime Rockin ALMS- kisa oltaisiin ikävä kyllä ehkä korvaamassa katuradoilla (Baltimore & Oklahoma). Indyn kuritusnuora kasvaa...

Näytä liitetiedosto 12804

Entryt viikonlopun Mid-Ohion kisaan:
7x LMP
6x LMPC
13x GT
8x GTC

Uusi Libran radical ja Fisi/Vilander takaisin Risillä. Lagunan tapaan kyseessä on CBS:n jälkilähettämä kisa, joten suora striimi löytyy lauantaina jälleen täältä.
 
Viimeksi muokattu:

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Autosportin mukaan Lime Rockin ALMS- kisa oltaisiin ikävä kyllä ehkä korvaamassa kahdella katuradalla
En rakasta katuratoja, mutta onhan tuo Lime Rock Botniaringiäkin lyhyempi kieppi. Eli kisa on pelkkää ruuhkassa ajelua ALMSin automäärillä.
 

Vice

Reality bites
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
6418
En kiellä, mutta kierroksella ohittavien kaaokseksihan tuo tuppaa menemään katuradoillakin, oli sitten Long Beachissa, Miamin Bayfrontissa, St petessä, Washingtonissa tai missä tahansa rännissä. Lime on varsin persoonallinen pikku outous, ja taisi tänäkin vuonna olla hyvät yleisömäärät.
 
Viimeksi muokattu:

Vice

Reality bites
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
6418
American Le Mans Series presented by Tequila Patron - Rd. 6 Mid-Ohio - Qualifying



Mid-Ohion tulevaisuus lienee sekin vaarassa, mutta ei murehdita siitä nyt. Vuosi Corvetten GT2-debyytistä, ja vette olikin ollut torstain ja perjantain harjoituksissa aivan kärjessä. Nopeus ei kuitenkaan riittänyt GT-qualissa tällään kertaa, vaan Risi kiri jälleen edelle - mutta kaikkien yllätykseksi kahdesta autosta nopein olikin Toni Vilanderin ohjastama #61. Risi-Risi-Corvette-Corvette, huikea taisto huomenna startissa \,,/

Myös prototyypeissä nähtiin pieni shokki, kun Highcroft jäi vasta kolmanneksi - paalu yllättäen Draysonin Lolalle. Uusi Libran radical oli juuri ja juuri nopeampi kuin GT:t.

LMP
1. #8 Drayson Lola (1:10.034)
2. #16 Dyson Lola
3. #1 Highcroft HPD

LMPC
1. #55 Level 5 Oreca (1:15.906)
2. #52 PR1 Oreca
3. #89 Intersport Oreca

GT
1. #61 Risi Ferrari (01:19.682)
2. #62 Risi Ferrari
3. #4 Corvette

GTC
1. #54 Black Swan Porsche (01:24.954)
2. #48 Orbit Porsche
3. #32 GMG Porsche

Kaunis keli, kaunis stream, kauniit lähtökohdat huomisen kisalle :cool: Jospa Hindykin kerkeää mukaan, Jeremyllä menee nopeasti pasmat sekaisin.
 
Viimeksi muokattu:

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26885
Parin viikon päästä ajetaan Zolderin 24 tunnin kisa. Olen sattumoisin samaan aikaan Belgiassa ja tarkoitus olisi katsoa sunnuntaina viimeiset 7,5 tuntia ajoa.
Olen antanut itseni ymmärtää, että viime vuosina kisa on ollut vain Gt-autoille, mutta tänä vuonna mukaan hyväksytään muitakin. Ilmeisesti minkään sarjan pisteistä ei ajeta.
Lähtöluetteloa ei ole nähdäkseni vielä julkaistu. Viime vuonna autokuntia oli mukana 27. Toivottavasti tänä vuonna sitten määrä lisääntyisi.

Jos jollain on katsojakokemuksia kyseisestä kisasta tai edes radasta (vieras paikka mulle) niin saa kertoa.
Täällä kun on kestävyysajoihin perehtyneitä niin kaikki tiedot kisasta otan riemumielin vastaan, kun ei nuo viralliset sivut ole kovin kattavat.
 

Vice

Reality bites
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
6418
En tiedä entry lististä, mutta kaipa noista promoottorin löpinöistä voi jotain päätellä:

Hans Van de Ven sanoi:
"We have powerful GTs, ranging from Dodge Viper through Mosler, Lotus and Lamborghini to Porsche, in fact in various versions. But we are also counting on three or four different teams who will be entering one or more Silhouettes, and in addition there will be a fierce battle for victory amongst the Touring cars between Seat, Renault and quite obviously BMW.
 

Vice

Reality bites
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
6418
ALMS - Mid-Ohio

Live stream
Live timing

RLM

Itse kisan alkuun on vielä yli puolisentoista tuntia, mutta Greg Creamerin juontama pieni ennakkoshow ja haastattelukierros on jo käynnissä. Stream toimii rekisteröitymisen/loggauksen jälkeen. Fisi kertoi juuri osallistuvansa Petit Le Mansiin.

e: ja starttihan on hieman myöhässä Indyjen vuoksi.
 
Viimeksi muokattu:

Vice

Reality bites
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
6418
American Le Mans Series presented by Tequila Patron - Rd. 6 Mid-Ohio - Race



Vallan räjähtävä GT2-show. Alussa #62 Risi ponkaisi vähemmän yllättäen sisarensa ohi, mutta keltaisten lippujen jälkeen varikkotaktiikalla loistanut BMW otti johdon aikaisessa vaiheessa. Risin taistellessa polttoaineongelmia vastaan Gavinin & Berettan Corvette pääsi nitkuttelevasta bemarista ohi ja siirtyi johtoon, mutta loppujen lopussa Melon aggressiiviset liikkeet ja nopeampi viimeinen stoppi sai #62 Risin nousemaan vetten ohi ja näin ollen voittoon. Corvetten ja Risin kakkosautoille ei onni loistanut, sillä #3 chevy hyytyi moottoriongelmiin ja Vilanderin & Fisin auto kontakteihin ja kolariin toisen Ferrarin kanssa.

Letkan kärjessä Dysonin Lola otti vihdoin kauden avausvoittonsa aivan Highcroftin nenän edestä. Paalulta lähtenyt ja sijoituksia ahkerasti menettänyt Paul Drayson esitteli jälleen kerran todisteita siitä, että herrasmieskuski ei ole aina se paras valinta starttiin.

LMP - top3
1. #16 Dyson Lola (119 laps)
2. #1 Highcroft HPD
3. #12 Autocon Lola

LMPC
1. #55 Level 5 Oreca (115 laps)
2. #52 PR1 Oreca
3. #99 Green Earth Oreca

GT
1. #62 Risi Ferrari (112 laps)
2. #4 Corvette
3. #92 Rahal Letterman BMW

GTC
1. #54 Black Swan Porsche (106 laps)
2. #32 GMG Porsche
3. #23 Alex Job Porsche

Seuraavaksi Road America, ja käsittämättömästi samalle viikonlopulle ahdettu Hungaroringin LMS-kisa. Hyvät entryt kuitenkin mahdollisesti tulossa :ahem:
 
Viimeksi muokattu:

Vice

Reality bites
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
6418
En usko että Lexusta nähdään vähään aikaan missään, mutta vielä vähemän Le Mansissa (kuten artikkeli typerästi väittää). Ratelkin näyttää tuota kommentoineen.

GT1World.com sanoi:
As for a potential Lexus entry, Ratel said that it was "encouraging that Lexus along with other brands are showing interest in GT1. It underlines the appeal of the series mid-way through its inaugural season."
Vilkaisin taas Eurosportin ohjelmatietoja ensi vikolle... you guessed it, 30 liveminuuttia Hungaroringin LMS-kisasta! :thumbup: Itse entryt kisaan näyttävät kuitenkin pelättyä paremmilta, vaikkei Audia kiinnostanutkaan:

5x LMP1
12x LMP2
7x FLM
2x GT1
13x GT2


P1-kentän äärimäisen tylsyyden korvaavat onneksi jälleen LMP2 ja GT2. Samana viikonloppuna ajettavan Road American ALMS-entryt täältä.
 
Viimeksi muokattu:

Vice

Reality bites
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
6418
Zolder 24h

En tiedä entry lististä
Ei vieläkään julkaistu (!), mutta nämä vähäiset löytyivät:


GT
Top Cat - Mosler MT900
NGT - Porsche
NGT - Porsche
First Motorsport - Porsche 997 GT3 Cup S
First Motorsport - Porsche 996 Cup
Speedlover - Porsche 997 GT3
SPeedlover - Porsche 997 GT4
Scuderia Monza - Porsche 997
Level Racing - Porsche
AD Sport - Porsche GT3-RSR (cup motor)
KRK - Dodge Viper
Fransen²/Derdaele² - Porsche 997 GT3 Supercup

Tourisme
MI Racing - BMW M3 E36
Belien - BMW 120d
Recy - BMW 120d
EMG - BMW M3

Silhouette
KS Motorsport - BMW M3
KS Motorsport - BMW M3
Chad Racing - KIA

TBC
Moore Racing - BMW M3
Laudi Racing/vzw - Dodge Viper
JJ Motorsport - BMW
DB Motorsport - BMW 320d
Racing Forze - Lotus Elise
Gabriels Racing - Renault Clio RS
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26885
Ei vieläkään julkaistu (!)
No tuota olen minäkin ihmetellyt...ja näköjään niin ihmettelevät tuolla foorumillakin, josta tuon listan otit.
Piti oikein varmistaa oliko ne kisat ensi viikonloppuna, kun ei tapahtuman nettisivut oikein siltä näytä.
Siellä sivuilla viime perjantaina vielä 6 teamia haki kuljettajia autokuntiinsa.

No, toivottavasti saavat vielä muutaman viime hetken ilmoittautumisen.
 

Don Vito

Sekakäyttäjä
Liittynyt
2.3.2000
Viestit
4748
Sijainti
Event horizon
Preliminary entry list :idea: Surkeampaa näkyä saa hakea.
Ei tartte hakea SM-sarjaa kauempaa....
Noin äkkiseltään en antaisi Kumpenin ja Longinin ja kavereiden Ässä-kupperille kyllä kovin suuria kertoimia voittovedonlyöntiin. Jos peli vain kestää tuon 24h ilman isompia ropleemia, niin ei jollain 996 Cupperilla ole mitään saumaa pysyä vauhdissa mukana varsinkin kun Bert Longin ja Anthony Kumpen eivät ole mitään rähmäkäpäliä.
 

Vice

Reality bites
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
6418
Huuu. Zsolt Baumgartner, tuo aika lailla toimeton ja omien kotisivujensakin unohtama unkarilaistaistelija, näyttää ehkä vihdoinkin pääsevän takaisin tositoimiin.

Endurance-infon google-käännös sanoi:
Atlas eFX host Zsolt Baumgartner, the first Hungarian driver in F1 to have rolled (20 Grand Prix). "We are talking with him for the Intercontinental Cup in Le Mans. Accordingly, we invited him to the team that discovered. We will continue our discussions with the hope that drives us from Silverstone. » If the answer is yes, Zsolt Baumgartner is associated with Carlo van Dam during the three rounds of the ILMC.
Saatan toki tulkita väärin kehnoa käännöstä, sillä Silverstonen entryssä on edelleen Julien Schroyenin nimi.

Ja nyt kun Saleeneista tuli kyse, niin ainakin Atlaksen poppoo - Labresta en tiedä - on päättänyt osallistua ILMC-koitokseen osana S7R:n hautajaiskiertuetta. GT1 ei ole vieraillut Amerikan mantereella yli puoleentoista vuoteen, joten Petitissä nähtäneen vielä se viimeinen jäähyväinen. Kyseisessä kisassahan sitten riittäkin katsottavaa, kun radalla ajavat LMP1, LMP2, LMPC, GT1, GT2, GTC ja Porschen GT3 Hybridin muodostama GTH. Jaossa kahden eri sarjan pisteet, green x ja Le Mans -invitaatiot...
 

Don Vito

Sekakäyttäjä
Liittynyt
2.3.2000
Viestit
4748
Sijainti
Event horizon
Jos kerran Saluunat häipyvät isoisten kisoista Vipereiden ja muutamien muiden mielenkiintoisempien pirssien tavoin, niin toivottavasti niitä eksyisi vaikka tänne skandinaviaan (no lähinnä kai Ruotsiin) muutama kappale....
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18411

Japanin Super GT:ssä ajetaan nyt viikonloppuna vuoden suurin tapahtuma (tänään oli jo aika-jot) huomenna osakilpailu, kyseiseen kisaan tiimit eivät ole kummemmin ottaneet kolmansia kuljettajia ainostaan yksi löytyy GT500 luokasta.

Aika-ajon tulokset:
GT500
1. ARTA HSV-010 Ralph Firman
Yuji Ide
Takashi Kobayashi
2. MOTUL AUTECH GT-R Satoshi Motoyama
Benoit Treluyer
3. RAYBRIG HSV-010 Takuya Izawa
Naoki Yamamoto
4. EPSON HSV-010 Ryo Michigami
Yuhki Nakayama
5. KEIHIN HSV-010 Toshihiro Kaneishi
Koudai Tsukakoshi
6. DENSO DUNLOP SARD SC430 Andre Couto
Kohei Hirate
7. MJ KRAFT SC430 Hiroaki Ishiura
Kazuya Oshima
8. Weider HSV-010 Takashi Kogure
Loic Duval
9. ZENT CERUMO SC430 Yuji Tachikawa
Richard Lyons
10. ENEOS SC430 Daisuke Ito
Bjorn Wirdheim
11. PETRONAS TOM'S SC430 Juichi Wakisaka
Andre Lotterer
12. CALSONIC IMPUL GT-R Tsugio Matsuda
Ronnie Quintarelli
13. HIS ADVAN KONDO GT-R Joao Paulo Lima de Oliveira
Hironobu Yasuda

GT300 top3
1. CINE CITTA' TAISAN PORSCHE Igor Sushko
Masayuki Ueda
Shogo Mitsuyama
2. COROLLA Axio apr GT Takuto Iguchi
Yuji Kunimoto
3. ARTA Garaiya Morio Nitta
Shinichi Takagi
Kyosuke Mineo
 
Viimeksi muokattu:
Ylös