Kelle annat roposen?

Kenelle annat rahaa kadulla?

  • Kerjäläiselle

    Äänet: 4 12,5%
  • Katusoittajalle / -esiintyjälle

    Äänet: 15 46,9%
  • SPR:n tai vastaavan keräystyöntekijälle

    Äänet: 20 62,5%

  • Äänestäjiä yhteensä
    32

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Minun mielestä jokaisen kaupungin keskustaan voitais perustaa kerjäyshalli. Sinne voisivat sitten mennä käymään kaikki jotka haluavat auttaa, tai kokea paremmuuden tunnetta.
Sivistyneempi versio ghetosta.
 

pendellstock

Well-known member
Liittynyt
19.11.2007
Viestit
2099
Jos soittaa hyvin niin toki ansaitsee hommastaan palkkion.

Noissa rahankeräyksissä kysyn aina, paljonko keräyksen tuotoista menee oikeasti perille ja mikä on "hallinnollisten" kulujen osuus:dunno:

Keräjäläisille en ole antanut vuosiin rahaa. Ilmiön ikävyyden siihen liittyvine vaikutuksineen (joista taskuvarkaudet esimerkkinä) tajuaa vasta jos tosiaan asuu alueilla missä niitä on pilvin pimein: esim. Hki:n keskusta. Mitä enemmän antaa, sitä varmemmin niitä tulee lisää ja rahoista suurin osa päätyy ihan muualle kun kerjääjälle.

T: nähnyt kuinka kotimaiset romanit pudottivat uudesta Mersusta rautatieaseman eteen Romanian kerjäläistytön pahvikyltti "Auttaa minua" kädessä kerjäämään..
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24271
Sijainti
lappeen Ranta
Jos soittaa hyvin niin toki ansaitsee hommastaan palkkion.
Yks kerta ruotsinlaivalla oli pubissa soittamassa joku etelänmaalaisen näköinen heppu ja pakko oli laittaa rahaa hattuun ja näyttää peukkua :)thumbup:) kun soitti mm. Paranoidin ja Immigrant Songin.
 

Iso Masa

Anonyymit Kyynikot
Liittynyt
14.11.2005
Viestit
1876
Mä voisin ottaa Riitta-Liisan. Jos hän nyt on annettavissa. Luulisin, että burbille kelpaa Rivo-Riittakin.
 

Cmoney

Well-known member
Ylläpitäjä
Liittynyt
12.8.2004
Viestit
13749
Ei liity mitenkään tähän toikkiin, mutta viime maanantaina mulla meni pokka kyseisen kassaneidin kohdalla. Ostokseni maksoi 9,70€ ja maksoin taas kahdenkympin setelillä. Sain takaisin kuitin ja 30 centtiä. Katsoin hölmistyneenä kolikoita ja kuittia, joka väitti minun antaneen kympin setelin. "Se oli kahdenkympin seteli" totesin. Nainen katsoi minuun silmin Heikki Silvennoisen eikä sanonut pariin sekuntiin mitään ja multa pääsi isokokoinen hihi. Just viime viikolla täällä oli linkki siihen tonnin seteli-sketsiin.
Mulle kävi kerran noin töipaikan kahviossa. Olin juuri aamulla kurkannut lompakkoon että 20e siellä, ei tarvi käydä automaatilla. Sitten vanha kassanainen antoi sämpylästä ja maidosta vaihtorahaa siten, että olisin maksanut muka vain kympillä. No, hänenkun oli pakko olla oikeassa ni minkäs teit. Puoleen vuoteen en sitten käynyt siellä.
 
Ylös