Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / SYYSkausi '10

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Mehe Rienarsuo

Lupaavin tulokas
Liittynyt
9.3.1999
Viestit
20163
Sijainti
Konnektikuti
Onhan noi hallintoneuvostot aivan perseestä sinänsä. Ja palkkiot hallintoneuvostotyöstä melkein yhtä perseestä. Mutta miksi niitä täytyy sotkea yhteen kokouksissa istumisten kanssa? Kokouspalkkiot on erikseen.

Kyllä mä sen vastauksen tiedän, mutta kuitenkin.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Eräs tuttu totesi, että ruotsi on samanlainen kuin suomi.. paitsi että siellä puhutaan ruotsia, joka tekee siitä sittenkin huonomman maan.
On niissä aika paljon eroja, joskin paljon vähemmän ku esim. Suomen ja Eritrean välillä.
 

Archie

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
13050
Kalajokilaakso: JSN haluaa lottohuijarit käräjille

Julkisen sanan neuvoston (JSN) puheenjohtaja Risto Uimonen toivoo, että Iltalehti veisi lottovoittohuijauksen oikeuteen. Uimonen kertoo keskiviikon Kalajokilaakso-lehdessä, että nuorten niin sanotussa keltaisen lehdistön testissä oli paha tarkoitus.

"Tämä heidän tekonsa oli hyvin vakava. Se oli mielestäni sellainen, että siitä voi ajatella jopa oikeusjuttua. Toivon, että Iltalehdessä harkitaan, johtaako tämä oikeudellisiin toimenpiteisiin. Se on kuitenkin lehden oma asia", Uimonen sanoo.

Uimosen mukaan tapauksen toinen puoli on se, että toimittajien pitää lehtimiesohjeiden mukaisesti huolellisesti tarkistaa faktojensa oikeellisuus. Toiselle iltapäivälehdelle huijaus ei mennyt läpi.

Iltalehden uutispäätoimittaja Panu Pokkinen sanoi keskiviikkoiltana STT:lle, ettei lehti suunnittele huijauksen viemistä oikeuteen.

Kalajoen nuoret miehet olivat antaneet tahallaan väärän juttuvinkin molempiin iltapäivälehtiin. Iltalehti julkaisi viime perjantaina "jättipotin voittajan" haastattelun.
Mistä näitä sikiää?! Tottakai olisi loistava idea kuluttaa veronmaksajien rahoja turhilla käräjillä ja buukata aikaa jo valmiiksi ylikuormitetulta oikeuslaitokselta.

Vastikään syyttäjä vaati Myllylälle ehdotonta tuomiota asiasta, jossa kukaan ei loukkaantunut pahasti, kaikki veti toisiaan turpiin (myös Myllyllä sai osansa) ja asianomistajat olivat jo sopineet asiat keskenään. Ketähän se ehdoton olisi hyödyttänyt? Ei yhtään ketään ja veronmaksajat olisivat senkin maksaneet. Sitten vielä korotellaan veroja, kun tällaisiä pässejä on rahoja kuluttamassa.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Julkisen sanan neuvosto on yks iso vitsi. Saisi ampua vaikka kuuhun koko paskan.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Julkisen sanan neuvosto on yks iso vitsi. Saisi ampua vaikka kuuhun koko paskan.
Uimonen on vitsi. Pahinta laatua herkkähipiäinen toimittaja. Päätoimittajan näprääjä ja vallan sylikoira.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26888
Eiköhän Iltalehti halua nopeasti unohtaa koko jutun. Iltasanomissahan tuollainen oikeudenkäynti uutisoitaisiin näyttävästi. Ihan oikein tekivät kalajokiset poijjaat :thumbup:
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Paskalehden näpäyttäminen on aina aplodien paikka. Yläpeukut kalajokisille.
 

Jjusban

Newbie
Liittynyt
2.11.2000
Viestit
13447
Sijainti
(
Mikähän tuossa tapauksessa lienisi syyte? Höynäyttäminen?
 

Moss

melkein mestari
Liittynyt
27.1.2008
Viestit
1546
Jos petkuttajat eivät saaneet tempustaan taloudellista hyötyä, kyse ei voi olla petoksestakaan. Iltalehti sen sijaan varmasti hyötyi kun sai myydä lehteään "lottovoittajan" haastattelulla.
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Kävisivät ostamasta Anttilan alelaarista alelevyjä ja kopioisivat sitten niitä niille teostolevyille, mutta ei, kaikki pitää perkele saada ilmaiseksi.
Omaan käyttöön pitäisi saada kopioida vapaasti ilman lisämaksuja, kun kerran on materiaalin ostanut. Ei tossa teostomaksussa voi mikään muu pointti olla, kuin piraattikopioinnin hyväksyntä. Loogisesti ajatellen ei molempia voi valita, paitsi jos olet teosto.
 

Mehe Rienarsuo

Lupaavin tulokas
Liittynyt
9.3.1999
Viestit
20163
Sijainti
Konnektikuti
Kyseinen rikosnimike on lievä puijaileminen. Rangaistukset ovat neliportaisella asteikolla: nojopas - höh - nonni - soosoo.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös