Onhan se hienoa, että voi ottaa tuoppeja budjettiriihivoittoon. Näin uutisoitiin Ilta-Sanomissa kera kuvan Kataisen, Häkämiehen, etc. jonninjoutavat paskahousut.Toivoisin että kokoomus hajoaisi ja osa porukasta muodostaisi Liberaalipuolueen. Vahvistuksena sinne vielä Osmo Soinivaara. Menestys olisi taattu, ainakin joissakin piireissä.
Vaihtoehtoja ei vain valitettavasti ole - meneppäs Mosse ja tee asialle jotain!Häviäjät onkin sitten Suomen kansa.:thumbfh:
Teen kakat eduskuntatalon parvelta.Vaihtoehtoja ei vain valitettavasti ole - meneppäs Mosse ja tee asialle jotain!
Suomeen ei kyllä kaivata lisää puolueita. Nää saatanan sateenkaarihallitukset ja niiden kompromissipolitiikka. Mitään ei saada ajettua läpi. Pelkästään torpattua muiden uudistusaikeet. Blokkivaaliitkin olisi parempi vaihtoehto kuin nykymeininki.Toivoisin että kokoomus hajoaisi ja osa porukasta muodostaisi Liberaalipuolueen. Vahvistuksena sinne vielä Osmo Soinivaara. Menestys olisi taattu, ainakin joissakin piireissä.
Toi on totta. Nyt on entistä tärkeämpää äänestää henkilöä eikä puoluetta.Jos suomessa olisi kaksipuoluejärjestelmä, niin se olisi kaksi vasemmistopuoluetta.
Taidan liittyä ensi vaaleissa ns. protestiäänestäjien joukkoon. Ihan vain laittaakseni kapuloita systeemin rattaisiin.
Ei Suomessa tälläkään hetkellä eduskunnassa ole kuin sosialidemokraattisia puolueita.Jos suomessa olisi kaksipuoluejärjestelmä, niin se olisi kaksi vasemmistopuoluetta.
Taidan liittyä ensi vaaleissa ns. protestiäänestäjien joukkoon. Ihan vain laittaakseni kapuloita systeemin rattaisiin.
En ole kaksipuoluejärjestelmän vankkumaton kannattaja mutta siinä olisi yksi dramaattinen etu:Jos suomessa olisi kaksipuoluejärjestelmä, niin se olisi kaksi vasemmistopuoluetta.
Puolueiden sisälläkin on niin suuret erot, että on vähän arpapeliä mitä tulee. Vihreät ja Persut ovat eniten verrattavissa Forrest Gumpin suklaarasiaan, mutta hiukka sama tilanne se on muuallakin.Nykysuomessa äänestäjä ei voi millään tietää millaisen hallitusohjelman puolesta hän äänestää. Äänestäjä voi vain arvailla "painotuksia".
Hallitusohjelma ratkaistaan nykysuomessa vasta vaalien jälkeen siinä bingolotossa joka käydään poliittisten puolueiden kesken säätytalolla.
Minusta myös äänestäjien kannattaisi alkaa "politikoida". Eli ei kannata välttämättä äänestää sitä puoluetta jonka uskoo ajavan omia etujaan vaan kannattaa seurata galluppeja ennen vaaleja ja ennakoida mahdollisia hallituskoalitioita :thumbup:En ole kaksipuoluejärjestelmän vankkumaton kannattaja mutta siinä olisi yksi dramaattinen etu:
Kansalaiset voisivat siinä äänestää käytännössä suoraan hallitusohjelmasta.
Nykysuomessa äänestäjä ei voi millään tietää millaisen hallitusohjelman puolesta hän äänestää. Äänestäjä voi vain arvailla "painotuksia".
Hallitusohjelma ratkaistaan nykysuomessa vasta vaalien jälkeen siinä bingolotossa joka käydään poliittisten puolueiden kesken säätytalolla.
Siinä vaiheessa kansalaisen vaalilupausten perusteella annettu ääni ei paina enää välttämättä mitään.
Noinhan on tapahtunut kautta aikain, joten ei ole kovinkaan omaperäinen oivallus.Minusta myös äänestäjien kannattaisi alkaa "politikoida". Eli ei kannata välttämättä äänestää sitä puoluetta jonka uskoo ajavan omia etujaan vaan kannattaa seurata galluppeja ennen vaaleja ja ennakoida mahdollisia hallituskoalitioita :thumbup:
Ei sitä tutkimusten mukaan ole eduskuntavaaleissa tapahtunut.Noinhan on tapahtunut kautta aikain, joten ei ole kovinkaan omaperäinen oivallus.
Nallen kahden viikon ratkaisulle kolmen päivän vastine Esko Seppäseltä 21min. ->: http://areena.yle.fi/radio/1655761Nallen eurokriisin ratkaisu 29min. -> http://areena.yle.fi/radio/1653698
Ei mitään ihmeellistä vaan sitä samaa, mitä on sanottu kaikkialla, mutta jota ei vaan tehdä.
Kuuntelin. Kartanonherra puhuu paljon ja osin asiaakin. Ja päinvastoin kuin poliitikoilla, ratkaisuehdotuksiakin tulee kysymättäkin.Nallen eurokriisin ratkaisu 29min. -> http://areena.yle.fi/radio/1653698
Ei mitään ihmeellistä vaan sitä samaa, mitä on sanottu kaikkialla, mutta jota ei vaan tehdä.
Seppänen tosin Emumunauksessa perustelee aika hyvin miksi homma kusi.Arvostan sitä, että Wahlroos pyrkii perustelemaan väitteitään edes jossakin määrin analyyttisesti eikä vetoamalla tunteisiin kuten poliitikot yleensä toimivat.
Moon eri mieltä. Seppänen sivuutti Wahlroosin ehdotuksen tasekikkailuna, mut mitäs tuo Seppäsen ehdottama setelirahoitus sitten olisi? Siinä kaikki kärsisivät - eivät vain voittoja kriisimaista hamunneet pankit, kuten Wahlroosin ehdotuksessa.Seppänen tosin Emumunauksessa perustelee aika hyvin miksi homma kusi.