Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / SYYSkausi '10

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

SamiJ

Well-known member
Liittynyt
13.10.2002
Viestit
9172
"Vitun isäukko. Teki musta diktaattorin vaikka oisin halunnu levyseppähitsariks."
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Yle: Linnut kännissä ikkunoita päin
Maanantai 11.10.2010 klo 20.12

Pakkasten takia käymään päässeet pihlajanmarjat ovat saaneet tilhi- ja rastasparvet humaltumaan Oulussa, kertoo Yle verkkosivuillaan.



Titityy ja tillin tallin sanoi tilhi kun marjaviiniä siemaili. (ILKKA KOSKINEN / LAPIN KANSA)

Linnut ovat Yle Oulun mukaan törmäilleet ikkunoihin ja pökertyneet törmäilijät ovat myös joutuneen kissojen ruoaksi. Oulun Rajakylässä vierailleesta tilhiparvesta ainakin kolme-neljä siivekästä oli plojauttanut saman omakotitalon ikkunoihin.

Tilhien humaltuminen marjoista ei liene uutta kenellekään. Mutta tiesitkö tämän: Ylen mukaan Tilhien maksa on poikkeuksellisen suuri ja tehokas ja alkoholi palaa tirppojen maksassa nopeammin kuin ihmisten vastaavassa elimessä.

Lähde: Yle Oulu

IL
Sellaisia tipusia!
 

Archie

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
13050
Yhä useampi pienyrittäjä kiertää veroja myymällä tavaraa verkossa ohi kirjanpidon. Sanomalehti Karjalaisen mukaan pelkästään Suomen suurimmasta nettihuutokaupasta Huuto.netistä tulee viranomaisille vuosittain satoja harmaan talouden ilmiantoja.
Veroja kiertävä yrittäjä voi esimerkiksi myydä liiketoimintaansa varten ostamaansa tavaraa yksityishenkilönä verkkohuutokaupassa. Kun myydyn tavaran tuotto ohjataan yrittäjän omalle pankkitilille, tulot eivät näy myöskään yrityksen kirjanpidossa.
Suomen verohallinnolla ei ole työntekijöitä, jotka päätoimisesti valvoisivat sähköistä kaupankäyntiä. Sen sijaan muiden Pohjoismaiden verohallinnoilla on asiantuntijoita, jotka seuraavat pelkästään verkkokauppaa.
Aijai.. taas tarvittaisiin lisää valvontaa ja viranomaisia. Nyt pitää kehittää tehokkaammat järjestelmät kansalaisten ja yritysten valvomiseksi ja vallattoman toiminnan estämiseksi.
 

Jjusban

Newbie
Liittynyt
2.11.2000
Viestit
13447
Sijainti
(
Suomessakin olis voinut käyttää, sanotaan nyt vaikka ne rahat, mitä Salkkareihin uppoaa, tämän tyyppisen spektaakkelin tekemiseen. Tällaisen esityksen menisin kyllä katsomaan, Salkkareita en katso.

 

Jjusban

Newbie
Liittynyt
2.11.2000
Viestit
13447
Sijainti
(
Huomenna alkaa uusi aikakausi

Vihdoinkin vierailijat ovat täällä. Toivottavasti eivät ole liskoja.

Tiukka ennuste: Ufot esittäytyvät maan ihmisille huomenna!

Ufobongarit huomio: Nyt kannattaa varata kamerat ja videokamerat esille, sillä ulkoavaruuden asukkaat tulevat näyttäytymään tuntien ajaksi maan ihmisille huomenna, 13. lokakuuta 2010. Ufot näyttäytyvät suurten kaupunkien väestölle.

Näin käy, jos uskomme USA:n ilmavoimien eläkkeelle jäänyttä upseeria Stanley A. Fulhamia. Fulham on kirjoittanut teoksen Challenges of Change, jossa hän esittää hämmentävän ennusteen.

Fulhamin mukaan ufot eivät vielä laskeudu, mutta joka tapauksessa näyttäytyminen on ensimmäinen askel tulevaisuuden suhteissa.

- Asetan uskottavuuteni tässä vaakalaudalle, Fulham tunnusti haastattelussa, joka on tehty neljä kuukautta sitten.

Fulhamin ennuste uppoaa nyt hedelmälliseen maaperään, sillä Kiinassa on parhaillaan menossa melkoinen ufohavaintojen suma. Olisiko se esimakua laajemmasta invaasiosta?

Fulham kertoo videohaastatteluissaan nähneensä ensimm'iset ufonsa jo nuorena lentäjänä.

Myöhemmin hän kertoo löytäneensä "välittäjän" (transcender), jonka avulla hän sai kaiken informaationsa ufoista. Fulhamin mukaan maapallo on ympäristökatastrofin kynnyksellä, ja ufot tulevat väliin pelastamaan meidät siltä.
 

Jjusban

Newbie
Liittynyt
2.11.2000
Viestit
13447
Sijainti
(
Tää uutinen viimeistään varmistaa persujen keväisen vaalivoiton.
Minäkin kyllä pahaa pelkään, että nuo vierailijat ovat vaan suomalaisen sosiaaliturvan perässä.
Menisivät takaisin sinne Alpha Centauriin, mistä ovat tulleetkin!
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös