Eikö se nyt tommonen ihan perus ruispalakin mee pari viikkoa jos on pussissaan vaan?Ei kyllä hirvittävämmin kiinnostaisi 14 päivää säilyvää leipää syödä. Jääkö sellaiseen jäljelle muuta kuin säilöntäaineita? Millähän planeetalla taas päättäjät..
Eikö se nyt tommonen ihan perus ruispalakin mee pari viikkoa jos on pussissaan vaan?Ei kyllä hirvittävämmin kiinnostaisi 14 päivää säilyvää leipää syödä. Jääkö sellaiseen jäljelle muuta kuin säilöntäaineita? Millähän planeetalla taas päättäjät..
Aika optimaalisissa olosuhteissa saanut olla, jos meinaa syödä sen ilman näkkärin kovuutta ja hometta.Eikö se nyt tommonen ihan perus ruispalakin mee pari viikkoa jos on pussissaan vaan?
Heh.Amerikkalainen menestysdieetti kehottaa jättämään vehnän kokonaan pois ruokavaliosta, kertoo Expressen.
Kirjailija William Davis neuvoo kirjassaan Wheat Belly jättämään vehnän kokonaan pois. Ruotsiksi käännetty kirja on saanut hyvän vastaanoton lahden toisella puolella. Dieetistä on tullut supersuosittu.
Kuntosaliohjaaja Anna Haeggman, joka tiputti painoa 72 kilosta 55 kiloon, on yksi dieetistä innostuneista ruotsalaisista.
- Vatsa on rauhallisempi ja paino pysyy lukemissa, Haegmann kertoo Expressenille.
- Aiemmin laskin kaloreita, mutta oli työlästä miettiä ja pelätä kaikkea sekä kammota rasvaa. Tänä päivänä olen poistanut ruokavaliosta vehnän - leivän, pastan, kaikki. Kun aloitin dieetin painoin 72 kiloa ja nyt painan 55 kg. Minulle tämä todella toimii.
Vaikka vehnä ei kuulu enää Haegmanin ruokavalioon, hänen ei ole tarvinnut luopua leipomisharjoituksestaan.
- Leivon edelleen paljon ja laitan niistä kuvia Facebookiin. Kaikki onnistuu hyvin ilman vehnää. Käytän leivonnaisissa pähkinää, mantelijauhoja, kookosjauhoja ja voita leipoessani leipää ja pullia.
- Lisäksi on melko helppoa karsia vehnätuotteista kun tiedät, että voit syödä makkaraa ja brie-juustoa.
Ruotsalainen tutkija ja professori Fredrik Nyström, Linköpingin sairaalasta vahvistaa Expressenille, että vehnä sisältää paljon hiilihydraatteja ja tärkkelystä, joka muuttuu sokeriksi suolistossa. Tämän vuoksi ihmedieetillä laihtuu.
Nyström painottaa Expressenille, että jos liikkuu paljon, niin ei ole väliä, kuinka energian saa, mutta ylipainoisilla syntyy ongelmia, koska silloin energianlähteen valitseminen on tärkeää.
Myös ravitsemusterapeutti Catherine Schück puoltaa vehnädieettiä
- Yhä useammat ihmiset ovat huomanneet, mitä vehnä voi aiheuttaa. Esimerkiksi nivelten turpoamista ja tulehduksia, joita on vaikea jäljittää,
turvonneen vatsan, aknea sekä allergioita. Puhumattakaan painon nousemisesta, hän huomauttaa Expressenille.
Lue lisää aiheesta: Liv
Niin, ei sitä tarvitse joka ikinen päivä syödä eikä varsinkaan vain sitä. Mutta väite että sen ja vain sen jättämällä laihtuu parhaiten on aika huuhaata.Voin kyllä suositella kaikkia kokeilemaan vehnätöntä/viljatonta ruokavaliota.
La sol?Vois kokeilla jättää pois sen ja vain sen.
Oletko koittanut?Niin, ei sitä tarvitse joka ikinen päivä syödä eikä varsinkaan vain sitä. Mutta väite että sen ja vain sen jättämällä laihtuu parhaiten on aika huuhaata.
Olen varmaankin joskus viikon ollut ilman leipää ja pastaa. Eipä noita muutenkaan mene joka päivä. Välillä enemmän, välillä harvemmin.Oletko koittanut?
Ei lasagnea tarvitse vehnästä tehdä.Hauskin kohta on tämä: "On melko helppoa karsia vehnätuotteista kun tiedät, että voit syödä makkaraa ja brie-juustoa." http://www.iltalehti.fi/elintavat/2012100216152225_el.shtml
Makkara on paskaa ja brie-juusto, eh. Mieluummin syön lasagnea.
Eihän mitään tarvi enää tehdä siitä mistä ne alkujaan on tehty.Ei lasagnea tarvitse vehnästä tehdä.
Tofupihvi nyt ei ole alkuperäisen kaltainen. Sen sijaan esim. riisi ja/tai maissijauhosta tehty pasta on ihan vehnäpastan kaltaista. Tietenkään sitäkään ei kannata joka päivä syödä, mutta silloin tällöin kun herkuttelee niin voi tehdä parempia valintoja. Kahteen vuoteen ei ole vehnää tullut syötyä enkä mitään ole kaivannut. Kun jättää vehnän/viljat pois ruokavaliosta pysyvästi niin sitä tavallaan tekee pakostikin parempia valintoja, eikä ruokavaliosta silti puutu mitään.Eihän mitään tarvi enää tehdä siitä mistä ne alkujaan on tehty.
Naudan sisäfilepihvinkin voi halutessaan tehdä vaikka tofuista tai aivan mistä vaan mieleen juolahtaa
Oletko paljonkin pudottanut painoa, tekemättä mitään kummempaa ??Hauskin kohta on tämä: "On melko helppoa karsia vehnätuotteista kun tiedät, että voit syödä makkaraa ja brie-juustoa." http://www.iltalehti.fi/elintavat/2012100216152225_el.shtml
Makkara on paskaa ja brie-juusto, eh. Mieluummin syön lasagnea.
95 kg lauantai-aamuna kun putosi sängystä.Oletko paljonkin pudottanut painoa, tekemättä mitään kummempaa ??
95 kg lauantai-aamuna kun putosi sängystä.